|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Adrian Solomon

V-ati împlinit visul sã-l readuceti înapoi pe Puscasu în Bârlad, cu tot cu autobuzele sale. Acum se explicã campania virulentã împotriva primarului privind transportul public. Parcã vã vedem mâine cum veti pleda pentru a i se da chiar si niscvai subventii pentru transportul elevilor si pensionarilor, cãci la Vertransit n-ati fost deloc de acord.

Aurel Cãciulã

Când ati auzit cã Ciupilan iar vrea sã candideze independent, ati fugit repede la tãtuca, la Vaslui, sã vã cereti voie, ca din partea PSD dvs. sã fiti candidatul la Primãrie. Miticã însã a fost retinut, fiindcã stie cã primarul Husului are toane si cã vorbeste în dodii. Dar când a vãzut cã insistati v-a dat rãspunsul clasic: “Mai vedem, bebe!”

Mihai Botez

Toatã lumea s-a amuzat când v-a vãzut la sedinta de CJ. Stim cu totii cã se apropie douã rânduri de campanii si cã aveti nevoie de imagine, dar parcã e prea de tot sã te afisezi pe nepusã masã la o sedintã a CJ-ului, dupã ce trei ani n-ai dat deloc pe acolo. Luati exemplul de la Arcãleanu. E prezent la fiecare sedintã, lunã de lunã.

Daniel Olteanu

Multã lume se întreabã ce candidat veti avea la Vaslui la alegerile locale, fiindcã nu credem cã veti mai merge cu doctorul Pavelescu. Suntem si noi curiosi dacã veti miza pe experienta seniorilor sau veti scoate din joben un candidat surprizã. Dacã e sã ne luãm dupã numele candidatului de pe listele de la europarlamentare propus de la noi din judet, credem cã veti opta pentru un om care nu a mai fãcut niciodatã politicã.

Gabriela Cretu

Toatã lumea se întreabã cui i-a rãmas casa din Copou în urma divortului. Cã de multe luni casa e cufundatã în întuneric, iar Buzatu nu a mai fost vãzut demult intrând în curte. Cam de când au fãcut perchezitiile cei de la DNA. Ce-i drept, Tudorel când vine la Vaslui acolo trage. Apropo, dvs. cât ati stat pe la Vaslui, ati fost la zumba? Întrebãm, fiindcã în ultima perioadã cam toate divorturile din Vaslui au avut legãturã cu acest sport.

Ana Birchall

V-a adus Tudorel vreun mãrtisor? Cã el asa s-a lãudat la prieteni. Noi facem pariu cã nu, fiindcã a fost învãtat de acasã, cã de 1 Martie bãrbatii trebuie sã primeascã. Pe la Bucuresti obiceiul s-a inversat însã, iar oricum el ar fi trebuit sã fie atent din douã motive: unul, cã îi sunteti sefã directã si al doilea cã numai datoritã dvs. a ajuns si el cineva.

Dumitru Buzatu

Toatã ziua de ieri ati fost la Chisinãu si nimeni nu stie dacã astãzi vã întoarceti ca sã fiti prezent la cumãtria lui Sexy Roxana, viceprimãrita Bârladului. Stim cã deplasarea în tara vecinã a fost secretã si nu ar fi trebuit sã scriem, dar nu faceti investigatii inutile cã vã spunem noi de unde stim. Vali Caragatã s-a spart. A zis ceva de genul: “Iar a plecat sefu’ cu ãia la Chisinãu!”

Eduard Popica

Toate domnisoarele din administratia publicã v-au pus azi mãrtisoare în piept. Unele, mai ales cele care lucreazã la Permise si Pasapoarte nu au vrut sã rateze momentul fiindcã tineau mortis sã vã împungã cu bolduri. Le-ati promis cã din 2019 le cresteti salariile si ajung si ele la nivelul unei infiermiere de spital, dar ati uitat. Dati-le mãcar de 8 Martie câte o floare cã sã vã mai spãlati din pãcate.

Ciprian Trifan

Stim cã dvs. la alegeri sunteti trezorier din partea PSD Vaslui. Punem si noi o întrebare, ca de la novice la specialist. Dacã nu trece Iohannis bugetul, o sã fie bani pentru alegeri? Cã noi stim cã nu! Si atunci nu o sã mai fie europarlamentari din România la Bruxelles? Punem întrebãrile acestea, fiindcã stim cã si cineva de la dvs. din partid care viseazã sã fie pe listã are aceleasi temeri.

Vasile Pavãl

Cam usor ati cedat în fata Sindicatului de la Transurb. Vã era asa de fricã de protestele transportatorilor? Noi vã dãm un sfat. Puneti un director ca lumea acolo, fiindcã de fiecare datã o sã aveti surprize. Oare cum i-a trecut lui Plãcintã ideea sã-l dea afarã pe liderul de sindicat?

Dumtiru Boros

Întrebãm si noi ca prostii. Ce-a cãutat marele Dobro în sedinta de comisii a Consiliului Local? E asa mare deranjul cã le-ati sistat lucrãrile la spitalul privat, dupã ce ei au construit abuziv pe terenul Primãriei. E presat cumva sã se grãbeascã, fiindcã cineva de la judet nu le mai poate tine prea mult cele 60 de paturi din Spitalul Judetean Vaslui, finantate de la buget?

Ioan Ciupilan

Am auzit cã vecinul Cãciulã e disperat cã birmanezul dvs. face scandal noaptea. Cã de când mai doarme si el pe acasã nu se mai poate odihni de rãul animalului. Cicã a învãtat sã doarmã iepureste dupã ce o vreme a stat prin Corni. Sã nu vi-l otrãveascã, cã ar fi pãcat! Mai bine îl împuscati dvs. si încheiati socotelile.