|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Gabriela Cretu

Ar trebui sã-l consolati pe Jenicã, fiindcã el chiar a avut probleme cu sotia din cauza dvs. Ce a uimit pe toatã lumea e sinceritatea sa debordantã, iar faptul cã a declarat (si noi îl credem) cã a avut relatii sexuale doar cu o singurã femeie, îl transformã într-un unicat. Acum am înteles de ce i-a cãzut cu tronc Ramonei.

Daniel Olteanu

“Scãpati de militian!” a devenit hit în ALDE. Multã lume s-a bucurat, dar cel mai important e faptul cã si casele de pariuri, acum, vã coteazã cu un scor mai bun la alegeri. Oare atât de mult a tinut partidul în loc fostul colonel Sârbu?

Adrian Solomon

Biologii din spitale v-au umplut frigiderul cu carne dupã ce le-ati tãiat din lefuri. Aveti grijã sã nu ajungeti prin spitale si sã aveti nevoie de vreo analizã cã ãstia sunt în stare sã vã punã cruciulite în sânge si sã vã bage la izolator. Trebuie întelesi. Au si ei demnitatea lor. Nu pot fi plãtiti mai prost decât o asistentã.

Mihai Botez

Ne stricãm de râs când vedem ce noi achizitii ati adus la partid. Apropo, vedeti cã Bleoju e liber de contrat. Tocmai l-a dat afarã Cataramã din partid. Bine cã a primit hârtie cã partidul e legal constituit, cã altfel nici n-ar fi avut de unde îl da.

Aurel Cãciulã

Noroc cu leafa de parlamentar de mai apucati sã mai faceti renovãri la Lohan, la piscinã, fiindcã de la spãlãtorie nu mai aveti multe asteptãri. De când a deschis fostul prieten al lui Dan Marian, la rându-i, o spãlãtorie, ati pierdut o grãmadã de clienti. Cicã “spuma” lui Popovici e mai bunã decât a dvs.

Ion Hadârcã

Am lãmurit misterul neimplicãrii dvs. în organizatia ALDE de la Vaslui. Nici dvs. nu-l vreti pe militean. Sincer credem cã sunteti rãutãcios, fiindcã numai Braniste va bagã limba în ureche. Domnu’ colonel e un bãiat misto si are multi prieteni în R. Moldova pe care-i face vasluieni pe bandã rulantã.

Dumitru Buzatu

Plecarea în Tel Aviv v-a fãcut destul de bine. V-ati întors cu un tonus bun. S-a supãrat un pic doamna de la CJ cã nu ati luat-o si pe ea, dar trebuie sã o iertati. Nu stia cã acolo a fost doar o treabã bãieteascã. Bine cã i-ati luat ceva frumos cu care s-o îmbunati.

Eduard Popica

Se simte cã Gologan e tãtic la Prefecturã. De asta si cei din presã vã dã drept candidat la Bârlad din partea PSD. Cã altfel nu se explicã de ce ati cedat frâiele institutiei si doar pozati ca sef acolo. Cert e cã liberalul e foarte mândru cã v-a încãlecat si chiar se laudã cu asta. Spune peste tot cã sunteti moale.

Mircea Gologan

Când l-ati vãzut pe Nixon, primarul de la Gherghesti, cã intrã în birou, ati înghetat. Vã gândeati cã o sã pãtiti ca Orban, mai ales cã a aflat si el cã, chestia cu Militia de la Puiesti a fost opera dvs. De data aceasta, omul nu a fost la fel de radical ca la Bucuresti. A zis doar cã pãrintii din Gherghesti vã salutã!

Vasile Pavãl

Angajatii dvs. bat Europa în lung si-n lat pe la perfectionãri. Acum nu le mai ajung hotelurile si statiunile din România si vor pe Coasta de Azur. A cam început sã batã la ochi treaba aceasta, mai ales cã o deplasare cu avionul plus un hotel de patru stele costã.

Dumitru Boros

Ati scos iar la concurs postul de director de la Piatã. Stãm cu ochii pe avizier ca pe butelie sã vedem cine se înscrie. Dar nu suntem singurii. Si alde Feraru sunt la fel de interesati. Ar merita sã-i dati o mânã de ajutor. De o fi sã câstige concursul intrã rapid în prenatal, cã doar sotia s-a întors la muncã.

Ioan  Ciupilan

Când ati vãzut cã liberalii au pus gând rãu bugetului Husului, dupã modelul Iohannis, ati luat foc. Le-ati fãcut o promisiune acestora cum cã n-o sã ia cu mult peste 5% în alegeri, fiindcã asa cum Iohannis a creat douã Românii si în orasul dintre vii sunt douã urbi, numai cã a lor este mai micã.