|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Gabriela Cretu

Aveti grijã de Tudorel, fiindcã a pus Misa de la Fisc ochii pe el. Nici bine nu a ajuns bietul de el în Guvern cã au si nãpustit portãreii pe el. Vor sã-i ia jumãtate din leafã. Noi zicem cã trebuie sã-l apãrati ca o leoaicã.

Adrian Solomon

V-ati trezit mai greu din pãlitura care v-a dat-o Buzatu. Asa învãtati politicã, din esecuri. Am aflat marele dvs. plan de a planta în partid un candidat surprizã, însã nu tine. Am aflat optiunea, dar nu merge. E femeie si nu e din târg.

Daniel Olteanu

Faceti un tur de fortã prin judet de i-ati speriat pe toti. Tineti-o tot asa. Suntem curiosi cum va decurge regionala de la Husi, nodul gordian din organizatia dvs. Vedeti cã s-a autoinvitat si Emil Dorin. Nu-l luati ca pe un spion, altii vã toarnã la Buzatu.

Aurel Cãciulã

Husenii vãd cât de mult vã implicati la investitia pe care o faceti lângã piatã. Stiti ce se întreaba ei? De ce v-ati mai dus deputat dacã sunteti atât de mult legat de afacerea dvs? Oricum la viitoarele alegeri Jan va avea un cuvânt greu de spus.

Ion Hadârcã

Mai veniti pe la Vaslui, mãcar asa pentru impresia artisticã. Acum cã e regionala ALDE pentru Husi vã sfãtuim sã onorati invitatia. Îl ajutati astfel si pe Braniste. Legat de bani, sã nu vã faceti probleme! Olteanu nu vã pune sã plãtiti nimic.

Irinel Stativã

Dacã o tineti langa-balanga cu tabãra de la Bârlad, n-o sã mai pupati de la Buzatu nici mãcar functia de director de la Protectia Copilului. Nu vedeti cã Solomon a pus-o pe Ramona sã facã Asociatia Managerilor de Muzeu, pentru a avea si el un serviciu dupã ce n-o sã mai fie deputat.

Dumitru Buzatu

Vedeti cã dupã modelul de la Bucuresti primarii încep sã se revolte. Cei drept acum numai prin colturi si-n soaptã. Dar vor rãbufni. Ei spun cã doar ei vã pot pune la pãmânt. Mai lãsati Bucurestiul si veniti la Vaslui, dacã vã este drag scaunul de lider al PSD.

Mircea Gologan

Sunteti foarte grijuliu cu Ramona de la Muzeu. Cine v-a dat misiunea sã o protejati? Cã nu credem varianta cã cei de la statul paralel. Apropo, vedeti cã o sã primiti ordin sã nu validati hotãrârile de la ultima sedintã de la Suletea. Sã nu-l ascultati cã vã frigeti rãu.

Ciprian Trifan

De ce vã iritã când se vorbeste de neprofesionalismul celor de la Romprest, care au preluat groapa de la Rosiesti? Vedeti cã si când vine vorba de deszãpeziri aveti uneori puseuri dictatoriale. Noi stim cã aceste domenii sunt felia pe care dvs. o prãsiti, dar lãsati-ne sã ne spunem pãrerea!

Vasile Pavãl

Ne-a plãcut la culme discursul dvs. de la Recumed. Ati spus cã i-ati încurajat sã continuie investitia când ticãlosii din presã îi atrãgeau atentia cã spitalul e construit la un metru de sosea. Sã vedem când o sã fiti nevoit sã lãrgiti iesirea spre Roman pe unde o s-o faceti?

Dumitru Boros

Ati vãzut cã dacã sunteti prieten cu Solomon, usile de la Ministerul Dezvoltãrii s-au deschis. Pãcat însã cã portile de la curtile lui Bâca s-au închis. Oricum, noi nu credem în varianta cã seful de la piete si-a dat demisia ca de la 1 ianuarie sã vinã consilierul dvs. personal la Primãrie.

Ioan Ciupilan

Cãciulã cautã tot felul de scenarii sã vã facã vânt de la Primãrie. Încearcã varianta sã vã momeascã cu functia de deputat. Stiti ce e culmea? El chiar se crede seful dvs. de la partid. De parcã l-ati fi ascultat vreodatã!