|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Adrian Solomon

Semnul dezastrului PSD-ului în judetul Vaslui a apãrut taman când dvs. ati pierdut alegerile locale la Bârlad. Ati fost pentru Buzatu, piaza rea. În loc sã vã dati la o parte, îl bãgati pe acesta mai departe în rahat. Aducând cohorta de politisti corupti de la Bârlad, la    Vaslui, nu ati fãcut altceva decât sã rãspânditi duhoarea si putregaiul din orasul rulmentilor în tot judetul.

Mihai Botez

Cât mai stati pe sub masa lui Buzatu? Nu vedeti cã a venit timpul ca slugile sã mãnânce la masa stãpânilor? Aveti oleacã de curaj si încercati sã faceti ceva cu cãpitalul politic pe care Statul Paralel vi l-a dãruit. Dvs. ni-l aduceti în judet taman pe cel care fura de la stat cot la cot cu PSD! Si mai si purtati un tricou inscriptionat cu numele acestuia.

Aurel Cãciulã

Hai cã v-ati fãcut de cacao cu hotelul. Dupã ce v-ati dat cu curul de pãmânt cã-l salvati, acum îl demolati. Noi credem cã mai degrabã spãlati niste bani, decât afaceri. Stim cã aveti doctoratul luat în economie, însã modul în care încercati dvs. sã manipulati mediul economic din Husi, vis-a-vis de acestã tranzactie, am spune cã mai degrabã ati rãmas repetent.

Daniel Olteanu

A fost odatã un ALDE puternic, de perspectivã si cu viitor ca partid balama, însã lipsa de reactie a lui Tãriceanu la piscãturile lui Dãncilã îl face mic si neînsemnat. Gãsiti o solutie sã vã salvati politic. Sã nu vã fie fricã cã o sã pierdeti electroratul pe drum. Le-ati dovedit cã luptati pentru judet si pentru ei.

Doiana Silistru

Chiar dacã Buzatu v-a promis cã vã trage pe dreapta, noul context politic s-ar putea sã vã fie favorabil. S-ar putea ca pânã la alegerile parlamentare acesta sã nu mai fie cel care face listele, si atunci de ce sã nu visati în continuare? Sunteti cam singura din PSD care nu s-a fãcut de râs. Pentru nivelul urmãtor, însã, vã trebuie o injectie cu sânge proaspãt. Nu unul al unei slujnice!

Ana Birchall

Ar trebui sã ne premiati. La aceastã rubricã am prevãzut declinul dvs. Dacã ne-ati fi considerat un oracol, adicã ne-ati fi respectat, astrele ar fi tinut cu dvs. si ati fi fost în continuare ministrul al Justitiei. Dar ati preferat sã ne denigrati, sã ne scuipati si sã ne târâiti prin tribunale. Na!, cã vi s-a întors.

Dumitru Buzatu

August a fost mereu o lunã fierbinte pentru dvs. O lunã a deciziilor pe care ati transformat-o fãrã sã vreti în una de odihnã. Cine v-a înmuiat, cã pe vremuri erati mai atent. Sã fie vorba aia din Biblie de vinã, care spune cã Dumenzeu când vrea sã sfârseascã un om, mai întâi îi ia mintile?

Eduard Popica

S-a cam împlinit termenul, si în curând o sã iasã si la Vaslui putoare precum la Caracal. Oltenia e mic copil pe lângã Vaslui, iar Caracalul e în chiloti tanga pe lângã Bârlad. Acum cã ati transferat putregaiul din Politia din Bârlad la judet, sã vedeti ce o sã iasã. E venit alt bãiat la IPJ, precum a fost Istrate si a transmis la Bucuresti un dosar de dovezi cã în Politie, la Vaslui, interlopii stau pe birourile ofiterilor corupti.

Ciprian Trifan

Vã urãm drum bun la congres, iar dacã nu o sã-l vedeti pe Buzatu pe acolo sã nu vã mirati. Sã nu mai fiti supãrat pe acesta cã-l trimite în judet pe colonelul Smântânã, precum un apostol al social-democratiei, fiindcã individul uneori mai face si de capul sãu. Oricum partidul a ajuns jos de tot, cu Cãciulã pe post de vestitorii primãverii, iar cu Smântânã, drept sef la sectia de politruci.

Vasile Pavãl

Bine cã ati plecat în concediu si nu ati mai vãzut gresia din Centrul Civic pãtatã de babele cu vata pe bãt. Zilele Vasluiul au fost un succes cultural, mai ales cã D.V. Marin si-a lansat una din lucrãrile sale monumentale, iar noi ca vasluieni chiar ne-am dat doctoratul în prepararea micilor si a cârnãciorilor. Tema a fost una si mai de succces: “Interactiunea fumului de la cãrbunii de pe grãtar cu masele de pesedisti care intentioneazã sã voteze”.

Dumitru Boros

Vã cam frecati pe mâini cã v-au venit în buget banii de la Dulute, dar nu-l mai jigniti pe om. Nu-l intereseazã nici sã fie fãcut cetãtean de onoare, nici sã-l elogiati în mod grotesc. Ci vrea doar ca acel spital sã se facã cât mai repede cu putintã, ca bârlãdenii, în sfârsit, sã poatã spune cã cineva a fãcut si pentru ei ceva.

Ioan Ciupilan

Mare curaj ati avut sã-l înfruntati pe seful dvs. de partid Cãciulã, în chestiunea demolãrii hotelului Cantemir. Acesta încearcã sã vã punã pielea pe bãt. Ba mai mult, vrea sã facã si niste bãnuti pe spatele capitalului dvs. politic pe care-l aveti în Husi. El încearcã sã insinueze în oras cã ar avea sprijinul dvs. în aducerea hipermarketului în mijlocul orasului.