|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Adrian Solomon

Ne întrebãm de ce doar prefectul a sãrit în sus de la marea împãrtealã de loturi de casã la Bârlad si nu si dvs.. Cum sã pierdeti prilejul sã-i dati un cap în gurã primarului? Explicatia ar fi urmãtoarea: nu cumva si niste fini de-ai dvs. s-au mânjit cu niste locuri de casã?

Mihai Botez

Treaba e bunã la Vaslui, la USR. Liderul ales chiar cuvântã. E o mare realizare, fiindcã noi stiam cã doar cântã. În discursul cãtre presã acesta a dat-o mai bine decât presedintele Barna, care în cuvântul sãu de la congres a mers pe chestii fumate din Matrix. Omul dvs parcã a terminat facultatea la “Stefan Gheorghiu”, fiindcã bagã din alea: “Sã dãm totul pentru un viitor mai luminos!” sau “Punem o cãrãmidã la fundatia României de mâine!”

Daniel Olteanu

Partidul dvs. revine în cãrti, iar de când Tãriceanu se întâlneste în secret cu Viorica Dãncilã, la Vaslui Buzatu înnebuneste. Vedeti cã e nervos foc pe dvs. si parcã vãd cã o sã vã altoiascã. Poate se enerveazã si-l dã afarã pe Emil Dorin din CJ. Ar fi prea tare!

Aurel Cãciulã

Bine cã ati salvat hotelul Cantemir. Vedeti dacã v-ati pus bine cu evreii, acum aveti si creditare sã plãtiti milionul de euro. chiar dacã i-ati murdãrit un pic de cacao pe huseni, numindu-i antisemiti, dvs. v-ati rezolvat treburile si i-ati fãcut o zestre frumusicã si fetei înainte de a se mãrita.

Ana Birchall

Ne place evolutia dvs. pe care o aveti la ministerul Justitiei. Nu e la misto, chiar vã pricepeti. Ca vasluieni vã rugãm sã aveti grijã si de Tudorel cel Mic si la urmãtoarea remaniere sã îl încãltati si pe el cu un portofoliu de ministru. Mãcar asa de palmares, cã cine stie cât o mai domni Guvernul Vioricãi.

Gabriela Cretu

Acum cã e vacantã vã mai asteptãm pe la Vaslui. În livada dvs. din Copu s-au copt visinele, ciresele rosii, în grãdinã rosiile se pârguiesc si nu are cine sã le culeagã si sã le conserve. V-ar ajuta si Ramona de la Muzeu, c-a rãmas sãraca si ea pe drumuri ca dvs.

Dumitru Buzatu

Sunteti cel mai mare boier. Acum cã alde Cãciulã si-a tras hotel la Husi, aveti si dvs. unde trage când mai întârziati prin orasul dintre vii. Vedeti cã omul trebuie sã dea niste parale pe la executori si am înteles cã nu-i prea are. Vorbiti cu amicul dvs. Liviu Lichidatorul sã-i dea o mânã de ajutor. Asa, ca de la Putere, la Opozitie.

Eduard Popica

Nu mai puneti vorbã pentru tot felul de indivizi cocalari, cã o sã vã pierdeti prietenii adevãrati, care pânã la urmã conteazã. Ei doar se folosesc de dvs. si vã considerã de unicã folosintã. Se sterg pe mâini si vã aruncã la gunoi. Noi stim cã aveti intentii bune, dar si iadul e pavat doar cu astfel de chestiuni.

Ciprian Trifan

Lãsati primarii de la ALDE în pace. O sã aveti o surprizã, cã n-o sã mai iasã nici ei. Mai bine trageti cu ochiu la USR, cãt aveti o grãmadã de spioni acolo si furati-i pe cei care îi recruteazã ei acum. Poate asa o sã mai cresteti un pic, cã în rest schimbati doar apa la fasole.

Vasile Pavãl

V-a plãcut asearã la Open Camp? Distractie, veselie si mult bun gust e reteta acestui eveniment neatins de banii publici. Mai bine l-ati angaja pe Hordilã sã vã facã Zilele Vasluiului si ati avea succesul garantat. Cu mosii aia de la Holograf n-o sã vinã la spectacol nici mãcar pensionarii.

Dumitru Boros

Chiar dacã dvs. vã dati curat în afacerea cu locurile de casã, lumea de rând nu crede. E doar o chestie de perceptie, fiindcã degeaba te îmbraci în alb dacã te asezi pe un scaun plin cu noroi. Alegeti-vã bine colaboratarii din primãrie, fiindcã în fata electoratului doar dvs. decontati.

Ioan Ciupilan

Nu prea întelegeti cum asfalteazã Cãciulã drumul pânã la Lohan, la piscinã. Poate o fi prins un proiect european, prin GAL sau prin alte mãsuri. Cine stie, poate CJ o fi deviat drumul judetean pe acolo, sau s-o fi început lucrãrile la soseaua de centurã si nu stiti dvs.