|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Gabriela Cretu

Rãsfoind Facebook-ul, am revãzut postarea dvs. de acum doi ani, când ati fãcut dezvãluirile cã cineva vã cotrobãie prin casã. I-ati mai descoperit? Fiindcã noi ne-am dat seama cine erau. UIseristii? Cãutau o valizã ca cea care s-a gãsit la Teleorman. Cicã o sã aparã una si pe la Vaslui.

Daniel Olteanu

De 8 Martie ati primit un cadou frumos de la Bucuresti. Vi s-a atribuit un loc pe listele la europarlamentare pentru o femeie, dar nu unul eligibil. Cicã ar fi printre ultimele, dar nu mai conteazã. Important e cã Vasluiul conteazã ca organizatie la Bucuresti.

Adrian Solomon

Acum cã a trecut 8 Martie, vã pregãtiti pentru cele 40 de pahare. Aveti grijã cu cine le beti! Sã nu cumva sã vã filmeze vreunul. Cicã aveti un bun prieten care se ocupã cu astfel de treburi. Nu stim dacã vrea sã facã un film, însã omul se dã colectionar.

Aurel Cãciulã

Fain mesaj de 8 Martie, dar nu întelegem de ce în spatele unui bãrbat puternic se aflã doar o femeie si nu douã. Sigur ati scris dvs. mesajul. Vã întrebãm ca nu cumva sã aveti probleme. Oricum pe final v-ati revenit, fiindcã brusc mesajul s-a încheiat folosind pluralul.

Mihai Botez

Domnule, nu mai umblati cu Chichirãu prin Vaslui, cã vã faceti de baftã. Dvs. sunteti un bãiat elegant. Apropo, vedeti sã nu dea Jenicã peste voi. Si-atunci sã vedeti ce scandal va fi. Cã Chichirãu e bãtãioasã la live pe Facebook si e si agresivã.

Irinel Stativã

N-ati apucat sã împãrtiti garoafele cã nesimtitul ãla v-a stricat evenimentul cu melodia sa: “M..ie PSD!” Niste nesimtiti. Unde era Panda si brigada lui de nu v-au apãrat? Mai ales cã era si Tudorel acolo. Ar fi putut iesi ceva urât de tot!

Dumitru Buzatu

Stiti cã “golanul” ãla cu masina, care s-a asezat ostentaiv în fata PSD cu muzica datã la maxim, e un prieten din grupul de prieteni ai lui Tudorel. Si noi ne-am mirat. Mai ales cã el a venit acolo chitit sã se ia de acesta. Oare o fi uitat Tudorel sã plãteascã sucul pe vreo undeva, de era omul atât de recalcitrant?

Eduard Popica

Se fac glumite pe la PSD, pe la Vaslui, cum cã ati fi fostul prefect. Noi stim cã vreti la Bucuresti secretar de stat si poate de asta, dar opozantii spun cã nu, cã o sã fiti pus pe liber. Oare ei mai cred în gogoritele cu motiunea de cenzurã?

Ciprian Trifan

Sunteti nemultumit de ritmul în care se strâng semnãturi pentru europarlamentare. Ori primarii s-au supãrat, ori strâng pentru partidul lui Ponta. Noi deja am semnat pentru partidul dvs. Ne place de mustata lui Dragnea si de tanti Viorica.

Vasile Pavãl

Dupã pãtania de la Transurb, v-ati fãcut un obicei. Treceti în fiecare sãptãmânã pe la toate structurile pe care le aveti în subordine: pe la Goscom, Transurb, pe la grãdinite, pe la centrele sociale. Nu mai vreti sã pãtiti rusinea, sã vã treziti cu liderii de sindicat pe la usã.

Dumitru Boros

Vedeti ca fata aia care plimbã ursul pe la Reiser îi cam are la mânã pe toti consilierii mata de la partid. Nu mai vorbim cã luminã ia numai de la vecinii de la PSD. Stiti ce nu întelegem? Dacã a vorbit asa de urât în fata consilierilor, adicã a patronilor, de ce nu o concediati? Nu vã lasã PSD-ul?

Ioan Ciupilan

S-a plâns Sica din Primãrie cã sunteti misogin. Cã le certati pe fete tot timpul si nici acum de 8 Martie nu le-ati lãsat în pace. Noi vã stim un gentlemen, asa cã nu prea credem varianta femeii. Probabil ati atins-o cu ceva de vã face atmosferã proastã în Primãrie.