|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Dumitru Buzatu

Umblã vorba cã vreti sã-l aduceti pe Bichinet în PSD. N-o faceti, cã s-ar umple paharul. Chiar dacã dvs. îl considerati un bun camarad sã stiti cã nu prea este. E obisnuit sã dea cu subsemnatul, meteahnã mai veche de când era pe la Pionieri, iar multi din PSD stiu asta. Unii chiar s-au fript. Întrebati-l pe Mariciuc.

Eduard Popica

Organizare cam defectuoasã la referendum. Demisii în lant ale presedintilor de sectii au bulversat oarecum sistemul. O altã necunoscutã e paza peste noapte a sectiei. Aveti grijã cã liberalii lui Mircea sunt cu ochii pe dvs. Se tem cã referendumul trece si Iohannis va trebui sã dea explicatii.

Ciprian Trifan

În aceastã sãptãmâna ati fost un fel Jolly Joker la festivalul de umor. V-au plimbat organizatorii prin toatã sala, desi dvs. vã cumpãrase-ti abonament si aveati, teoretic, locul garantat. Dacã ati fi luat abonamentul din cele 25 oprite de Buzatu, nu ati fi avut niciun deranj.

Vasile Pavãl

E frumos cã ati întors-o pe Ramona de la Culturã din drumul ei cãtre privat, dupã ce îsi depuse demisia. Însã foarte putini stiu motivul supãrãrii ireversibile ale acesteia. Cicã, sefa de la personal tot s-a tinut de capul ei. Chiar dacã ar fi plecat, nu i-ar fi mers rãu, fiindcã îsi aranjase un post cãldut, la Morandi.

Dumitru Boros

Dacã ati râs de Veorica de la Guvern, iaca cã vi s-a întors. Ca si în cazul dânsei si dvs. ati avut de suferit din cauza unui consilier care lucreazã la imagine. Si uite asa, pe site-ul Primãriei ati apãrut pe 1 octombrie, ziua pensionarilor, dând mâna cu un cetãtean care era mort de mult.

Ion Ciupilan

Acum cã elita caricaturisttilor s-a strâns la Vaslui la Festivalul umorului, husenii se întreabã pe când si festivalul lor îndrãgit, Damingenius. Întrebãm fiindcã în ultima perioadã ati spus cã vã pasã si de cultura husenilor, nu numai de strãzi, apã si canal.

Adrian Solomon

De când ati devenit un om important în Parlament ati ajuns si un mare fan al UDMR, numindu-l un partener serios de Guvernare. Se cunoaste. Dacã la început aveam un singur ungur în judet, acum avem peste 1.200 si basca o organizatie de partid puternicã.

Daniel Olteanu

Acum cã oficial ati ajuns antrenor la echipa lui Braniste de la ALDE, suntem curiosi câti primari liberali vor mai veni spre dvs. De unul stim sigur. Cel putin asa a spus primarul de la Botesti la CJ, când si-a luat documentele pentru Referendum. De pe partea cealaltã, Tãtaru a declarat cã nu puteti primi în partid atâtia liberali, câti poate da el afarã.

Irinel Stativã

Suntem curiosi cum veti vota la Referendum, acum când Statul paralel a dat ordin pe unitate sã se boicoteze scrutinul. Noi nu avem dubii cã nu sunteti loial partidului, dar ne este fricã ca doamna sã nu vã suceascã.

Mihai Botez

Ati promis cã o sã ne spuneti cum veti vota la Referendum, dar ati mers închis. Ne asteptam la o pozitie mai transantã, asa cum pe vremuri Nicusor Dan a avut-o. El a spus clar cã dacã USR merge pe sustinerea homosexualilor el îsi dã demisia din functia de presedinte. Si chiar a fãcut-o.

Ana Birchall

Aveti mare grijã ce faceti mâine la Referendum sã nu-l supãrati pe Daddy. Tocmai s-a hotãrât sã-l numeascã pe Mircea Geoanã ambasador în SUA, în locul lui Maior. O sã ne întrebati ce legãturã aveti cu Geoanã, noi vã amintim cã dânsul a fost omul care v-a bãgat în politica mare.

Aurel Cãciulã

Suntem curiosi sã vedem cu cine veti merge la Referendum. Cu sotia si cei doi copii sau cu consiliera dvs, cu care sunteti mai tot timpul vãzut prin Corni, pe la catolici. Întrebãm fiindcã la acest Referendum se vorbeste de familia traditionalã.