|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Gabriela Cretu

Acum se bat în cuie listele pentru parlamentare. Stim cã dvs. nu aveti nicio emotie, însã de adrenalinã are parte primarul de la Coroiesti, care chiar crede cã are sanse sã ajungã senator. Sãracul nu stie cã Vasluiul nu este în cãrti pentru un loc eligibil.

Adrian Solomon

Ne-a plãcut proiectul pe care l-ati propus în Parlament cu Deputatul Mitralierã. E normal ca cei care jignesc România sã-si piardã cetãtenia, fiindcã numai asa vom ajunge cu totii “engleji”. Apropo, faceti ceva si cu primarii din judetele Covasna si Harghita care arboreazã fãrã nicio jenã steagul Ungariei pe institutiile publice ale tãrii

Daniel Olteanu

“Scãpati de militean!” Cam acesta este mesajul pe care partidul încearcã sã vi-l sugereze. Si noi credem cã a venit timpul sã vã impuneti amprenta mai puternic în partid. Luati-vã o femeie ca secretar general. Ele sunt mai ordonate si mai fidele.

Irinel Stativã

De când a urcat pe portal Solomon proiectul de lege, dvs. nu mai prididiti sã stergeti comentariile negative. E normal sã fie luat în balon seful dvs., mai ales acum când bãietii de la ≠rezist au primit ordin pe unitate.

Mihai Botez

Ati început sã fiti bufonul de serviciu. Chiar vã simpatizam la o vreme. Cum sã vii cu Chichirãu la Vaslui, dar mai rãu sã copii compartamentul acesteia? Noi, la Vaslui, nu suntem asa deschisi la minte precum cei de la Iasi sau de la Bucuresti.

Ion Hadârcã

Suntem curiosi! Dvs. mai vreti sã candidati încã o datã pe listele de la Vaslui? Punem aceastã întrebare nu din curiozitate, ci cã vrem sã mãsurãm cam cât de docil poate fi vasluianul, ca sã accepte, a nu stiu câta oarã, oameni care sã-i reprezinte în Parlament si care patru ani nu dau deloc prin judet.

Dumitru Buzatu

Sefa dvs. de cabinet e mai mereu vãzutã la volanul fostei dvs. masini, Dusterul cu numãrul de înmatriculare B-45-KGP. Are cumva alte îndatoriri fatã de cele prestate pânã acum sau o pregãtiti pentru raliul Paris – Dakar? Cã, ba e pe la Mãrãseni, ba e pe la Zãpodeni pe dealuri.

Eduard Popica

De când v-a blocat Iohannis bugetul, ati început sã creditati cu bani Prefectura. Parcã ati fi administrator la o firmã privatrã. Numai acolo când nu sunt bani de cecuri, patronul se dã peste cap si face rost de bani cu care crediteazã firma.

Ciprian Trifan

Vã oboseste strânsul semnãturilor. Mai luati-vã un ajutor. Am înteles cã s-a oferit Ramona Mocanu, trezorierul partidului, si ati refuzat-o. Aceasta vroia sã depãsiti momentul critic, prin pierderea sprijinului colegei mutatã în alt judet.

Vasile Pavãl

Nu mai luati puscãriasii sã mãture pe sub balcoanele de la blocuri. Unde vãd hainele la uscat ale gardienilor de la Penitenciar nu mai fac nimic. Le este fricã sã nu cumva sã le prãfuiascã. Cã apoi iar o ard la carcerã când se întorc seara în “garnizoanã”. Si uite asa curãtenia generalã de primãvarã se face pe sãrite.

Dumitru Boros

Rãmâneti un adevãrat cavaler. Nici bine nu s-a terminat botezul viceprimãritei si dvs. ati si fãcut un gest frumos. L-ati angajat imediat pe cumãtrul mare la audit. E misto, fiindcã tipul e priceput la falimente.

Ioan Ciupilan

La multi ani, barosane! A fost ziua dvs., dar se pare cã noi n-am încãput. Bine cã a fost alde Lorent, fostul viceprimar, care, dupã ce s-a îmbãtat, deranja lumea pe la 3.00 noaptea si dãdea dedicatii la telefon în numele dvs.