|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Aurel Cãciulã

V-ati dat cu statul paralel. Ati fãcut noncombat la alegeri si ati dispãrut si ca mãgarul în ceatã când colegii dvs. de la partid, de la Vaslui, se chinuiau sã strângã procesele verbale pentru numãrãtoarea paralelã. Si s-a vãzut si de ce nu ati rãspuns la telefon. Cele mai multe procese verbale, cu prezenta la vot la referendum modificate, au fost de pe zona Husului.

Adrian Solomon

Iaca v-a fãcut Blokannis la Bârlad! Iar ati pierdut alegerile si, culmea, de data asta cel care v-a tras-o a fost bãiatul cu rucsacul. Dacã la vara viitoare nu vã gãsiti un candidat ca lumea, riscati sã pierdeti definitiv sansa ca partidul dvs. sã aibã un primar în orasul rulmentilor. În curte aveti doi potentiali, dar nu vreti sã-i vedeti. E vorba de Dorin Apostu sau primãrita de la Zorleni.

Irinel Stativã

La cum se anuntã viitorul politic al României, vã sfãtuim sã faceti un curs pentru grefieri. Mai degrabã o sã ajungeti un slujbas la Judecãtorie, decât un sef la Protectia Copilului. Nu credem cã dupã dezastrul de la alegerile astea, mai visati la un post de deputat. O sã fie îngrãmãdealã mare si locuri putine.

Daniel Olteanu

Desi scorul dvs. pe judet e mic, peste 6%, în competitia internã pe partid sunteti în primele cinci judete pe tarã. Nu ati fost a doua fortã politicã la europarlamentare, dar începutul e bun. Mai trebuie sã mai curãtati partidul. Aveti multe uscãturi. Oricum ati avut comune cu peste 40%, iar dintre partidele care au luat scor mic sunteti primul.

Mihai Botez

I-ati uimit pe toti cu scorul, luat pe Vaslui si Bârlad si asta înseamnã cã la noi în judet sistemul sau statul paralel functioneazã brici. Pe noi USR nu ne-a convins, nu ca ideologie, ci ca si capacitate organizatoricã sã genereze un asemenea scor. Sunteti doar accidente într-o cursã electoralã, precum a fost Mircea Diaconu, Laszlo Tokes sau EBA. Ne vedem la alegerile locale si dacã performati, ne dãm chilotii jos si mergem în curul gol prin judet.

Gabriela Cretu

Nu fiti tristã! Hastagistii v-au lucrat, dar dacã ne permiteti o analizã pertinentã, noi am fi de pãrere cã v-ati lucrat singuricã. Dacã nu ati fi fãcut fentele alea la PRO TV, poate nu ati fi enervat atâta lume din Vaslui. Sã stiti cã si noi am votat cu USR de nervi cã v-ati luat de cameraman. Ce vinã avea bietul om? Trebuia sã-i dati în cap cu microfonul reporteritei!

Dumitru Buzatu

Înclinãm sã credem cã la aceste alegeri ati lãsat-o mai moale, însã nu v-ati gândit cã pierderile vor fi asa mari. Vã gândeati cã o sã vã duceti la 40%, nu la 30%. Au fost unii primari care nu au tras deloc. Ei zic cã dvs. le-ati dat ordinul. Sãracii, când l-au vãzut pe Dragnea la puscãrie, a doua zi le-a pãrut rãu cã au pierdut alegerile.

Eduard Popica

Dom’ prefect, cu tot respectul, da’ Statul Paralel a fost peste dvs. la aceste alegeri. Pãi omul era informat când se bãsea si o muscã în Prefecturã, pe când dvs. mai aflati dedesubturile alegerilor din presã. V-a fost fricã sã dati în vileag afacerea de la Deleni. Ne asteptam sã faceti o conferintã de presã nu sã puneti Politia la 12.00 noaptea sã scoatã lumea din case ca la Pogrom.

Mircea Gologan

Felicitãri! Desi nu ne place, trebuie sã recunoastem cã v-a iesit treaba la aceste alegeri. Cu STS-ul ati reusit sã aduceti un plus de 15 procente la referendum si ceva voturi pentru USR pe orase. Dacã la referendum stim cum ati fãcut, la alegerile europarlamentare habar nu avem. Poate ne spuneti si nouã. Apropo, nu-l mai puneti pe sclavul ãla din Prefecturã sã facã poze, cã se dã de gol. Nu stie s-o facã pe-a spionul!

Vasile Pavãl

Ati fost foarte calm la aceste alegeri. Poate si din prisma faptului cã n-a fost sefu’ dvs. de partid care sã vã bage în prizã. Rezultatul pe Vaslui ar trebui sã vã dea de gândit. La urmãtoarele alegeri locale, dacã trendul o tine asa, si Tudor Polak vã bate. Nu mai vorbim de Arcãleanu care vã spulberã. Oricum, ar trebui o autocriticã serioasã.

Dumitru Boros

Ati plãtit pretul lipirii imaginii dvs. de cea a PSD-ului. Lumea v-a sanctionat mai ales cã n-ati fãcut nimic sã scãpati de camarila lui Titi din primãrie. Acolo tot PSD-ul conduce si lumea stie asta. De asta nu v-au votat. De pe locul trei, e mai greu sã reveniti. Rugati-vã sã se întâmple o minune pânã la anul.

Ioan Ciupilan

Ati pãtit o rusine mare! V-a bãtut Tãtaru si la dvs. în bulgãrime. Asta da loviturã! Nu v-ati fi asteptat în ruptul capului. Acum s-a vãzut si valoarea lui Cãciulã, care de obicei a tras cu PNL-ul. Pãi putea sã-l refuze pe doctor? Au discutat si ei de la conferentiar, la conferentiar. Dacã PNL-ul intrã la Guvernare, vã dãm scris cã deputatul Cãciulã se uscheste de la PSD.