|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Gabriela Cretu

Dacã mergeti la miting, sã nu uitati sã vã luati umbrela! Nu plouã, dar se anuntã multe flegme la orizont. De asemenea, vã avertizãm sã-l ocoliti pe doctorul Silvestrovici Jr. Nu de alta, da’ îi stricati acoperirea si ar fi pãcat. Cine-ar mai organiza la Vaslui mitinguri Rezist de câte cinci persoane?

Adrian Solomon

Vedeti cã au pus unii ochii pe apartamentul dvs. de la ANL. Zice cã aveti teren si nu s-ar mai cuveni sã luati de la stat moca si casã. Dacã o sã le iasã demersul, ar fi misto sã locuiti în cort pe terenul unde sunteti proprietar. Ar fi ca o întoarcere la origini.

Daniel Olteanu

Urmeazã seara cutitelor lungi la dvs. în organizatie. Se aude cã veti analiza rezultatele alegerilor la sânge. Apropo, dacã vreti sã fiti dur, omiteti-l pe Sârbu. E nevinovat! El n-a fãcut altceva decât sã asculte de stãpân. Dacã-l marginalizati în partid, stãpânul se enerveazã si-l trimite în altã misiune, la Pro România.

Irinel Stativã

Sã stiti cã încã mai aveti admiratori în fostul dvs. colegiu, la Murgeni. Este o domnitã care lucreazã pe la Centrul de la Mãlãiesti care vã simpatizeazã rãu de tot. Ar trebui sã mai mergeti pe acolo, s-o consolati. Tocmai a terminat un divort si are nevoie de o vorbã bunã.

Aurel Cãciulã

Ne place tare cum combateti în mediul on-line. Nu stiam cã dvs. aveti asa multi bani de v-ati permis asfaltarea drumului national dinspre Bacãu. Am citit pe o postare de-a dvs. cã v-ati ocupat personal sã aduceti banii pentru constructori. I-ati adus de acasã? Cã dacã i-a dat Guvernul, ne întrebãm: dvs. ce merit aveti?

Mihai Botez

Ne uitam pe Facebook la dvs. si am vãzut cã deja v-ati deprins cu vrãjeala politrucilor. Noi aveam alte asteptãri de la dvs. Ne plãcea acel bãiat sincer, din campania electoralã, care vorbea limba poporului. Acum vorbiti exact ca ãia din PSD. Ce vã fac la Parlament? Vã pune ceva în apã?

Dumitru Buzatu

Ni s-a pãrut nouã sau publicul v-a huiduit la ultima dvs. aparitie de la Hora din Strãbuni? Ar fi un început, cã prea vã dãdeati rotund, spunând cã de câte ori vã criticã presa pe dvs. vã voteazã mai abitir poporul. Suntem curiosi ce scor veti lua la viitoarele alegeri? Deja se fac pariuri.

Eduard Popica

Ati plecat în concediu de fricã sã nu vã prindã 10 august pe la serviciu. Oricum în locul dvs. subprefectul se descurcã. Pãcat cã i-ati stricat treburile cu acel comunicat împotriva lui Boros. Pãi, ori sunteti în concediu, ori la muncã!

Mircea Gologan

Ati avut onoarea sã reprezentati Prefectura la Hora din Strãbuni. Am vãzut ce frumos stãteati la poze, însã de ce nu vã asumati si restul? De exemplu, distinsii nostri oaspeti georgieni si din Kazahstan s-au luat la bãtaie prin hotel, fãcând dezastru. Ar fi trebuit sã interveniti, nu sã încercati sã ascundeti incidentele.

Vasile Pavãl

Se pare cã Dumnezeu v-a luat mintile. Cum sã dai cheia orasului unor trubaduri care au venit la noi în oras, au dansat, au bãut bere, s-au bãtut? Puteati sã i-o dati lui Wesley, lui Sânmãrtean sau celor de la România te Iubesc de la Pro Tv pentru merite deosebite fãcute orasului, dar nu unor neica nimeni, care nu au nicio recunoastere internationalã.

Dumitru Boros

Vã tineti tare pe pozitii. Ieri, în sedinta de CL, nici n-ati vrut sã luati în dezbatere faptul cã Prefectura nu v-a dat vizã de legalitate pentru hotãrârea cu terenurile. Le-ati transmis pesedistilor, lapidar, la sfârsit de sedintã, cã n-are decât prefectul sã se judece cât vrea, fiindcã timp este.

Ioan Buta

Dupã ce dati cu palma la rahat sã-l facã sã putã, mai sunteti si mincinos. Cum sã faceti Zilele Orasului în plin focar de pestã porcinã? Si apoi sã mergeti prin oras pe la asistatii sociali sã spuneti cã nu stiu care a avut interes ca aceastã sãrbãtoare sã nu se organizeze? Si dacã pesta se rãspândeste de la Murgeni, cine rãspunde? Iatã, de exemplu, a ajuns la Rânzesti. Vã simtiti cu musca pe cãciulã?