|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Daniel Olteanu

În sfârsit aveti si dumneavoastrã un candidat pentru alegerile prezidentiale. Mircea Diaconu este cel mai tare! Si noi o sã votãm cu el!

Adrian Solomon

Sunteti cam supãrat cã Ana Birchall nu mai este ministrul Justitiei. Cine o sã-i mai ajute acum pe prietenii dumneavoastrã interlopi?! Cât despre campania la prezidentiale, noi vã sfãtuim sã intratisi dumneavoastrã în staff-ul lui Dãncilã. Vã potriviti perfect.

Aurel Cãciulã

Stiti ce n-am înteles la dumneavoastrã, în toatã afacerea cu hotelul “Cantemir”? De ce nu i-ati lãsat pe oamenii de acolo sã intre în somaj? I-ati pãcãlit cã îi veti re-angaja, oamenii si-au închis cãrtile de muncã cu fostul angajator si asteptau sã îi luati la dumneavoastrã. Numai cã le-ati dat un sut în dos!

Gabriela Cretu

Suntem curiosi dacã vã mai regãsiti în noua ideologie a partidului, pe care o promoveazã doamna Dãncilã. Vã întrebãm acest lucru, fiindcã o vedem pe doamna premier un fel de cãtelus al lui Iohannis, care, culmea, o mai si bate, din când în când.

Mihai Botez

De când v-ati pus lãutarul sef la Vaslui, partidul a murit subit. Nu se mai vede! Ciprian Canã era presedintele perfect. Si nu întelegem de ce l-ati îndepãrat. Vedeti cã v-o ia PLUS-ul înainte.

Ion Hadârcã

Asteptãm si noi o reactie din partea dumneavostrã cu privire la candidatura lui Mircea Diaconu. Stim cã sunteti o persoanã corectã si cinstitã si veti spune lucrurilor pe nume. Oricum, în campanie o sã faceti o echipã mortalã.

Dumitru Buzatu

În campania ce va urma veti proceda precum la europarlamentare, unde ati fost chiar seful cu propaganda? Cã dacã e asa, Viorica trebuie sã îsi ia gândul de la turul 2. Vã bate USR-ul pe Vaslui si Bârlad, cum a mai fãcut-o si în luna mai.

Eduard Popica

V-ati luat-o în barbã destul de rãu în cazul accidentului de la Murgeni, desi nu aveati nicio vinã. Singura gresealã pe care ati fãcut-o e cã v-ati bãgat în groapa cu lei, de la Antena 3. Ce credeati, cã chiar le tineti piept?!

Mircea Gologan

Sunteti în al 9-lea cer, dupã ce ati simtit cã Edi Popica s-a cam sãturat sã fie prefect. Vã gânditi cã poate, în sfârsit, o sã ajungeti si dumneavoastrã sef plin. În institutie se vorbeste cã prefectul s-a cam sãturat si vrea sã plece acasã.

Vasile Pavãl

Noroc cã ati fost plecat în concediu la ultima sedintã de CL. V-ar fi fãcut praf din nou liberalii. De data aceasta au si motive: vedeti cã la Transurb, treaba se împute rãu, si dacã se va întâmpla sã nu mai fiti primar, sã stiti cã de acolo o sã vi se tragã.

Dumitru Boros

Gasca lui Solomon, care anul trecut vã cânta prohodul, i-a cam pierit acum glasul. Nu prea mai sunt atât de siguri cã PSD-ul va mai avea în urmãtorii 10 ani vreun candidat capabil sã mai recâstige Primãria. Asa cã jucati si dumneavoastrã mai tare si lãsati-i fãrã viceprimar.

Ioan Ciupilan

Ati plecat în concediu si sunteti departe de tarã. Bucuria lui Cãciulã, care, în sfârsit, poate sã spunã cã este seful absolut al PSD-ului la Husi. Vedeti sã nu vã bage mortu-n casã pe la Primãrie, cu demolarea hotelului “Cantemir”. Ar fi în stare!