|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Gabriela Cretu

Încã nu v-ati decis cu ce tabãrã sã mergeti la Congres, însã aveti grijã ce votati, fiindcã e posibil ca la urmatoarele alegeri sã nu vã mai regãsim pe listã. Noi vã dãm un sfat: mergeti cu Dãncilã.

Adrian Solomon

Perioada d-voastrã de glorie în PSD începe sã apunã. Asa cã nu mai fiti obedient si încercati, cât încã mai detineti puterea, sã faceti fapte bune, ca atunci când veti fi un simplu muritor, sã aveti la cine apela. Cei care vã cântã acum în strunã, vã vor uita atunci când veti fi un nimeni.

Daniel Olteanu

Nu fiti trist, cã lumea nu întelege eforturile pe care le faceti cu autostrada Tisita-Albita. Cei de la Minister v-au aprobat un drum expres, ceea ce înseamnã, de fapt, o autostradã, numai cã e un pic mai îngustã.

Aurel Cãciulã

Desi vã dati mare în partid cã stiti tot ce miscã în Ministerul Transporturilor vã spunem noi cã numai gura este de dumneavoastrã. Vã dãm un pont, cu care sã vã dati mare: judetul Vaslui nu va mai trece la Regionala de drumuri de la Vrancea, ci va rãmâne în Regionala de la Iasi. Si asta e o veste bunã, fiindcã vom avea sansã sã mai prindem drumuri nationale asfaltate.

Mihai Botez

Suntem curiosi dacã ati terminat sondajul de opinie, pe care îl realizati în judetul Vaslui! Stim cã acest sondaj e mai special si încercati prin acesta o relationare directã cu electoratul. Poate d-voastrã credeti cã sunteti primul care o faceti, dar vã anuntãm cã sunteti la a patra mânã. Primul a fãcut-o primarul Husului, apoi Dan Marian si Sergiu Vizitiu, ba chiar si Mihai Ponea.

Ion Hadârcã

Stim cã vã chinuiti din rãsputeri, sã fiti un pion al Unirii Moldovei cu România. Vã dãm un sfat: podul Albita, care face legãtura între cele douã tãri este într-o stare atât de jalnicã, încât, în cel mai scurt timp, o sã cadã. Si atunci chiar cã ne-am ras cu Unirea.

Dumitru Buzatu

Aveti emotii la Congres, pentru cã nu stiti cine o sã iasã! Dar cel mai grav este cã nici d-voastrã, la momentul acesta, nu sunteti hotãrât. Rationalul vã spune sã mergeti pe mâna colegilor de partid, care deja au hotãrât pe cine sã sustinã, însã instinctul vã induce sã votati cu Dãncilã, fiindcã ea este garantul investitiilor care sunt în plinã desfãsurare la Vaslui.

Mircea Gologan

Ati vãzut cã am avut dreptate?! Curtea Constitutionalã s-ar putea sã invalideze Referendumul. Asa cã nu mai spuneti prin stânga si prin dreapta cã noi furãm curent, fiindcã se pare cã tot ceea ce am scris este adevãrat.

Ciprian Trifan

Sunteti foarte supãrat cã un partid mititel, care e tot pe stânga, atenteazã la primarii dumneavoastrã. Ei chiar cred cã PSD-ul va dispãrea si ei le vor lua locul. Iertati-i, cã nu stiu ce vorbesc. Nu au învãtat încã faptul cã PSD-ul mai bine moare, decât sã se predea!

Vasile Pavãl

Ati vãzut si d-voastrã, cã atunci când nu aveti bani, toatã lumea vã sare în cap. Dacã anul trecut a fost bine si ati împãrtit la fiecare club sportiv bani cu nemiluita, anul acesta, când n-au mai fost si ati diminuat sumele, toatã lumea s-a supãrat. Noi vã dãm un sfat: faceti CSM-ul mai dodolot, adicã pe mai multe discipline, dati tot bugetul acolo si ati scãpat de scandal.

Dumitru Boros

Lucrurile în partid nu merg cum trebuie si deja unii vã cântã prohodul. Acum cã PNL-ul a mai pierdut si niste procese, situatia se complicã mult mai tare. Noi facem un pariu: d-voastrã în campania de la “locale” vã veti recâstiga mandatul de primar si atunci sã vedeti cum bãietii se vor gudura iarãsi pe lângã d-voastrã.

Ioan Ciupilan

Dacã o veti tine tot asa, chiar cã o sã întreceti Vasluiul! Deja se fac pariuri, cã o sã aveti si autostradã si sosea de centurã, lucruri pe care orasul lui Pavãl nu le va avea niciodatã. Sã nu credeti cã ati scãpat însã de criticã. Vã sfãtuim sã nu vi se urce puterea la cap, cã iar o sã vã loveascã blestemul Cãtãlinei Popa.