|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Gabriela Cretu

Nu-l mai luati pe Solomon cu dvs. în delegatie. Vã face de râs. Nu stie boabã de englezã si stã numai cu cãstile pe urechi pe la dezbateri. Dacã-i plac asa de mult plimbãrile cu dvs., luati-l pe post de fotograf. Scãpati si dvs. sã vã faceti selfie si nici nu mai sunteti nevoitã sã dati tot felul de explicatii privind persoana sa.

Daniel Olteanu

Când adversarii dvs. politici si-au dat seama cã partidul pe care-l conduceti urcã în sondaje, au început sã vã punã piedici. Culmea, trânta cea mare v-o face chiar colegul dvs. de aliantã, care pe fatã vã pupã, iar prin spate dã ordin sã vã lase fãrã primari. Ar trebui sã i-o spuneti verde în fatã! Nu cã ati rezolva ceva, dar mãcar vã veti mai rãcori.

Mihai Botez

Se apropie alegerile si sunteti disperat cã nu aveti oameni peste tot în judet. Asa cã, ati abdicat de la toate cutumele useriste, prin care în partid intrã doar cei care nu au mai fãcut politicã sau care sunt curati si ati adus în lumina reflectoarelor toate parasutele pe care nimeni nu le mai vrea. Felicitãri!

Aurel Cãciulã

Sunteti un pic încurcat. Vin Dragobetele si nu mai stiti cui sã dati cadouri. Instinctul vã spune s-o luati spre Corni, constiinta sau vocea ratiunii vã îndeamnã sã mergeti acasã. Noi v-am sfãtui sã mergeti pe a treia variantã. Cãutati ceva nou, fiindcã tot ce-i vechi e rãsuflat. De asta si soarecele îsi face mai multe galerii.

Adrian Solomon

Vestea cã spitalul de la Bârlad va ajunge o unitate de îngrijiri paleative i-a luat prin surprindere pe toti doctorii. Ordinul e plecat tocmai de sus, de la ministra Sãnãtãtii cu care dvs. aveti o relatie foarte bunã. Mira-ne-am sã nu aveti si dvs. vreo implicare! Si dacã e adevãrat, tocmai ati declasificat cu douã stele Bârladul.

Ana Birchall

Lumea în Vaslui e cam îngrijoratã cã Tudorel, secretarul dvs. de stat, nu prea mai vine pe acasã. Bãietii de la garã îl asteaptã de o lunã la o partidã de rummy, nu mai vorbesc de amicii sãi care îi duc dorul. Noi stim cã e ocupat si cã îi dati multe probleme de rezolvat, dar fie-vã milã de bugetul celor cu care mai dã câte o mânã, seara, în zilele de weekend.

Dumitru Buzatu

Cam nasoalã vestea cã bugetul a fost contestat de Iohannis la Curtea Constitutionalã. Asã vã trebuie! Rãmâneti fãrã bani tocmai acum, în prag de Dragobete si nu mai vorbim cã 8 Martie bate la usã. Cã dacã rezolvati ce era de rezolvat, atunci când DNA vã asculta telefoanele dvs. si pe ale primarilor, acum Ponta era presedinte si nu-l mai aveam pe cap pe Bordeianu, ajuns mare sef la Pro România.

Eduard Popica

Tare vã mai place sã vã bãgati coada în treburile lui Boros, asa cât sã-i mai rãsuciti cutitul în ranã. Pãi acum îl acuzati cã nu a dat voucherele de vacantã medicilor de la cabinetele din Bârlad, dar nu oamenii infiltrati de Solomon în primãrie i-au zis cã nu se poate? Apropo, sã ne mai lase doctorii cu fentele lor si cu norma lor de hranã în pace, cã la lefurile pe care le au, ar trebui sã fie mai putini vocali.

Ciprian Trifan

Bine cã v-ati luat liber ca sã învãtati. Bugetul vine un pic mai târziu, fiindcã Iohannis i-a reconfigurat traseul pe la Curtea Constitutionalã. Noi stim cã dvs. anticipase-ti miscarea, cã altfel nu vã luati concediu de studii, dar sã stiti cã se poate împãrti si fãrã dvs. Lui Buzatu nu-i prea place ca cineva sã-si bage nasul în ciorba sa.

Vasile Pavãl

Domnule primar, iar vine zãpada. Sperãm sã nu vã mai prindã nepregãtit. Echipa de handbal a venit din cantonament, iar treburi pe la Bucuresti nu mai aveti cât stã bugetul la Curte. Asã cã scuza invocatã data trecutã, acum nu o sã mai tinã. Dar poate, Doamne, Doamne face ca ninsorile sã ocoleascã Vasluiul.

Dumitru Boros

De o bucatã de timp parcã nu mai reusiti sã fiti primar. Treburile v-au luat-o înainte, iar singur nu le mai faceti fatã, cã din Primãrie nu vã ajutã nimeni (e ordin de la partid!) Acum aveti o nouã provocare: spitalul si atacul pe la spate al lui Solomon cu prietena sa, ministra Sãnãtãtii. Apropo, stiti cu câti bani a subventionat anul trecut Pavãl transportul la Vaslui? Cu 3,6 milioane de lei. Pãi dacã dvs. la Bârlad ati fi dat un sfert, vã crucifica PSD.

Ioan Ciupilan

V-a ars judecãtoarea Manole, cea care ne-a ras si pe noi. Dvs. ati fost pus sã-i plãtiti consilierei Popa pentru calomnie vreo trei mii de euro. La noi, numai Marcel Boul a primit de 5 ori mai mult. Poate a contat cã dvs. v-ati cerut scuze, cã al nostru vitel nici n-a vrut sã audã. Ce-i drept dvs. ati fãcut-o, fiindcã consiliera Popa este o doamnã, dar noi chiar nu aveam cui!