|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Gabriela Cretu

Aveti o dilemã. Nu stiti cu cine sã mergeti la nunta fiului lui Dragnea. Vã dãm un sfat. Luati-l pe Tudorel. Dvs. singuricã, el singurel si astfel iesiti elegant din încurcãturã. Si e si mai economicos, dacã închinati ca un cuplu. Cã la o astfel de nuntã fãrã 1000 de fosnitori nu scãpati si dacã e la dublu, chiar cã e deranj în buget.

Adrian Solomon

Dulãul pe care l-ati adus la Vaslui a dat iama printre vagabonti. A vrut sã le arate cine-i seful si la cine trebuie sã cotizeze de acum încolo. I-a reusit schema, dar totusi de ochii lumii, dacã vorbim de adevãr si de restabilirea ordinii publice, noi credem cã ambele pãrti care au provocat sacandalul trebuiau anchetate.

Mihai Botez

Acum cã ati rãmas singurul parlamentar din Opozitie, fiindcã pe cel de la PMP nu-l putem la socotealã (e cantitate neglijabilã) ar fi trebuit sã sãriti în sondaje precum popcornul în tigaie, dar nu prea s-a vãzut. Noi credem cã e de la anturaj. Mai faceti un pic de curãtenie prin partid la Vaslui, cã aveti niste elemente cu care vã cam faceti de cacao.

Irinel Stativã

Vã pregãtiti intens de nuntã. V-ati dus masina la spãlat, i-ati cumpãrat doamnei o rochie mai ca lumea si ati bãgat mâna în saltea, fiindcã tocmai ati aflat cã-n Teleorman darul la nuntã se face cu strigare. Si dacã la masã vã pune pe judete, aveti cocncurentã serioasã. La dreapta Vâlcea si Vrancea lui Oprisan, la stânga Timisoara lui Grindeanu.

Daniel Olteanu

Am înteles cã ati preluat partidul cu tot cu gunoiele de rigoare. Dacã nu scãpati de balast nu vã vedem departe. Stim cã unii sunt sifoane la PSD, iar cei mai tinerei la PNL, dar mai e marea parte a partidului care pânã acum a fost înãbusitã de acesti pãduchi. Pe ei trebuie sã vã bazati.

Aurel Cãciulã

Ne place la maximum când vã luati în serios munca de deputat. La Oltenesti, ati tãbãrât cu Stativã si cu Trifan de la CJ pe bietul primar de la PNL, cã nu mai stia sãracul cum sã se mai fereascã, sã nu-l vadã Tãtaru si Arcãleanu în anturajul dvs. si sã-l dea afarã din partid.

Dumitru Buzatu

Sunteti în concediu, dar de fapt la muncã. Pregãtiti întâlnirea de la Neptun a partidului, poate una din cele mai importante sedinte din acest an. Dar pânã atunci mai este un pic si mai aveti de jucat multe cãrti în culise. Ne-a plãcut ultima dvs. declaratie privind tentativa de asasinat a lui Dragnea. A fost genialã fazã cu Codrin Stefãnescu, co-autor.

Eduard Popica

Sunteti în prizã, viitorul premier al României a venit în judet. Fifor, acum în calitate de ministru al Apãrãrii va fi prezent la Dumesti sã-i dea onorul maresalului Prezan. Sã stiti cã aceastã vizitã îi va purta noroc. Cine vine la Vaslui, ajunge ori premier, ori presedinte. Vi-l mai amintiti pe Stolojan. A fost numai pe Valea Prutului si praful s-a ales de el.

Mircea Gologan

Ati plecat în Vama Veche sã vã bronzati fãrã inhibitii. Acum cã sunteti sigur pe scaun, dacã e sã ne gândim la garantiile pe care le-ati primit de la prefect, ar trebui sã vã bronzati numai pe-o parte, ca sã fiti iarasi omul cu douã fete. Dar aveti grijã sã nu vã prindã ANI din urmã.

Vasile Pavãl

Dupã Zilele Vasluiului mai toatã lumea din Primãrie s-a cãrat în concediu. Nu mai ai cu cine sã fumezi pe holuri. Si dvs. sunteti plecat, asa cã de ce ar sta unii sã se coacã prin birouri, când pe plaje e mai profesionist. Noroc cã a rãmas Neacsu pe baricade. El încã mai crede cã a câstigat concursul “Primar pentru o zi”

Dumitru Boros

A venit vremea sã vã luati palme peste ochi de la PSD. Nu vã mirati, chiar dacã sunt aceiasi cu care dvs. ati negociat si le-ati fãcut cadou postul de vioceprimar pentru Sexy Roxana. Si dacã tot am pomenit-o pe doamna sã nu uitati sã puneti niste bãnuti în buget pentru scoli, ca sã aibã si sotul dânsei de lucru în luna asta, pânã începe scoala. Un var, o igienizare, un robinet de schimbat, stiti dvs., chestii usoare.

Ioan Ciupilan

Ati cam rãmas fãrã bani la Buget si i-ati scos pe functionarii de la Primãrie la produs. Pe unii i-ati trimis sã impoziteze niste terenuri pe care de dupã Revolutiei nimeni nu le-a taxat, pe cei de la Politia Localã i-ati trimis cu procesele verbale pe stradã la amenzi, etc.. Bunã initiativã!