|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Mihai Botez

Ne-ati luminat! Ne-am dat seama de ce PSD câstigã mereu alegerile la Vaslui. E din cauza afiselor! Sunt un pic mai mari, cam cu 4 mm si iatã secretul succesului lor fulminant. Acum cã partidul dvs. s-a sesizat si afisele necorespunzãtoare au fost date jos, sã vedeti ce scor mic o sã aibã partidul lui Buzatu la europarlamentare!

Daniel Olteanu

Dacã veniti cu europarlamentarul Norica Nicolai în judet, sã n-o scãpati în beci la Bichinet. Am auzit cã deja negresteanul a si pregãtit un butoi cu vin alb pe care l-a denumit dupã aceasta. Nici cu ziaristii n-ar fi bine sã dati ochii, cã este ziua lor si o sã vã cearã vin.

Adrian Solomon

Vã felicitãm pentru modul în care cuceriti birou cu birou, IPJ -ul. Dupã ce i-ati fãcut lobby lui Bejinariu, prietenul interlopilor, sã ajungã sef la Municipiu, vedem cã au mai ajuns încã doi bârlãdeni pe pozitii importante: unul pe la Crimã Organizatã si celãlalt pe la Circulatie. Aveti grijã sã nu-i bãgati însã prea adânc, sã nu ajungã la garaj!

Ana Birchall

Ne bucurãm cã ati fost unsã ministru interimar la Justitie. Chiar suntem fericiti cã o sã vi se umple frigiderul cu carne zilnic, mai les dacã o sã încercati sã dati acele ordonante blestemate. Stim cã un interimar are puteri limitate, dar astãzi te poti astepta la orice. Sperãm sã stati cât mai mult la Justitie, ca sã tineti cartoful fierbinte cât mai mult în mâini.

Aurel Cãciulã

Avem o informatie bombã pentru dvs. Cicã si la Vaslui, în cimitir, ar fi niste anti-nesimtiti, pardon antisemiti. Nu vã duceti fuguta la Bucuresti, la prietenul dvs. Vexler sã-i dati de veste. Pãi ce, numai primarul Husului sã aibã deranj în oras? Pavel e scutit? Si asa vi s-a dus buhul cã plimbati vorba! Una în plus n-ar mai conta!

Irinel Stativã

Suntem curiosi dacã duminicã veti merge la mitingul PSD sau la actiunea cu bicicletele. Fiindcã am înteles cã doamna v-ar fi trasat sarcinã sã mergeti mai mult cu bicicleta, decât cu masina. Fiindcã asa scãpati de povara de a mai plãti asigurãri. Aveti grijã pe unde o sã mergeti cu bicicleta! Sã nu vã amendeze cerberii lui Catanã!

Dumitru Buzatu

Am înteles cã ne veti onora invitatia si veti participa la Ziua Presei. Vã rugãm sã nu-l aduceti pe Pixi, purtãtorul de vorbe de la Prefecturã, cu dvs. Cã ãla obisnuieste si face poze, dupã care le foloseste în alte scopuri. Întrebati-l pe Teo Istrate, cã stie mai bine. Mai bine aduceti-l pe Marin. Ãla mãcar e pe fatã. Ne dã pe toti în judecatã.

Eduard Andrei Popica

Vedeti cã treaba la Perieni cam pute. Primarul înjurã pe toatã lumea si-l doare în bascheti cã de fatã sunt oamenii dvs. de la Prefecturã. N-ar fi rãu sã vã duceti pe la sedintele de CL, de acolo, sã vedeti, în carne si oase, un suveran autentic. Poate prezenta dvs. îl va mai tempera si-si va tine pentru sine lãturile.

Mircea Gologan

Ce face statul paralel de la Vaslui? Cã în ultima perioadã numai rateuri bagã. Politistii de la garaje combinã fetele prin oras, Anton de la Rutierã face comert cu masini, altii se ocupã de droguri, prietenii nostri care ne dau în judecatã, cu carduri clonate si structurile de informatii, dorm în papuci. Parcã dvs. îi coordoonati, nu-i asa?

Vasile Paval

Ne place cum vã jucati cu gazonul din fata Primãriei. De doi ani îl tot sapã niste bãieti, ba mai pun o alee de pavele, apoi iar gazon si tot asa. Ce vreti sã faceti acolo? Cã nu ne dãm seama. Pariu cã s-au cheltuit sume frumusele cu acel loc si n-am înteles ce va iesi pânã la urmã. Vreti cumva sã faceti un trandafir urias?

Dumitru Boros

Nu-i frumos cã v-ati luat de doamna care plimbã ursul prin Primãrie. Când face si ea un capãt de treabã, dvs. sãriti pe ea si îi spuneti cã nu e bine. Pãi când era sã marcheze trecerile de pietoni, dacã nu acum când s-a încãlzit! De unde sã stie aceasta cã chefliii care vin la Zilele Culturale sunt atât de sensibili si nu suportã mirosul de vopsea.

Ioan Buta

Aveti noroc mare cu noi, chiar dacã ne tot faceti plângeri la Parchet. Stiti de ce tiganii nu mai fac grãtar pe trotuar? Le este fricã de noi sã nu-i dãm iarãsi la gazetã. Întrebati-i si o sã vedeti cã este adevãrat. Si apropo, cã am adus vorba de romi. Noi nu credem cã ei furã de la la Profi, ci liberalii dom’le. O fac înadins!