|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Ion Hadârca

Ati stat la motiune, desi partidul v-a trimis în teritoriul. Credeati cã picati Guvernul si vã lipiti de liberali pe ultima sutã. Numai cã nu a fost asa si v-ati cam fãcut de cacao. Nu tine vrãjeala cã ati venit la Parlament ca sã fie covorul la motiune.

Mihai Botez

Multumim pentru cozonac si pentru sampanie. Au fost delicioase. Textul de pe felicitare pare un pic lingusitor, dar ne-am simtit mãguliti. Gestul dvs. ar fi fost suprem dacã ati fi venit personal cu darurile. Atunci chiar cã am fi zis cã sunteti de-al nostru, din popor.

Daniel Olteanu

Vedeti cã ati ales bine. Multi vã cântau prohodul si vã vedeau în Opozitie, acolo de unde ati plecat. Bine cã Guvernul a rãmas, iar proiectul dvs., cu autostrada de la Tisita -Albita, prinde finantare pentru studiu de fezabilitate. Le-ati bãga mortul în casã dacã se va face!

Aurel Cãciulã

Ati decis sã vã concediati scribii care vã scriu textele si sã intrati în “silentio stampa” pânã când veti învãta sã vã faceti singur discursurile. Noi nu credem cã o sã se întâmple acest lucru în viata asta, asa cã vã rugãm frumos sã iesiti din post si sã vorbiti cu poporul.

Adrian Solomon

V-ati supãrat ca vãcarul pe sat. Pãi Boros chiuie de bucurie cã dvs. nu mai mergeti la actiunile comemorative sau festive ale Primãriei. De abia mai scapã de concurentã! Ori comunicatul sunã patetic si emotionant. Liberalii au curul plini de lacrimi.

Irinel Stativã

Acu’ cã ati scãpat de emotii, mai treceti pe la Protectia Copilului sã vedeti unde o sã lucrati dupã alegerile din 2020. Asta, doar dacã venerabilul Armeanu iese la pensie, cã de nu, sã nu cumva sã îi cereti sã plece acasã, cã ati vãzut ce a pãtit Buzatu acu un an.

Dumitru Buzatu

Aveti grijã cã secretarã dvs. cu salariu mai mare decât al primarului i-a luat la împins vagoane pe unii din partid, pe motiv ca au dat like pe Facebook la postarea ziaristilor ticãlosi care au îndrãznit sã o înfiereze prin gazetele on-line. Cã ne ajunge o Ramonã !

Eduard Popica

La motiune, Mircea subprefectul a stat lipit de televizor poate, poate picã Guvernul si ajunge prefect. N-a fost sã fie ! E încrezãtor însã si o asteaptã pe aia din primãvarã. Pânã atunci, mai aplecati-vã un pic spre activitatea politistilor. Cã de când ne-a adus nasul dvs. pe politistul smecher de la Bârlad, s-au înmultit bãtãile, iar iarba se fumeazã aproape la liber prin cluburi.

Ciprian Trifan

Dupã ce tot PSD s-a supãrat pe Boros, ati iesit si dvs. la urmã sã puneti capac. Cicã nu vã rãspunde la telefon? Pãi ce, dvs. sunteti sef de partid ca dânsul. El rãspunde doar dacã îl sunã Buzatu. Asa cã, insitati doar ca sã-l stresati si poate într-un final vã rãspunde.

Vasile Pavãl

Aveti grijã cã sunt niste bãieti prin oras care se plâng cã au luat teapã de la cineva drag dvs. Suma e mãrisoarã, dar nu mai mult decât salariul dvs. Partea proastã e cã acestuia i s-a dat un termen limitã de a plãti datoria. Sigur o sã iasã scandal.

Dumitru Boros

Frumoasã gascã ati mai fãcut pentru deplasarea cu gimnastele în Franta. Singurul care meritã e presedintele de la CARP, fiindcã alde Arnãutu chiar nu-si are locul. Cum sã pui performanta alãturi de mediocritate. Totusi, interesant e cã echipa trebuia sã continã doi pesedisti si doi liberali. Pânã la urmã au fost doi liberali, o pesedistã si un …

Ioan Ciupilan

E semn cã trebuie sã vã lãsati de vânãtoare. Accidentul de la Perieni nu a fost întâmplãtor. Lãsati-vã sãlbãticiunile în legea lor si concentrati-vã pe treburile orasului.Ca sã nu mai comenteze doamna Popa cã nu vã pasã de Husi.