|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Gabriela Cretu

V-a pãlit norocul. Statul paralel vã dã o mânã de ajutor nesperatã, sacrificându-si un pion. Titus Corlãtean a fost nevoit sã-si dea demisia din postul cãldut pentru a da bine la Propaganda si partidul s-a gândit la dvs. cã ati fi potrivitã pe acel post. De aici mai aveti doar un pas sã ajungeti iar pe liste la europarlamentare.

Daniel Olteanu

De când v-ati anuntat candidatura la Primãria Bârlad, primarul Boros s-a pus pe treaba foarte serios. Ori vrea sã vã facã în ciudã, ori pur si simplu vrea sã joace în filmul «Greu de ucis II». Bãtãlia va fi destul de grea. De vãzut si cum mutã PSD. Dacã-l scoate pe Titi Constantinescu de la naftalinã, ati câstigat.

Dumitru Buzatu

La ce oameni a propus Liviu Dragnea la aceastã remaniere, merita si Tudorel un post de ministru. Mai degrabã el la Ministerul Dezvoltãrii, decât evreul alã spilcuit si cu facultate de Educatie Fizicã la activ. Si ce dacã acela a adus H&M în România, Tudorel nu a adus la Vaslui moda cu bermude si slapi la serviciu?

Eduard Popica

A venit prima zãpadã, iar bãietii de la Drumuri Nationale au cam fãcut ce-au vrut prin judet. Mutau masinile de deszãpezit pe unde vã duceati dvs. în inspectie. Stiti de ce ? Cã asa i-a învãtat Statul Paralel. S-a sãturat sã tot fiti lãudat. Acum sã vedem ce complice a avut la Drumuri Nationale.

Ciprian Trifan

Pe mãsurã ce primarii sunt tot mai multumiti de activitatea dvs. la CJ, Buzatu vã vede precum un pericol. Primarii spun cã o parte din reusita PNDL la Vaslui vi se datoreazã, lucru care-l înfurie pe presedinte. Continuati ce-ati început si nu vã uitati în urmã. Bãtrânii cu bãtrânii, decreteii cu decreteii!

Vasile Pavãl

Sunteti negru de nervi cã seful Statului Major de la Bucuresti, generalul Ciucã nu v-a aprobat parada militarã de la Vaslui. Se face la Bârlad, la Husi, iar la noi în municipiu resedintã de judet ne alegem cu prelegerile doamnei profesor doctor Ramona Mocanu si a cronicarului D.V. Marin. N-om avea noi armatã la Vaslui, dar ne-am ales cu vreo 10 hectare în mijlocul orasului.

Dumitru Boros

Hienele se pun pe dvs. de când au vãzut cã încet, încet, proiectele Bârladului prind viatã. Cel mai trist e Titi Constantinescu care deja se viseazã iar împãratul Bârladului. Aveti grijã cã si-a activat cozile de topor de prin Primãrie si cautã portite sã vã dea la picioare.

Ioan Ciupilan

Suntem curiosi dacã o veti invita de 1 Decembrie pe Cãtãlina Popa la o portie de fasole cu ciolan. Ca doi camarazi vechi, care si-au cerut iertare unul de la altul, ar merita sã vã vadã poporul cã mâncati din aceasi strachinã. Sã vedeti ce o sã se mai bucure lumea.