|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Ana Birchall

Fiindcã e ziua dvs. fãceti-ne pe plac si rãspundeti-ne la câteva întrebãri: Cum v-au sãrbãtorit colegii de partid la Neptun? Ati fost singurã sau însotitã? Dacã vã enerveazã întrebãrile, vã rugãm nu de dati în judecatã. Suntem si noi curiosi ca tot vasluianul de rând, care se dã în vânt dupã cancanuri.

Adrian Solomon

Ati fost foarte încântat sã mergeti la nunta lui Dragnea Jr. Ati avut ocazia sã vã distrati ca pe vremuri la Iguana, cu lãutari de clasã si adunãturã aleasã. Mai greu a fost cu darul, dar au sãrit niste prieteni în ajutor si s-a rezolvat. Aveti grijã sã nu treceti împrumutul în declaratia de avere, cã o pãtiti ca prietenul Bejinaru.

Daniel Olteanu

A venit si clipa magicã. Sunteti oficial seful ALDE la Vaslui spre disperarea lui Braniste. Marti, veti fi uns în mod oficial de un trimis special de la Bucuresti, pentru a pãsi cu dreptul într-o organizatie în care interimatele au venit în plic de la Bucuresti. Aveti grijã sã nu trageti piciorul dupã dvs. si sã-l aduceti si pe Bichinet în partid.

Aurel Cãciulã

N-ati fost la nunta lui Dragnea. Nimeni din Husi nu-si explicã. Ce, banii dvs. nu mergeau? Noi credem cã Diana nu v-a lãsat. Nu reusise sã vã gãseascã o vestimentatie ca lumea si a preferat sã nu participati, decât sã vã faceti de râs. Si apropo, ca între profesionisti, Dragnea s-a îmbrãcat ca un papitoi de Teleorman la eveniment.

Mihai Botez

Am înteles cã vã cam îndoiti de Costin, un sponsor de nãdejde al USR-ului, de la noi din judet. Sã stiti cã l-am verificat. E curat. E de la statul paralel si nu de la comunisti. Asa cã vedeti-vã de treburile dvs si mergeti pe mâna bãiatului. Mai ales cã nu cere functii si nici loc pe listã la alegeri.

Ion Hadârcã

Ati fost foarte tare! Ati intervenit pe la Ministerul de Externe sã-i primeascã pe unionisti la Chisinãu, pentru adunarea de astãzi. Numai cã l-ati omis pe seful lor, George Simion, care a rãmas, sãracul, la granitã. Si acuma stã pe podul de la Leuseni si asteaptã sã treacã Prutul.

Dumitru Buzatu

Aveti o întâlnire de pominã la Neptun. Acum cã sunteti si dvs. cineva în partid, toatã suflarea judetului asteaptã terminarea negocierilor. Poate vine si vreun bãnut în judet cã stau sãracii primari cu gurile cãscate, precum puisorii în cuib primãvara.

Eduard Popica

Am înteles cã vi s-a propus sã fiti secretar de stat si ati refuzat. Noi zicem cã ati fãcut rãu, unii zic cã e o goangã. Ati refuzat ceva ce nu vi s-a propus. Nu-i bãgati în seamã. Sunt si rãutãciosi care cred cã doar Tudorel se poate ridica la nivelul acestei înalte functii în stat.

Mircea Gologan

În continuare o ardeti cu statul paralel si tot ne trimiteti sãgeti si amenintãri. Cum cã ne arestati, cã ne închideti gazeta si tot asa. Au mai fost multi care au încercat lucrul acesta si n-au putut. Stiti de ce? Fiindcã gazeta nu-i a noastrã si nici a dvs, ci a vasluienilor. Atât timp cât ei citesc, noi existãm!

Dragos Cazacu

Cum primarul e în concediu vã acordãm onoarea sã-l substituti în aceastã rubricã. Si cum e prima datã când sunteti la aceastã rubricã sã povestim o întâmplare de la Open Camp. Se spune, cã unul dintre juniorii lui Safir Gãinarul a sãrit la gâtul dvs., enervat cã Primãria nu a adus suficiente toalete ecologice si tomberoane. Dvs. ati plecat de acolo cu coada între picioare, dar v-ati rãzbunat. I-ati lãsat cu haznalele pline si nu le-ati trimis masinã sã le ridicati gunoaiele.

Dumitru Boros

Sunteti în concediu. V-ati dus tocmai în Ungaria. Nu prea stim ce cãutati pe acolo dar sunteti suspect. Sã nu afle Orban cã ati trecut pe la tizul sãu, cã vã dã afarã din partid. Dacã vã cãutati o scuzã v-o dãm noi. Spuneti cã agentul dvs. de turism e din UDMR si totul se rezolvã.

Ioan Ciupilan

Rãzboiul cu CJ-ul pe tema spitalului si a compensatiilor bãnesti se ascute. Enervat cã cereti bani mai multi decât vi s-au dat, Buzatu e hotãrât sã renunte sã mai mute cãminul de bãtrâni în spitalul vechi al orasului si sã facã unul nou la Drînceni, la primarul Pecheanu.