|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Gabriela Cretu

Erati cam obositã, ieri, la deschiderea Festivalului Florilor. Probabil nu prea vã prieste aerul de Vaslui, de când, din Copou, paparudele si-au luat zborul. Unii, mai nesimtiti, au spus cã de unde paparude la Vaslui, cã pe la noi sunt doar parasute? Noi nu îndrãznim sã afirmãm aceste lucruri, rãmânând la convingerea cã parasutele pot fi oricând paparude.

Adrian Solomon

Ati ajuns zile grele la Bârlad. Cicã PNL s-a înfoiat asa de tare cã vã mãnâncã cu fulgi cu tot la alegerile europarlamentare. Si au dreptate! Cu un Huiban pe post de paratrãsnet electoral si cu Dorin Apostol tras pe linie moartã, nici nu vedem cum poate scoate PSD un scor bun la Bârlad. Mai rãmâne ca si vechea gardã a lui Titi Constantinescu sã mute voturile la Pro România si deja dezastrul se profileazã.

Daniel Olteanu

Aveti o sãptãmânã grea! Vine Tãriceanu la Vaslui. Poporul ALDE s-a arãtat entuziasmat de aceastã vizitã si vor sã vinã în numãr mare la actiune. Facem un pariu. Noi zicem cã vin vreo mie de simpatizanti. Dati o bere dacã se împlineste profetia. Numai Sârbu aduce vreo 200 de moldoveni.

Aurel Cãciulã

Ati fãcut o echipã de soc cu care umblati prin Husi, fãcând propagandã PSD. Nu-l vedem pe primar si nici pe aghiotantul sãu, Ion Iacob? Are scutire sau acestia împreunã cu Bitu si Nicu Ciupilan formeazã echipa care va fi folositã pe finalul Campaniei? Apropo, vã stã misto în cãmasã rosie. Cãutati-i una si primarului!

Mihai Botez

Vã lãudati cã Statul Paralel de la Vaslui v-a promis minim 2500 de voturi, doar dintr-o evaluare corectã a infrastructurii lui. Pânã acu’ o fãceau pentru PSD si accidental pentru alti politicieni, cum a fost cazul lui Laszlo Tokes, când acesta a primit 1250 de voturi. Între timp efectivele lor de lichele s-au dublat.

Ana Birchall

Asteptãm cu interes minunea venirii lui Mazãre în România. E clar cã dacã asa va fi, e meritul numai al dvs. În calitate de ministru interimar al Justitiei, ati fãcut, în timp record, toate formalitãtile, dejucând astfel planul lui Iohannis cãruia brusc i-ar fi venit stuchitul la furcã, spunând cã guvernul lui Dragnea nu face nimic pentru aducerea în tarã a penalilor.

Dumitru Buzatu

Vedeti cã pe cel care l-ati uns, de la Statul Paralel, subprefect, joacã tare cu noii stãpâni ai voturilor, USR. Seful lui pe linie masonicã a bãgat deja sponsorizare la USR de vreo 5 miliarde. Omul vrea si el în schimb sã-si facã un spital privat la Vaslui, unde deja subordonatii dvs. de la spitalul judetean i-au si rezervat niste paturi plãtite de la Casa de Asigurãri.

Eduard Popica

Vedeti cã mor oamenii pe scãri la Permise. Faceti ceva cu peretii cortinã din termopan care acoperã scãrile, fiindcã se fac vreo 60 de grade când e soare afarã, exact ca într-o serã. Prosti sunt ãia care lucreazã acolo si nu vã dau în judecatã cã nu le oferiti conditii de muncã decente. Sperãm cã acum, dupã ce cazul cu cel care a lesinat pe scãri a fãcut înconjurul tãrii, vã veti mobiliza si veti rezolva problema.

Mircea Gologan

Vã pregãtiti de alegeri, mai ales cã ati primit o misiune specialã de la Statul Paralel sã mutati din tastaturã niste voturi de la PSD la PNL si USR. Pentru încãlzire, ati început iar sã scrieti pe la institutii scrisori de dragoste. În una din ele l-ati înfierat, cu dusmãnie de clasã, pe primarul Vasluiului. Dvs. o sã spuneti cã furãm curent, însã ne-a cãzut în mânã o astfel de delatiune si v-am recunoscut stilul.

Vasile Pavãl

Faceti la greu cursuri de calificare pentru angajati prin diverse locatii exotice. Sume impresionante se cheltuie din banii orasului pentru niste paranghelii, care nu-si ating obiectivul. Stiti ce învatã ei la aceste cursuri? Cum sã-si cheltuiascã cu cap, voucherele de vacantã. Stati cã acum vin astfel de bonificatii si pentru cei cu ajutoare sociale. Si atunci sã vedeti cum se vor umple holurile Prefecturii cu moldoveni!

Dumitru Boros

Ne place de sotia dvs.! E cel mai bun agent electoral pe care îl aveti în partid. Fãrã nicio inhibitie, aceasta posteazã toate realizãrile dvs. pe Facebook si bine face. Mai rãmâne sã-si facã un banner cu mesajul “Votati-l pe sotul meu!” si devine cea mai tare sotie de primar din România. S-o pretuiti si mai mult pentru ce a fãcut, cã asa ceva mai rar se întâlneste.

Ioan Ciupilan

De la o vreme, ati devenit tare irascibil. Aveti alergie când vedeti liberali pe stradã sau la CL. Nu mai vorbim de reactia pe care o are corpul când o vedeti pe Cãtãlina Popa. Probabil de asta puneti sedintele de CL la 7.00 dimineata. Cã numai atunci aveti nervii tari si puteti rãbda zicerile liberalilor.