|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Gabriela Cretu

Erati cam abãtutã la Iasi, la miting. V-ati enervat când l-ati vãzut pe Miticã însotit de mai tânãra lui sefã de cabinet. Culmea, aceasta a venit îmbrãcatã în rosu, ca sã si atragã atentia.

Adrian Solomon

Foamea-i mare la Bârlad. Ati înfulecat pe nemestecatelea la miting vreo cinci cornuri, de parcã nu mai vãzuseti mâncare de ani buni. Apropo, bunã miscarea cu Puscasu. L-ati readus cu autobuzele la Bârlad, iar acesta v-a sprijinit sã cãrati electoratul la Iasi.

Mihai Botez

Hastagistii dvs. din Vaslui si-au fãcut datoria la Iasi. Au înjurat, au huiduit PSD, unii s-au aruncat pe jos spunând cã sunt bãtuti de jandarmi, etc. S-au transmis pe retelele de socializare zeci de filmãri si deci obiectivul vi l-ati îndeplinit. Sã vedem dacã veti strânge si voturi.

Irinel Stativã

La vizita ministrului Muncii de la Vaslui erati tot numai un zâmbet. E si normal. Pentru prima datã pozati si dvs. într-un om important, fiindcã vã permiteati sã-l bateti pe ministru pe umãr si sã-i spuneti pe numele mic.

Ana Birchall

Aveti de dat un exament important : extrãdarea lui Mazare. Dacã o faceti ca la carte si fostul primar PSD ajunge în arest, în România, ne ridicãm frumos în picioare si vã aplaudãm cu sinceritate.

Daniel Olteanu

Se pare cã partidul dvs. va fi surpriza plãcuta a acestor alegeri. Chiar dacã ati avut parte de trãdãri în masã de la aripa lui Emil Dorin si a lui Sârbu, o sã vedeti cã nici nu o sã conteze. De exemplu, plecarea lui Cioarã la Pro România vã va aduce un val de simpatie din partea electoratului.

Dumitru Buzatu

Nu sunteti un maestru al mitingurilor. Ne-a plãcut cã la Iasi ati fost însotit de sefa dvs. de cabinet, pe post de bodyguard. Am auzit cã are centura neagrã. Îmbracatã în rosu nu pãrea asa de fioroasã.

Eduard Popica

Desi pozati mai mereu într-un om al faptelor, încet-încet se vede cã numai gura-i de dvs. Le-ati adormit vigilenta ziaristilor, folosind tehnica gãinii din povestile lui Creangã, care când gãsea câte un grãunte pe stradã, cotcodãcea ca si cum ar fi gãsit o comoarã.

Ciprian Trifan

Nu ati vrut sã veniti duminica trecutã la mitingul organizat de Buzatu. Ori nu vreti sã vã asociati cu esecul, ori ati fost cu biciclistii si nu ati mai avut timp sã vã întoarceti în Piata Civicã. Din punctul nostru de vedere jucati riscant.

Vasile Pavãl

V-ati tras sef nou la investitii. Fostul mare patron de la Corevas a ajuns un functionar mãrunt în slujba comunitãtii. Nu e singurul om de afaceri pe care l-ati cules de pe stradã dupã ce si-a falimentat firmele.

Dumitru Boros

Ati avut mari emotii cu vizita lui Orban, la Bârlad. Vã asteptati ca disidentii din partid sã facã mare tam-tam. Nici conferinta de presã n-ati vrut s-o faceti în orasul rulmentilor, de frica ziaristilor plãtiti de PSD. Ati conchis cã la Vaslui ar fi mai multi jurnalisti independenti.

Ioan Buta

Domnule primar, nu mai puneti romii care au probleme cu legea în Franta sã ne sune la redactie si sã ne ameninte. Se dau de gol singuri. Dupã ce ne spun poezia pe care le-ati dictat-o, ne « sfãtuiesc » sã nu ne mai luãm de dvs.