|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Doina Silistru

Of! Ati mai înfiintat o agentie de stat, cea a marketingului produselor bio. Stiti care-i problema? Alte salarii mari, alti neprofesionisti numiti în functie si rezultate zero. Credeti dvs. cã se va munci mai mult în România, dacã ati cerut înfiintarea acestui organism? Noi, spunem cã nu! Nu vedeti cã prin sate nu mai gãsesti un om dispus sã-si taie o gãinã, dar altminteri sã producã legume bio?

Ion Hadârcã

La câti moldoveni are Vasluiul, n-ar fi rãu sã faceti la dvs. în partid o sectie numai cu moldoveni. Sârbu, de exemplu, ar fi cel mai indicat sã o conducã, fiindcã deja are buletinele lor si îi este foarte usor sã-i înscrie în partid. Poate asa ajunge si Braniste, seful dvs. de cabinet primar.

Adrian Solomon

Dacã v-ati spus punctul de vedere cu privire la transportul de cãlãtori în Bârlad, ar fi cazul sã auzim si ce veti zice cã la Vaslui un lider de sindicat este concediat de la Transurb. Poate veniti si pe la CL Vaslui sã-i tineti o prelegere primarului, care nu întelege cã unui opozant nu i se poate închide gura, mai ales când este ales de lume sã facã Opozitie.

Daniel Olteanu

Se vorbeste cã proiectul dvs., cel al autostrãzii Tisita – Albita, este deja prins în bugetul României cu un studiu de prefezabilitate. Felicitãri! Lucrul acesta spune multe despre calitãtile dvs. politice, mai ales cã se vorbea cã ati scãpat de la Socola, când ati prorocit cã prima autostradã din Moldova va trece prin judetul nostru.

Irinel Stativã

Ati iesit din vizuinã sã-l sustineti pe actualul prefect, arãtându-i astfel lui Buzatu cã tinerii din partid sunt uniti si gata sã preia conducerea partidului. E posibil sã existe si aceastã sansã, dar nu la PSD, ci poate la partidul lui Ponta. Pe Miticã nu-l scoate-ti din partid, decât cu picioarele înainte.

Mihai Botez

Nu stiam cã aveti veleitãti de scriitor. Cei de la Prefecturã se plâng cã tot timpul scrieti foiletoane si ei nu mai prididesc sã vã rãspundã. Avem si noi o întrebare. Din câte lucruri ati sesizat la Prefecturã, vi s-a rezolvat mãcar unul? Suntem si noi curiosi dacã scrierile dvs. au vreun scop sau vreti sã doborâti vreun record la maculaturã.

Dumitru Buzatu

Niste domni de la DNA vor sã umble la cutia cu maimute. Cicã ar vrea sã activeze un dosar de-al dvs. mai vechi, de prin turul doi al alegerilor lui Bãsescu. De fapt, ei vor sã ajungã la Tudorel, fiindcã de când a ajuns secretar de stat a devenit o tintã pentru statul paralel. Nu vedeti ce a pãtit cu Finantele? L-au pus sã plãteascã vreo 4 miliarde total de aiurea.

Eduard Popica

E periculos sã strângeti atât de multã lume la un loc, cum ati fãcut dvs. la bilantul institutiei pe care o conduceti. Replicile acide, ascutirea cutitelor pe sub masã sau zâmbetele formale au fost ingredientele unei întâlniri “perfecte”. Noi suntem de pãrere cã din aceastã poveste n-ati reusit decât sã vã atrageti mai multã invidie.

Ciprian Trifan

Sunteti cam abãtut în ultima perioadã. Suferiti cã nu aveti bugetul aprobat? Sau cã aveti leafa sub 10.000 de lei? Noi nu credem, ci punem lipsa dvs. de poftã de viatã pe seama asteniei de primãvarã timpurie. Poate sunteti supãrat cã iarna nu a fost destul de lungã cã sã vadã poporul cât de pregãtite erau frezele de la Drumuri Judetene.

Vasile Pavãl

Pânã la urmã v-au lucrat cei de la Politia Rutierã. V-au taxat cu 5.000 de lei pentru rãspunsurile în doi peri pe care le-ati dat când erati plecat la Cheile Grãdistei, iar orasul era sub nãmeti. Acum cã le-ati picat în mânã cu accidentul de pe variantã, v-au amendat.

Dumitru Boros

Nu neglijati PNL la Bârlad! Multã lume zice cã ati mutat partidul în primãrie. Nu ati mai fãcut o conferintã de presã, o sedintã sau mãcar o întâlnire cu electoratul. Vin acum alegerile si o sã vã beleascã conducerea de la Bucuresti, dacã PSD vã depãseste la alegerile europarlamentare.

Ioan Ciupilan

Vã enerveazã tare de tot Rares Bogdan de la Realitatea TV. Pentru cã este acid la adresa partidului dvs., l-ati interzis în piata agroalimentarã de la Husi. Toatã lumea stia cã acolo functiona de zor un televizor, iar când ati constatat cã el stã numai pe Realitatea TV ati dispus sã-l închidã.