|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Gabriela Cretu

Dupã ce i-ati bruscat pe reporterii de la Pro TV, zãu cã v-am prins de fricã. Parcã nu erati în trecut asa fioroasã. Aerul de Bucuresti v-a fãcut mai al dracului. Oricum, noi stim cine sunteti si prin urmare nu avem de gând sã ne punem cu dvs.

Aurel Cãciulã

Dom’le am trãit sã o vedem si pe asta. N-a fost de ajuns cã ne-ati hulit în vãzul lumii în fata comunitãtii evreiesti, ati mai repetat-o , de datã asta în Postu’ Mare. Ca sã ne stea în gât ouãle de Paste. De unde tot ati scos-o pe asta, cã husenii sunt antesemiti? Asa le trebuie dacã v-au votat.

Adrian Solomon

Vã stim cã sunteti un tip hazliu, da’ faza cu consilierul dvs care s-a prezentat în fata ambasadorului SUA, drept George Washington a fost cam deplasatã. Nu cã ne-am da noi mari iubitori de americani, dar sã stiti cã bãietii ãstia nu glumesc cu valorile lor nationale. Numai noi ne înjurãm singuri mama patrie.

Mihai Botez

Bãietii dvs. de la comunicare, au luat-o razna. Nu deosebesc albul de negru si nici binele de rãu. Dacã vreti sã aveti viitor cu partidul la Vaslui, gãsiti-vã niste oameni mai ca lumea. Dacã nu, puteti apela la PSD. Ei au câte un om pregãtit pentru fiecare partid de opozitie.

Daniel Olteanu

Ati trecut cu bine de controlul de la centru care v-a evaluat modul în care ati pregãtit precampania alegerilor europarlamentare. Sincer si noi am fost uimiti de mobilizarea pe care ati reusit-o în scurt timp la partid. Tineti-o tot asa si rezultatele o sã aparã.

Ana Birchall

Ca o floricicã ati apãrut în orasul dintre vii si cum de fatã era ambasadorul SUA nu ati pierdut niciun prilej sã nu ne faceti un pic de râs. Mai bine nu mai veniti în judet, dacã tot ne gratulati în acest mod. Dati-ne si-n judecat cã ne pasã. Nu suntem prostii dvs.

Dumitru Buzatu

Începe sã se dezvolte în dvs un filon american. Poate o fi de la vizitele pe care le faceti des în R. Moldova. Vorba lui Pãstorel: întoarceti curul rusului ca sã fiti mândria Apusului. Oricum Hans Klemm a avut o misiune foarte precisã la noi în judet, nu a venit nicidecum sã vã vadã pe dvs.

Eduard Popica

Ne-a plãcut cât de grav ati pãsit ieri în fata ambasadorului. Mi se pãrea nouã cã vã strânge costumul sau era un pic crispat. Apropo, de ce nu l-ati mai luat pe Mircea cu dvs? Poate vã arata si el realizãrile din Bârlad, de la spitalul privat. Cã lucreazã în draci sã-l deschidã.

Ciprian Trifan

Primarii au început sã vinã în pelerinaj pe la CJ si tipã ca nu au bani, iar dvs sunteti un fel de tampon. Ar cam trebui sã le spuneti acestora cã mãrirea la cota maximã a salariilor nu era obligatorie. Acum sã suporte consecintele. Oricum în perioada urmãtoare se vor închide multe primãrii.

Vasile Pavãl

Vã tot bate gândul sã vã luati o masinã hibrid. Vã vedem mai tot timpul pe la showroom-uri prin Iasi cu tot felul de oferte. Mai bine i-ati repartiza aceastã treabã viceprimarului Cazacu. Se pricepe la masini si-i place sã cheltuie bani.

Dumitru Boros

Pesedistii v-au cam luat în balon. V-au pus sã-l asteptati pe ambasador cam cinci ore. Prima datã v-au spus cã vine pe la ora 16.00 si dvs. nu ati mai plecat acasã dupã ce s-a terminat sedinta de CL. Apoi v-au spus cã mai întârzie o orã si a venit pe la 18.30. Noi dacã eram în locul dvs. plecam acasã.

Ioan Ciupilan

Dacã nu ati avut translator la vizita ambasadorului în Primãrie nimeni nu a înteles nimic. Doar Ana Birchall, protejata dvs. a priceput ocara pe care a fãcut-o ambasadorul husenilor. Nouã ne-a plãcut maxim cã nu i-ati însotit la Averesti.Ati preferat sã rãmâneti în Husi sã postiti cu catolicii în Vinerea Mare. Bravo!