|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Gabriela Cretu

Ati fost invitatã de onoare la Iasi la întrunirea amazoanelor din PSD. La deschiderea evenimentului ati stat lângã un bãrbat bine, care se pare cã va fi primarul Iasului. Cum, necum, v-ati lipit. Probabil intuitia v-a spus sã stati lângã acel bãrbat, fiindcã încã nu stie foarte multã lume cã el va fi candidatul.

Irinel Stativã

Spionii nostri spun cã ati scãpat de la o chelfãnealã pe care era cât pe ce sã o încasati. Dacã atunci când ati fost cu Ramona la Anul Nou pe vechi la Slobozia, tiganii v-ar fi spart dvs. luneta la masina doamnei judecãtor, bãtaia dvs. era garantatã.

Adrian Solomon

Gura bate curu’! Dvs. nici acum n-ati învãtat aceastã lectie. Iatã de ce niciodatã nu o sã ajungeti sã fiti ales primar, adicã uninominal, ci doar pe listã. Felul flegmatic de a pune problema, râsul smecheresc pe care-l afisati atunci când singur vã spuneti poante sunt doar douã lucruri pe care electoratul nu le înghite. Si ieri, la CL, luându-vã de o “doamnã” a Bârladului, aflatã la o vârstã respectabilã, ati arãtat lipsa de educatie.

Daniel Olteanu

În sfârsit apar semnele bune care vã fac sã nu vã parã rãu cã din Opozitie ati ajuns direct la ALDE. Se pare cã în curând partidul dvs. va ajunge în Opozitie, dacã e sã ne luãm dupã declaratiile recente ale lui Buzatu, care a spus cã la prezidentiale PSD si ALDE trebuie sã meargã separat.

Mihai Botez

Ati început sã strângeti si dvs. oaste de strânsurã pentru alegerile care bat la usã. Parcã USR era un partid al oamenilor neafiliati politic, iar recrutãrile se fãceau cu maximã atentie. Atunci, cum de l-ati cooptat la Banca, pe Gheorghitã, fost PNL, fost PND si acum USR. E asa mare disperarea?

Aurel Cãciulã

Va luat-o deputatul Botez înainte. Acesta a preluat initiativa de a rezolva problema podului de la Crasna. Asa vã trebuie, dvs. ati lucrat la acest proiect, iar altul o sã-l finalizeze. Nu-i pãcat? Dar dacã dvs. aveti în cap doar propria spãlãtorie, ce sã-i faci!

Dumitru Buzatu

Declaratia pe care tocmai ati fãcut-o cu privire la viitorul coalitiei ALDE-PSD e destul de periculoasã pentru viitorul Guvernului Dãncilã. Aici sunt douã scenarii: ori sunteti în tabãra pucistilor si din interiorul PSD-ului puneti bombe care sã slãbeascã alianta care tine în picioare guvernul, ori v-a pus Dragnea sã sãriti la gâtul lui Tãriceanu, pentru a-i arãta pisica. Acest lucru presupune cã aveti suficiente voturi pentru a rezista la o viitoare motiune.

Eduard Popica

V-ati cam hazardat în scandalul cu terenul de la Bârlad, care e pozitionat exact prin locul pe unde centura trece. Povestea cã acolo va fi o pãsune e pentru copiii mici ai PSD-ului. Noi nu o credem. Sperãm sã nu reprezentati vreun grup de interese care a ochit acel teren. Ar fi pãcat!

Ciprian Trifan

În ultima perioadã vã cam plac prãjiturile. Noi stiam cã dimineata vã luati pachet de acasã, ca nu cumva sã fiti momit cu vreun fursec, iar de foame sã-l mâncati! Au mai fost multi pe la CJ care pozau în transparenta întruchipatã si au ajuns în final niste cãtei dusi de nas.

Vasile Pavãl

Sindicalistii de la Transurb s-au cam sãturat de promisiunile dvs. Si-au pierdut rãbdarea. Dvs. le spuneti cã nimeni nu pleacã în somaj, iar prin dos directoarea le spune cã va face disponibilizãri. Acum acestia vor sã facã front comun si sã dea în vileag afacerea troleibuzelor.

Dumitru Boros

Rãzboiul cu gruparea Solomon-Drobrovolschi-Bejinariu & compania sa de “investitori” este destul de greu. Noi îi stim, iar rãnile noastre încã supureazã. I-ati lãsat cam mult sã zburde si acum, dupã ce ei cred cã ne-au îngenuncheat pe noi, au sãrit pe dvs. Aveti grijã cã au foarte multi acoliti în Primãrie, care au ordin sã vã dinamiteze din interior. Noi ne ducem lupta mai departe si vom câstiga, fiindcã de partea noastrã avem dreptatea.

Ioan Ciupilan

Umblã vorbã prin oras cã unii consilieri de-ai dvs. umblã cu fetele tobã de culturã. Cicã bãietii crescuti la tarã lovesc bine, iar mândrele cu doctorat îsi ridicã fustele sus si nu se mai gândesc la moralitate. Aveti grijã sã nu se lase cu urmasi, fiindcã n-o sã mai aveti locuri disponibile în aparatul primãrie, când se vor face mari.