|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Adrian Solomon

Ati adus cu arcanul lumea la cinematograf la venirea ministrului delegat Victor Negrescu. Multi v-au dat cu flit, preferând sã meargã la actiunea procurorului Mihai, la nunta de aur a celor peste 170 de cupluri. Dacã le-ati fi dat si dvs. un suc dupã poate ar fi venit, dar cum sã lase ei ditamai chiolhan pentru o actiune politicã.

Daniel Olteanu

Aveti prima întâlnire cu activul de partid si aveti emotii. Emotii ati avut si la alegerea viceprimarului de la Tãtãrãni, dar pânã la urmã cel ales a preferat ALDE si nu PNL, din postura de independent. Asa cã, bifati primul viceprimar ALDE, de la venirea dvs. ca presedinte.

Irinel Stativa

Sunteti asteptat la Ziua Recoltei. Poporul PSD sperã ca fumul gros de la mici sã vã intre pe fereastrã si sã vã scoate din casã, poate, poate îi veti milui cu vreun mic si o bere. Cã la salariul pe care îl aveti, nu se cunoaste trei lei cât costã o portie de mititei electorali.

Aurel Cãciulã

Sunteti tare pe retelele de socializare si îi combateti la sânge pe bulangii care nu vor referendumul. Câteodatã vã mai sare în ajutor si Diana, atunci când vede cã sunteti încoltit. Noi vã felicitãm pentru atitudine, sunteti pe gustul nostru. Sperãm ca Bucurestiul, în timp sã nu vã transforme si pe dvs. într-un Adrian Nãstase mai mititel.

Mihai Botez

Suntem foarte curiosi cum vã pozitionati fatã de referendum. Stim pozitia partidului dvs., pro cãsãtoriilor dintre persoane de acelasi sex, însã mai stim cã Nicusor Dan, omul providential si tatãl acestui partid si-a dat demisia dupã ce partidul a militat pentru cãsãtoria dintre homoxexuali.

Gabriela Cretu

Era normal sã vã faceti aparitia la Bârlad, odatã cu venirea ministrului Negrescu. Mai ales cã vã dati un profesionist când vine vorba de benefiiciile Uniunii Europene. Partea proastã e cã ati obligat niste elevi nevinovati sã participe la aceastã întâlnire. Nu le-a fãcut plãcere sã participe, dar nu au vrut sã-si supere profesorii.

Dumitru Buzatu

Iar v-ati dat în petec si ati încãlcat propriile reguli. E vorba despre abonamentele la festivalul Constantin Tãnase. Atii spus cã toate abonamentele se dau la vânzare fãrã nicio exceptie si însuti dvs. veti sta la rând. N-a fost chiar asa. Ca un veritabil baron, ati dat un telefon si vi s-au adus 25 de abonamente. Sperãm sã nu le fi vândut la speculã.

Eduard Popica

Vã cam încalecã subprefectul. Beneficiazã de faptul cã sunteti plecat la studii si din urma dvs. dã alte instructiuni la ordinele pe care le dati institutiilor din subordinea dvs. Nu dãm amãnunte cã vine derbedeul si zice cã e secret de serviciu, dar stiti bine la ce ne referim.

Ciprian Trifan

V-ati descurcat cât a lipsit Buzatu, dar liberalii erau sã vã sfâsie la ultima sedintã. Parcã si Liviu Iacob a prins glas, chiar dacã acesta se credea la Husi si-l critica tot pe Jan Ciupilan. Când ati adus vorba de împãrtirea banilor din bugetul de rezervã al presedintelui ati reusit sã supãrati si o grãmadã de primari PSD.

Vasile Pavãl

V-ati cam dat la fund, la festivalul umorului, faultând destul de serios Consiliul Judetean la buget. Dar când a venit vorba de abonamente, ati luat cât si Buzatu, adicã 25. O sã vã batã de acolo din ceruri Nãsosul pentru aceastã atitudine. Festivalul lui e cel mai bun lucru care se întâmplã la Vaslui.

Dumitru Boros

Nimeni nu stie ce ati pãtit de aveti degetele bandajate, însã tot Bârladul e amuzat de modul cum conduceti orasul cu trei degete. Sperãm sã nu vã fi prins doamna cu ele prin alte parte, fiindcã faza cu Zânul Cãmãtarul nu credem cã vã prinde.

Ioan Ciupilan

Liviu Iacob s-a plictisit de sedintele de Consiliu Judetean si în amintirea celor de la Husi a tinut mortis sã vã tragã un perdaf la Vaslui de nu mai întelegea nimeni ce are sula cu Prefectura. Ce i-ati fãcut de e asa de nervos? I-o fi scãzut glicemia sau a dat prin bãt de bucurie cã Buzatu nu a fost prezent la sedintã.