|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Aurel Cãciulã

Sã ne anuntati când dãrâmati hotelul, cã sã anuntãm PSD-ul cã la Husi nu va mai lua niciun vot. Acum, dacã o sã dati din profit ceva la partid, e posibil sã vã ierte. Vedeti însã cum îl veti împãca pe primar, fiindcã nu credem cã acesta va sta cu mâinile în sân când dvs. intrati cu buldozerul în “simbolul orasului dintre vii”.

Gabriela Cretu

Suntem si noi foarte curiosi sã aflãm pe cine veti sustine la alegerile prezidentiale: pe Viorica sau pe Plesoianu? Presupunem cã pãrerea lui Tudorel va cântãri mult în decizia dvs. Pe fostul dvs. sot nu-l întrebãm fiindcã nu-l vedem drept un mare fan al doamnei premier. Nu a pus nici mãcar o pozã cu ea în judet.

Daniel Olteanu

Parcã ati mai prins culoare în obraji de când cu candidatura lui Mircea Diaconu. I-ati pregãtit o intrare triumfalã în judet, miercuri, dar mai în anonimat. Cicã candidatul nu vrea pe lângã el niciun picior de politician. Vrea sã-si conserve aura de independent. Trimiteti-l mãcar pe Emil Dorin! El e omul jumãtãtilor de mãsurã, cu un picior în ALDE si cu unul în Pro România.

Mihai Botez

De când v-ati aliat cu PSD -ul în judet, le-ati cãpãtat si deprinderile. Ati instaurat legea tãcerii în partid. Cine ciripeste pleacã, cine nu se supune nu mai e pe liste si tot asa. Pãi, Miticã Buzatu pe lângã dvs. e un îngeras. Are el curaj sã-i zicã, de exemplu, Ramonei cã nu mai are voie sã bârfeascã în partid?

Adrian Solomon

De când ati intrat la Drept, v-ati dat la fund, nu tu conferinte, nu tu declaratii. Nu sunteti cumva coleg de grupã cu fostul episcop Corneliu? Cine stie, ati fi rãmas cu sechele din excursiile pe care le fãceati împreunã cu acesta, an de an, în Ierusalim?

Irinel Stativã

Ati pus ochii pe scaunul lui Armeanu de la Peotectia Copilului, dupã ce v-ati convins cã nu mai încãpeti pe lista de eligibili ai PSD-ului de la alegerile parlamentare. Vã dãm un sfat: nu trageti degeabã în dom’ Semacã, ci reorientati tirul spre CJ, unde e fratele geamãn care-l tine în brate. El trebuie doborât, ca sã pice para nãtãfleatã.

Dumitru Buzatu

Ati fost la tragerea de la sorti a presedintelui BEC Vaslui, cã nu a mai iesit stimabila Sîrghi? Interesant de urmãrit evolutia noului presedinte. Noi am auzit cã este o judecãtoare impartialã si neatinsã de Statul Paralel. O sã vedem ce evolutie va avea si sperãm sã nu mai fie 200 de procese verbale de rectificat. Mãcar pe tablete sã iasã prezenta la vot.

Eduard Popica

Ati fost la bâlci? E pãcat sã nu mergeti! Zilele Culturale au fost o minciunã, bâlciul e adevãrata probã a rezistentei culturii vasluiene. Apropo, dacã vã hotãrâti totusi sã treceti pragul acestei elucrubatii paveliene, anuntati înainte, cã le stricati ploile la jandarmi. Bãietii mai fac si ei câte o turã gratis pentru copiii lor în parasute.

Ciprian Trifan

Sunteti în concediu, dar vã vedem masina la partid. Pãi, nu ati plecat în Deltã, nici la munte. Sã nu ziceti cã strângeti semnãturi pentru Viorica! Dacã aflã premierul ce sacrificiu ati fãcut pentru partid, vã ia în locul lui Tudorel, în Guvern. Când vedem si noi niste panouri cu Viorica prin oras, cã ne-am sãturat de moaca lui Iohannis?

Vasile Pavãl

Cam putini bani i-ati dat fetei care a fost primar pentru o zi. Cicã vreo 600 de lei. Noi nu credem cã leafa dvs. e de doar 12.000 de lei. Pãi, nu mai puneti si sporul de la atragerea fondurilor europene? Corect ar fi fost vreo 700 de lei. Cu acea sutã si-ar fi umplut si domnisoara butelia la aragaz.

Dumitru Boros

Pãi cum vine asta dom’ primar? Vine Filarmonica în oras si matale mergi la inaugurarea unei sãli de sport în Pitesti? A trebuit ca doamna dvs. sã vadã concertul de pe transmisiile live de pe Facebook. Într-adevãr locul vi l-a tinut Roxana, care tot spectacolul a butonat telefonul si ea si sotul!

Ioan Ciupilan

Aveti grijã pe cine puneti în Consiliul de Administratie pe la scoli din partea dvs., cã o cam dau prin bãt. O fi secretara de la Liceul Agro prietenã cu cineva din familia dvs., dar ca aceasta sã influenteze comisia de numire a unui adjunct, parcã e prea mult. Puneti oameni competenti în aceste pozitii cheie, cum sunt consiliile de administratie, cã riscati sã vã faceti de râs.