|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Mihai Botez

Ati venit la Vaslui cu mult tupeu. Ce credeati cã dacã veniti cu seful dumneavoastra de partid o sã impresionati pe cineva. Facem pariu cã dacã ieseati cu el pe stradã, nu vã bãga nimeni în seamã. Dar ia sã iasã Buzatu cu Viorica? Se strângea lumea ca la urs.

Daniel Olteanu

Ati intrat adânc în probleme de partid. Pãcat însã cã toate strategiile sau planuri secrete de atragere de voturi transpirã la PSD cât ai zice peste. Nici bine nu bateti în cuie un candidat cã el si este imediat ofertat la PSD. Aveti grija cu cine vã întovãrãsiti la drum, ca sã nu rãmâneti fãrã cap.

Adrian Solomon

Am auzit una gogonatã rãu tare. Cicã lumea ar trage de dumneavoastrã sã vã punã ministru, iar dumneavoastrã ati face-o pe niznaiul. Ba cã nu vreti, ba cã-i pãlãria prea mare. Cicã si Tudorel ar fi venit personal sã vã roage în numele lui Dãncilã si tot asa l-ati trimis la plimbare.

Gabriela Cretu

Naveta vã omoarã. Cicã dacã politica n-a reusit, mersul cu trenul v-a terminat. Acum o facem si noi pe-a proastele. De ce nu mergeti cu masina, cã v-a dat statul si trãsurã, si sofer, si cotã de benzinã. Cã sã nu ziceti cã faceti economie, fiindcã nu tine. Familia dumneavoastrã a trãit o viatã din banii statului.

Ana Birchall

Nu v-am zãrit mutrisoara pe la Vaslui. Am înteles cã nu fraternizati cu dusmanul Stãnescu, dar aveati o scuzã. Veneati la invitatia lui Buzatu. Sã stiti cã Tudorel a trecut peste cuvântul dumneavoastrã si chiar a fost omul de bazã la vizita lui Stãnescu. Îi cãra geanta!

Aurel Cãciulã

Ati fost foarte discret la vizita vicepremierului Stãnescu. Probabil vi s-a transmis de la Bucuresti sã fiti mai retinut în prezenta sa, fiindcã-i pe fãras. Nu fiti atât de sigur! Pe Solomon îl întelegem. Plecarea lui Stãnescu îi deschide usa la ministerul Muncii, dar pe dumneavoastrã, nu. Oricum l-ati supãrat pe Buzatu cu atitudinea dumneavoastrã.

Dumitru Buzatu

Nu prea v-au iesit pasientele. Ati fi vrut ca la Vaslui sã-l împãcati pe Stãnescu cu Viorica Dancilã. Ati fi fost mare dacã vã iesea. Apropo, vedeti cã ãla micu’, unelteste prin spate fãrã stirea dvs. Îi bagã ãia de la Bârlad în cap fel si fel de brasoave, iar el pune botul.

Eduard Popica

Ati luat-o pe cãi gresite. Sã nu uitati cã la Vaslui, cât mai suflã, tot Buzatu este presedinte, indiferent cine-i sef de partid la Bucuresti. Stim cã e misto gasca pe care ati fãcut-o în interiorul partidului, însã mai trebuie sã mai curgã apã pe Bârlad pânã o sã vã mai coaceti la minte.

Mircea Gologan

Ati fost numai ochi si urechi. Ati prins chiar si miscarea lui Boros cãtre PSD, dar ati uitat sã o raportati. Noi vã sfãtuim sã fiti mai atent. Cã dacã picã guvernul lui Dãncilã iar o sã aveti emotii. Lupii tineri din PSD au tot timpul un înlocuitor pentru dumneavoastrã.

Vasile Pavãl

Lipsa parcãrilor vã omoarã în Vaslui. Desi erati un adversar înrãit al parcãrilor cu platã, usor, usor începeti sã vedeti cã e cam singura solutie. Ar veni si niste bãnuti buni la buget, iar oamenii lui Catanã ar avea de treabã. I-a studiati! De ce în locul cinematografului Modern nu faceti o parcare cu mai multe nivele?

Dumitru Boros

De ziua dumneavoastrã ati mers la întâlnirea cu Pãtraru, de la Starea Natiei. Mare curaj ati avut, fiindcã omul e dezlegat la gurã si nu prea îi suportã pe politicieni. Mai ales cã dacã vã mai miroase cã aveti vreo legãturã cu PSD, poate turba pe loc.

Ioan Ciupilan

Visati într-una conspiratii si de fiecare Cãciulã apare în aceste vise negre. Noi zicem sã mergeti pe Dric 3 sã vã descânte cineva, fiindcã ati rãmas cu sechele de la Cãtãlina Popa. Cicã Nelu Tãtaru si Iacob au o pãpusã care seamnã cu dumneavoastrã si din când în când mai înfing câte un ac de seringã în ea.