|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Gabriela Cretu

Acum cã se trage linia, ca la fiecare final de campanie electoralã, se poate spune cã sacrificarea dvs. n-a fost de bun augur. Dacã erati pe liste la europarlamentare, PSD se mobiliza la Vaslui foarte tare si ar fi scos un scor peste cel de la locale. Oricum mai multe decât va scoate Cihodaru la Iasi.

Adrian Solomon

Ati reusit performanta sã fiti singur la o conferinta de presã. Media TV nu se pune cã e de-al casei. Ar cam trebui sã vã întrebati de ce? La Boros, de bine, de rãu, au fost douã organe de media. Degeaba ati împrietenit-o pe marea patroanã de presã orientatã geografic cu ministra sãnãtãtii cã v-a tras clapa. Ei asa sunt, de unicã folosintã. Acu’ îs cu USR, cicã e la modã.

Daniel Olteanu

PSD a suprapus intentionat, peste vizita lui Tãriceanu la Vaslui, un mega eveniment: aducerea întregului guvern în judet. Dar nu v-au acoperit. Din punctul nostru de vedere, ati dat-o mai bine. Între David si Goliat, electoratul îl simpatizeazã pe primul. Asã cã, bucurati-vã! Vizita lui Tãriceanu si-a atins tinta.

Mihai Botez

Vã punem si noi o întrebare prosteascã: De ce l-ati adus pe fostul ministru de interne din Guvernul Ciolos la Vaslui? O fi el de pãmânt din judet, dar cât a fost pe functie nu a fãcut nimic pentru Vaslui. Acum electoratul o sã stie cã dacã ajungeti la Putere nu o sã faceti nimic pentru judet.

Ion Hadârcã

Lângã Tãriceanu radiati. Vã prieste energia presedintelui. Ati vãzut cum partidul a renãscut de când n-ati mai dat prin judet. Puneti si dvs. umãrul cã puteti. La câti moldoveni avem înmatriculati la Vaslui dacã aduceti 10% la vot, câstigati alegerile. Nu glumim, dvs. le stiti felul de a fi, dar mai ales stiti cum sã-i ademeniti aici.

Aurel Cãciulã

Vine Papa la Iasi. Ce faceti? O sã ajungeti si dvs? Ar fi cazul, ca sã nu cumva sã luati bãtaie. Vedeti cã primarul are niste invitatii în plus. Poate vã dã si dvs. si astfel scãpati cu obrazul curat. Dar nu cumva sã încurcati persoanele si sã ajungã invitatia la sotie cã iar mâncati rece un an.

Dumitru Buzatu

Sunt unii care deja vã cântã prohodul. Ei deja spun cã la Vaslui PSD va ajunge mult sub 50%. Atacurile vor veni din interior. Grupul de la Bârlad si-a cam pierdut rãbdarea si s-au cam sãturat de firmituri. Vor si ei la masa bogatilor, mai ales cã si-au adus si militienii la judet, ca sã le asigure spatele.

Eduard Popica

Aveti o misiune dificilã, mai ales cã Statul Paralel a primit ordin sã faulteze puternic PSD. Sã vedem dacã veti avea curaj sã luati taurul de coarne. Noi am pus pariu cã nu si îl veti lãsa pe subprefect la timonã ca de obicei, iar el va face ce stie mai bine. Credeti cã dacã USR si PNL vor ajunge la Putere pe dvs. o sã vã menajeze subprefectul, cum îl menajati dvs. acum?

Ciprian Trifan

De dvs. depinde scorul PSD pe judet la aceste alegeri. Spunem asta fiindcã deja la Vaslui se prevede o ciordealã masivã. Dacã veti reusi si veti tine în mânã numãrãtoarea paralelã, atunci nu o sã se poatã face nimic. Dacã nu, o sã vã fure la fel de mult ca la prezidentiale. Vedeti cã BEJ-ul nu vã mai ascultã, precum o fãcea pe vremuri.

Vasile Pavãl

Am înteles cã sefa dvs. de la pensionari se ocupã si cu sectiile de votare. Punem si noi o întrebare nevinovatã: cum de a reusit sotul ei, un fost politist, acum pensionar, sã nimereascã în sectie taman cu ea? Probabil asa a iesit la tragerea la sorti. Ca sã vezi comedie!

Dumitru Boros

Faptul cã nu ati întâmpinat-o pe premierul Viorica Dãncilã nu v-a adus un plus de imagine, ci din contrã o undã de neîncredere din partea electoratului. Pãi e normal ca un primar sã lipseascã la întâlnirea cu seful Guvernului taman când aceasta împãrtea bani spitalelor? De asta electoratul a ales un primar! Ca sã-i reprezinte în relatia cu Guvernul si alte institutii. Orgoliul politic trebuie lãsat la partid.

Ioan Ciupilan

Ati avut emotii cu Viorica Dãncilã la Husi. Vã temeati cã Popa Cãtãlina o sã vã aducã un cor de fluierãtori la spital ca s-o bruscheze. Dar n-a fost asa. Ori n-a avut prizã liberalã la electorat, ori husenii sunt de bun simt. Noi înclinãm, mai degrabã, spre ultima variantã.