|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Daniel Olteanu

V-ati apucat de campanie încã de pe acum, chiar dacã nu vã stiti candidatul la prezidentiale. E normal, când vreti sã arãtati cã ALDE la Vaslui nu este un partid de 6%, în conditiile în care ati avut comune unde ati câstigat detasat. Vã mai trebuie douã figuri importante pentru Vaslui si Bârlad, altfel nu dati înainte.

Aurel Cãciulã

În ultima perioadã, nimic nu vã mai iese. Cicã sunteti tare si tare în Comisia de Transporturi în Parlament, iar la noi în juidet drumurile nationale sunt ca dupã bombardament. Ati anuntat cã se apucã de reparat drumul spre Bacãu, numai iacã cã mai întârzie. Cã se face altã licitatie.

Adrian Solomon

De când ati pierdut alegerile la Bârlad, parcã v-a mai cãzut si clontul. Veniti mai des pe la partid, pe la Vaslui, sunteti un pic mai umil si chiar un pic speriat. Dacã PSD o tine tot asa, nu mai pupati parlamentar. Ce ne-am râde ca prietenul dvs. care finanterazã USR-ul la Vaslui, din ce furã de la spital, sã ajungã în locul dvs. la Bucuresti!

Gabriela Cretu

Am remarcat cã de când PSD a luat-o la vale, dvs. veniti în weekend si puneti umãrul la reconstructia partidului. Ati fost la Alexandru-Vlahutã la o actiune importantã, v-ati fãcut aparitia si pe la partid si sunteti foarte activã. E bine! Numai sã aveti grijã sã n-o mai comiteti pe la televiziuni!

Mihai Botez

Încã vã ametesc aburii betiei puterii. Starea de euforie nu v-a dispãrut. Dacã nu vã puneti pe treabã, în teritoriu, unde nu aveti nicio structurã, vrãjeala cu Facebook-ul n-o sã mai tinã mult. Poporul v-a dat puterea, dar dvs. încã nu miscati nimic. Nici pe la CJ nu vã mai vedem. Ati fost doar în campanie ca sã punctati la imagine.

Irinel Stativa

Am înteles cã e supãratã foc sotia pe dvs. Ea vrea sã plece în concediu, dvs. o tineti cu congresul PSD de la Bucuresti. Vã sfãtuim s-o lãsati mai moale cu partidul, cã la scorul la care l-a scos nu mai pupati loc eligibil pe listã, nici dacã ajunge sotia la Înalta Curte ce Casatie si Justitie.

Dumitru Buzatu

Congresul bate la usã si cumva vã obligã sã vã pozitionati într-o tabãrã. E importantã miscarea dvs. fiindcã ati devenit un nume greu la centru si prin urmare contati. Sper sã nu-i faceti jocurile luiOprisan de la Vrancea cã va fi de rãu. Si asa ne-a ciordit Directia de Drumuri, mutând sediul regional la Focsani.

Mircea Gologan

Sunteti mare sef la Prefecturã. Edi a plecat la Nisa, Pixi, purtãtorul lui de vorbe, la mare, directorul economic la munte, deci într-un cuvânt sunteti singur peste pulimea din institutie. Acum chiar cã vã puteti juca de-a prefectul. Cã cine a mai rãmas la serviciu vã ascultã orbeste!

Ciprian Trifan

Ati fãcut împãrteala ultimilor bani de la CJ pe anul acesta si le-ati dat si liberalilor o felie ca sã nu mai plângã. Cã dacã tot au câstigat alegerile, meritã si ei un pic de atentie. Numai cã ati fãcut-o cu schemã, ca sã le adormiti vigilenta. În timp ce ei cred cã au ajuns la masa bogatilor, prin dos dvs. le ciorditi primarii.

Vasile Pavãl

Sã nu cumva sã vã vinã ideea ca pe postul vacant de director de la Aquavas Vaslui sã-l puneti pe Bãlãnescu. Fiindcã o sã vã plece toti instalatorii buni de acolo. Omul a mai fost director pe vremuri acolo si nimeni nu mai vrea sã retrãiascã acea experientã. Vedeti cã mai amusineazã unul pe acolo: Vasile Butnaru. E la fel de periculos!

Dumitru Boros

Încep sã se vadã primele semne ale proiectului dvs. pentru Bârlad. Chiar dacã au trecut trei ani si pânã acum ati lucrat doar la partea de temelie care nu se vede, viitorul va suna bine pentru Bârlad. Ati început sã decuplati cãpusele de la spital, piatã si de la alte directii ale Primãriei, mai aveti pe la CUP Bârlad, dar o sã le rezolvati cu timpul. Sã vedem dacã electoratul va întelege cã aceasta este calea, la anul,când veti da primul examen electoral.

Ioan Ciupilan

Ati luat fata Vasluiului. Ati bãgat primul în prizã autobuzele, cinematograful devine realitate, echipa de fotbal a promovat în Liga a 3-a, refaceti acum si stadionul, deci se poate spune cã sunteti pe cai mari. Chiar si Cãtãlina Popa a rãmas surprinsã câte se pot face cu un simplu “Sãrut-mâna!”.