|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Ion Hadârcã
Ati supãrat pe multi în România cu sustinerea celor care au mãrsãluit pentru Unire. S-au ofuscat în momentul în care ati spus cã cei de la Bucuresti nu se implicã mai mult. Pãi, nu-i lasã Plahotniuc. Nu ati vãzut cã si unionistii asta strigau în vamã: Jos Plahotniuc!

Adrian Solomon
Ar cam trebui sã vã scoateti candidatul de la Primãrie la încãlzire. Nu-l mai tineti ascuns în joben, arãtati-l poporului. Dar, sã nu cumva sã veniti ca Traian Petcu, fiindcã o sã vã scuipe lumea. Aveti o nestematã în partid care ar putea fi cu noroc. Ia sã vedem, o ghiciti?

Aurel Cãciulã
Desi stati în Bucuresti si sunteti în miezul evenimentelor, nu prea sunteti conectat la sursã. Au râs husenii dvs. din partid când le-ati explicat cã haosul în partid e de la legea gratierii. Nimic mai fals! Totul pleacã de la legea gazelor si de la diminuarea bugetelor serviciilor secrete. Stim noi, ãstia mãrunti, care ne uitãm la TV, dar altminteri dvs.?

Daniel Olteanu
V-au pus vicelider la grupul ALDE. A fost o surprizã pentru dvs. Probabil cã auziserã ãia cã vã curteazã liberalii intens si s-au gândit cã o sã vã piardã. E un pas mare pentru dvs, asa cã speculati-l. La Vaslui, deja se contureazã o conjuncturã favorabilã pentru dvs. Veti fi a doua fortã politicã în judet, cu ALDE.

Gabriela Cretu
Le-ati dat o palmã destul de serioasã celor de la SRI si noi, chiar dacã o sã vã mire, vã sustinem. Bugetul îl construieste legiuitorul, iar serviciile trebuie sã se supunã acestor reguli. Acestea nu trebuie sã santajeze Parlamentul, fiindcã au primit mai putini bani. Dar cea mai bunã analizã a dvs. e prezentarea cifrelor cu bugetul SRI din 2011. Pânã acum se vede cã, în 8 ani, ac estora practic li s-au dublat banii.

Dumitru Buzatu
Ne-am asteptat sã fiti mai puternic la Bucuresti. Ar fi fost fabulos sã avem de la Vaslui un sef la DNA, mai ales un tip care se si ridica ca valoare la înãtimea functiei. Nu cã s-ar fi schimbat în bine viata vasluienilor cu Armeanu sef la DNA, dar af fi fost o chestiune de palmares pentru judet. Vasluiul a dat nume mari în magistraturã.

Eduard Popica
Ati fost la cumãtrie, unde am înteles cã s-au cântat manele pe rupte. Bine cã nu i-a venit vreo unuia în minte sã dea dedicatii cu:”Sã vinã Diaspora,/ Ca sã ne pi..m pe ea!” Nu ar fi dat bine nici pentru Tudorel, care a fost si el prezent la eveniment. Apropo, i-ati mai identificat pe jandarmii care au cerut mitã mici în bâlci?

Mircea Gologan
Vedeti cã structurile pe care le coordonati cu statul dvs. paralel îsi cam fac de cap. Prin bâlci, jandarmii se ghiftuiesc cu mici, pe la Vaslui seful de Politie pe care l-ati adus se ocupã de cu totul alte treburi decât cele ce tin de ordinea si de siguranta cetãtenilor. De ce nu a trimis pe nimeni la nunta tiganilor din mahala, care au blocat strada cu un cort si au dat muzica la maxim?

Vasile Pavel
Ati revenit din concediu cu un tonus bun si i-ati pus iar pe sârmã pe angajatii din Primãrie, care cât ati lipsit au dormit pe ei. Ne-a plãcut cã în conferinta de presã, pe lângã realizãri, ati trecut si nerealizãrile dvs. Asta ne bucurã. Înseamnã cã încã puterea nu vi s-a urcat la cap. Iaca de asta e bunã Opozitia si Marius Arcãleanu.

Dumitru Boros
Ne place cã dvs. la Bârlad aplicati proverbul cã:” iarna vã faceti car si vara sanie”. De ce s-au mirat criticii dvs. cã ati început sã puneti ghirlandele de sãrbãtori încã de pe acum?! Cã doar nu le dati drumul. Poate ar trebui sã comunicati mai bine, sã stie poporul cã, de fapt, cu aceastã mãsurã ati scutit multi bani din buget.
Ioan Ciupilan
Vã asteaptã o mare provocare, Zilele Husilor. Liberalii stau geanã pe dvs. sã faceti greseli, ca sã vã mai facã o plângere la DNA. Atât stiu, din pãcate. Cu plecarea lui Nechifor de la timona partidului, acestia se îngroapã si mai mult în delatiuni. Atât stiu, atât fac. Am vãzut cã si liderul lor e un mare critic al familiei dvs.pe Facebook.