|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Aurel Cãciulã

Ce v-ati zis? Dacã aveti douã neveste, titlul de doctor si functie înaltã în Parlament, nu v-ar strica un hotel. Probabil ati jucat mult Monopoly la Bucuresti, cã altfel nu se explicã de unde aveti apucãturile astea. Ne bucurãm cã v-ati revenit financiar de când sunteti parlamentar, dar parcã e prea mult sã vã doriti un hotel în buricul Husului.

Mihai Botez

De când ati câstigat alegerile la Vaslui si Bârlad, deja vã vedeti la Putere. Vorbiti ca si cum ati avea Guvernul în buzunar, iar în pixul dvs. stau mai multe functii, de la prefect, pânã la cele de directori de deconcentrate. Noroc cã îl aveti pe Cadar la Vaslui, un mare om, mare caracter. Pânã acum a fost apolitic total, pe el partidele l-au prins în functie, nu partidele l-au pus pe functie.

Adrian Solomon

Vi se cam clatinã Guvernul si aveti multe promisiuni de onorat. Cã v-ati încarcat ca mãgarul cu tot felul de prostii si acum nu prea mai aveti pe unde scoate cãmasa. Dacã picã Guvernul, e cam nasol. Cã o sã vã caute niste bãieti de dincole de Prut si o sã vã întrebe de sãnãtate. Noroc cã toate functiile importante din Politie sunt ocupate cu oameni de-ai dvs. care mai închid ochii.

Daniel Olteanu

Înfrângerea din alegeri nu v-a picat bine deloc. Nu vreti sã plecati sub nicio formã din ALDE si asta încurcã mult socotelile altora. Acum când fiecare vot conteazã, sunt multi de la PNL, Pro România si USR care vã cautã. Noi vã sfãtuim sã treceti la UDMR dacã pe Tãriceanu îl aresteazã si partidul se desfiinteazã.

Ana Birchall

Pentru merite deosebite, vezi aducerea lui Mazãre la Rahova, Iohannis v-a rãsplãtit si a aprobat numirea dvs. la Ministerul Justitiei. Ce noroc pe noi! O sã fim centrul universului pe linie de Justitie si luptã anticoruptie. Acum am înteles de ce s-a mutat Judecãtoria Vaslui la piscinã. Pe acolo o sã aparã soarele noului sistem judiciar din România.

Gabriela Cretu

Când erati mai tinericã, umblati din poartã în poartã cu Anuta si rugati babele din colegiul Zorleni sã o voteze. Acum ea a ajuns mare, e ditamai ministru al Justitiei! Sã vedem dacã va fi la fel de recunoscãtoare, pe mãsura ajutorului primit de la dvs. Noi mai degrabã credem cã tocmai v-ati lipit de un dosar, dar s-ar putea sã fim prost informati.

Dumitru Buzatu

Vi s-a împlinit un vis. Ati ajuns ideologul partidului, un fel de mama Omida al PSD. Pãcat cã nu sunteti ascultat. PSD ar ajunge departe dacã v-ar urma sfatul mãcar 10%, însã sunt vreo câtiva care cred atât de mult în steaua lor, încât uitã cã nimic nu strãluceste dacã nu se primeste undã verde de la stãpân. Aveti însã mare grijã sã nu gãsiti scaunul ocupat când vã veti întoarce acasã de la sedintele de terapie în grup de la partid.

Eduard Popica

Ati bãgat asearã în sperieti jumãtate de judet cu ro-alertul vostru. Babele de la etajele patru si zece s-au ascuns în cadã de fricã cã vine potopul. Nu-i mai lãsati pe alde Blagoci sã se joace cu codurile, cã nu de alta, dar chiar vor veni vremurile când se vor întâmpla toate astea si nu o sã vã mai creadã nimeni.

Mircea Gologan

Felicitãri! Dupã reusita de la alegeri, sunteti pregãtit sã vã primiti premiul. Deja unii si l-au luat, cum ar fi sefa de la BEJ. Dvs. mai aveti de asteptat, dar functia pe care o s-o primiti va fi pe mãsurã. Si atunci sã vezi ce bucurosi o sã fim. O sã ne amintim de vremurile cu Todericã, Vrânceanu si Dan Marian. Apropo, sã-l luati pe Robert Vladã subprefect când partidul vã va pune în locul lui Edi.

Vasile Pavãl

Scorul pe care USR l-a luat la Vaslui vã cam dã de gândit. Nu întelegeti cum de lumea nu v-a mai votat. Vã spunem noi. S-au cam sãturat cu totii. Dacã cineva vine la primãrie si vrea o autorizatie, e jale. Cãteii de care v-ati încojurat cer atât de mult încât omul se descurajeazã. Pânã si cei care se ocupã de scos tevile de pe variantã s-au uns pe degete de la cei cu grãdinile.

Dumitru Boros

A început partidul iubit sã vã tragã cu sutul în fund. E normal! La ce rezultat ati luat, era de asteptat. Încã e cuminte. O sã urmeze si celelalte alegeri si o sã vedeti cã aceastã crizã o sã se adânceascã. Toate astea vi se întâmplã fiindcã jucati cu fundul în sapte luntre si de fiecare datã o nimeriti pe aia gãuritã.

Ioan Ciupilan

Acum cã rãnile s-au mai închis, analizati cu atentie si vedeti cine se face vinovat de scorul dezastruos pe care partidul l-a scos la Husi. Întâi si întâi întrebati-vã de ce Cãciulã a fugit cu procesele verbale de la sectii si nu le-a arãtat nimãnui pânã când nu l-a vãzut pe Dragnea la închisoare. Si apropo, de unde are bani sã cumpere hoteluri?