|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Ana Birchall

Aveti grijã ce vorbiti pe la televizor de cazul fetelor dispãrute de la Caracal. Cati a pãtit-o si nici mãcar nu era pe teava pustii. Dvs. trebuie în aceasta perioada sã fiti falanga cu care PSD va face curãtenie printre procurorii si judecãtorii corupti.

Adrian Solomon

Aveti grijã ce mosmonditi cu cumãtrul dvs. de la DVSA. Ati pus ochii pe un teren, dar al de Mitiu s-a cam spart. De asta dã si pe-afarã si bate cu pumnul în masã cã vrea nu stiu ce posturi în Directie, pentru tovãrasii lui, chiar si din alte judete.

Aurel Cãciulã

Dupã ce ati devenit patron de hotel ati pierdut notiunea banilor. Vã ajutãm noi. 200.000 nu-i tot una cu 20.000, la fel cum euroii nu-s precum leii nostri. Prin urmare, nu fiti scump la tãrâtã si ieftin la fãinã, cã o sã rãmâneti fãrã cãciula aia de bani cu care vã lãudati cã o sã cumparati tot judetul.

Mihai Botez

Am vãzut cã pozati în persoanã publicã transparentã. Ne-a pufnit rãsul tare de tot. Pãi dacã tot ati fãcut raportul, spuneti si de banii negri pe care vi i-a dat un nene, care face mâncare la bolnavi. Sau banii vacii nu se pun.

Daniel Olteanu

La cum aratã ostilitãtile în judet, ati cam rãmas singurul politician nepãtat. Sunteti singurul care mai alergati pe la Bucuresti pentru primari sau directori de scoli. Restul sunt doar pe interese. La multi ani ! si pentru ziua dvs si nu uitati sã ne dati un sprit.

Irinel Stativã

Puneti umãrul si umblati prin judet ca sã împingeti mortul (PSD-ul) înainte. Cã altfel nu vã vedem bine. Lãsati-l pe Adrian si gasca de la Bârlad. Ãia când n-or mai fi pe functii au ce mânca, pe dvs. vã dã doamna judecãtor afarã din casã dacã rãmâneti somer.

Dumitru Buzatu

Lupii tineri din PSD ar trebuie sã vã punã în formol, cã dupã dvs. e dezastru. Ei cred cã politica se face de pe malul piscinei sau din Teatrul de Varã. Nu-i prea vedem pe tinerii ferchezuiti printre electori. Nu le place cum miros.

Eduard Popica

Vine tãvãlucul peste Vaslui. Cicã, Vasluiul e un fel de unitate specialã pentru lumea interlopã din sudul tãrii care se ocupã de traficul de persoane. Aici la noi se fabricã buletinele. Gasca pe care ati adus-o de la Bârlad si ati instalat-o în fruntea Politiei stie multe. I-a întrebati-i !

Mircea Gologan

Dacã tot sunteti Statul Paralel, ia învãtati-ne care e legãtura între Vaslui si Caracal sau ce uneste Bârladul cu retelele de trafic de persoane din judetul Galati. Apropo, stiti ca a fost un nene care intrase pe fir de la 215 si a murit în accident la Muntenii de Jos.

Vasile Pavãl

Ne-a plãcut conferinta de presã de la Hora din Strãbuni, când o ziaristã deontoloagã v-a întrebat, asa ca de la obraz, când îl angajati pe fiu-su la Primãrie. Stim cã problema e cam delicatã, fiindcã omul a terminat Agronomia – sectia de Medicinã Veterinarã.

Dumitru Boros

Am aflat cã vã place de o fatã Flory – Flory. I-am vãzut si noi contul ei de pe Facebook si chiar e misto. Aveti gusturi! Apropo, ce i-ati fãcut lui Todireasa de vrea sã-si dea demisia din PNL, devenind independent. E bine, cã-l concureazã pe Sârbu.

Ioan Ciupilan

Acum cã hotelul Cantemir a ajuns la Cãciulã, aveti si dvs. pe cine sã impozitati. Ca presedinte de partid, la Husi noi zicem cã meritã o reducere de 25%. Chiar dacã nu i-o acordati, i-o dã Sica!