|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Irinel Stativã

Sunteti bucuros, nevoie mare! Sotia s-a îndurat si v-a dat SUV-ul ei, ca sã vã plimbati prin oras. Nici pe prieteni nu-i mai vedeti pe la trecerile de pietoni, asa de mândru sunteti. Verificati sã nu cumva sã vi se expire asigurarea. Nu de alta, dar n-ati terminat încã de achitat masina cealaltã.

Daniel Olteanu

Ati fãcut prima sedintã la ALDE, la Vaslui, ca sã vedeti pe cine vã bazati. N-ati vrut s-o faceti în sediu, de frica microfoanelor, dar, chiar dacã ati mers la o terasã, Miticã a aflat tot ce-ati discutat. Asa cã, tura urmãtoare puneti-i sã plãteascã, dacã tot sunt sifonari.

Adrian Solomon

Iar ati luat-o razna? Existã un lãutar din R. Moldova care se jurã cã l-ati bruscat dupã o nuntã. Cicã i-ati fi reprosat cã: “de ce cântã pe la nuntile noastre din România, furându-le astfel pâinea, de la gurã, lãutarilor nostri. Apropo, stiti cum v-a descris personajul? Cã ati fi un tip ce semãna leit cu Adrian Copilu’ Minune, care se dãdea deputat.

Aurel Cãciulã

Ati ajuns si dvs. baron. Sau cel putin aceasta a fost impresia husenilor care v-au vãzut în fata spãlãtoriei noi, în cãmasã suflecatã smechereste, de 300 de euro si cu mâinile în sold, ca un stãpân. Admirati constructia, gândindu-vã cum sã sifonati niste bani publici.

Gabriela Cretu

V-ati dat oleacã în petec la Hoceni, la Zilele Comunei. V-ati fãcut selfie si v-ati bãgat în seamã bucuroasã cã cei reveniti acasã din strãinãtate nu au strigat “M…ie PSD!”. Ati adus-o cu dvs. si pe Ana Birchall, pe care vreo câtiva “stranieri” o cam luaserã la ochi, recunoscând-o. În altã comunã sã nu mai riscati sã mergeti în aceeasi formulã, cât mai stau stranierii prin judet. O s-o pãtiti!

Mihai Botez

Mai aveti un pic si strângeti cele 22.000 de semnãturi împotriva penalilor din politicã. V-ar fi semnat si cei care lucreazã la hotelul unde v-ati cazat, dar s-au enervat cã nu le dati bacsis si ba chiar ati negociat pânã si preturile la camerã. Unde s-a mai auzit asta?! Basca, cã ati refuzat si micul dejun, tot în ideea de a economisi niste bani.

Dumitru Buzatu

Ati luat-o razna? Cum adicã sã-l puneti pe proaspãtul pensionar de la CJ, Marin Nistor, director la LDP, dupã ce actualul director pleacã si el la pensie? Pãi ce, s-au terminat oamenii valorosi din judet? Mai bine îl puneti pe Vasile Butnaru. Ar scãpa ãia de la Aquavas de el, cã, dupã ce l-ati pus în Consiliul de Administratie, o face pe-a nebunul.

Eduard Popica

Acum cã s-au agitat apele cu venirea lui Olteanu la ALDE, subprefectul era emotionat ca nu cumva cineva din tabãra lor sã revendice postul sãu. Dvs. i-ati garantat cã nu o sã i se întâmple nimic, sugerându-i chiar cã i-ati salvat scaunul. Frumos gest, dar mai frumos e cã începe sã se lege o prietenie frumoasã între dvs. si subprefect.

Mircea Gologan

Ne asteptam ca în perioada cât ati avut prerogativele prefectului sã fi schimbat geamul spart de la Pasapoarte. Spunem lucrul acesta fiindcã stim cã tineti la eticheta ministerului unde activati. Dar n-ati fãcut-o, desi colegii nostri de la ziar au semnalat problema. Bine, o sã spuneti cã nu aveati buget. Noi o sã facem o chetã în redactie si o sã trimitem geamul la Pasapoarte, cã sã nu zicã moldovenii cã nu suntem gospodari în Vaslui.

Vasile Pavãl

Zilele Culturale stau sã înceapã si zicem cã, anul acesta, reteta spectacolelor este una foarte bunã. Este poate pentru prima datã când cantitatea evenimentelor culturale abundã si rãzbate dincolo de perdeaua fumului de mici si hamsii. Si o sã vedeti cã vasluienii o sã vã fie recunoscãtori si nu o sã strige “M…ie PSD!”

Dumitru Boros

Ati intrat în contre cu Limbã. Da, ati auzit bine, Limbã, fiindcã asa i se spune consilierului PSD Gâlea, care, excitat de ce se striga în Piata Victoriei, la Bucuresti, nu l-au mai tinut nervii, vãrsându-i pe dvs. La final, omul a fost de toatã isprava. V-a dat o limbã ca la carte, spunând cã a glumit.

Ioan Ciupilan

Ati declarat rãzboi budelor ecologice. De nervi cã nu aveti bani sã cumpãrati un utilaj special care le goleste si le spalã, ati renuntat la acestea. La evenimente, alegeti locatiile în asa fel încât sã nu aveti nevoie de ele. Fie existã WC publice, fie tufisuri. Cicã ideea v-a dat-o Cãciulã, pe când era viceprimar .