|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Gabriela Cretu

Ne-a distrat rãu de tot dialogul de pe Facebook pe care l-ati avut cu fostul nostru coleg Gelu Irimia. Chiar ati crezut cã-l convertiti în pesedist? Pãi, de ce credeti cã a plecat în Anglia, dupã o carierã de 13 ani în presa vasluianã? Se sãturase de PSD, de familia si de tot neamul dvs. care a acaparat judetul.

Aurel Cãciulã

Faceti praf mult în Husi, de când ati reusit sã cumpãrati hotelul. Vã lãudati în stânga si-n dreapta cã profitul dvs. în aceastã afacere este de 20 de miliarde de lei vechi. Dar pânã atunci mai e cale lungã. Mai întâi trebuie sã-l demolati si dupã aia veti numãra firfireii. Pentru asta ati trimis o casã de avocaturã la Vaslui sã-i sperie pe cei ce treneazã si nu vã elibereazã autorizatia de constructie.

Adrian Solomon

Acum cã ati fost reales presedintele PSD Bârlad, vã punem si noi o întrebare retoricã: unde l-ati ascuns pe Dorin Apostol, fostul viceprimar, cã nu l-am vãzut prins pe nicio listã în forul de conducere? Este singurul pesedist care ar avea o sansã în lupta pentru Primãria Bârlad. Sã nu credeti cã dacã pe sub masã ati dat-o la pace cu USR, ei o sã joace cum le cântati dvs.

Ion Hadarcã

De când ati trecut în tabãra liberalilor, al dvs. sef de cabinet de la Vaslui nici nu mai rãspunde la telefoane. Mai nou, liberalii din CJ i-au si propus o aliantã, el fiind si consilier judetean. Suntem curiosi cum va vota la primul proiect mai serios în CJ, tot cu liberalii, precum ati fãcut-o dvs. în Senat?

Daniel Olteanu

Starea de tensiune din ALDE nu vã face bine, însã nu faceti miscãri prea bruste. Totul se va aranja în curând, când Mircea Diaconu va intra în turul II. Alianta OM nu s-a fãcut peste noapte cum cred unii. E pe piatã deja de un an. Uitati-vã pe Facebook la povestioarele absolut nevinovate, cu mesajul fii OM.

Mihai Botez

Ne place echipa pe care ati racolat-o la Bârlad. Dar cel mai mult ne plac bãietii traseisti, pe care dvs. îi vopsiti în oamenii noi care nu au fãcut politicã niciodatã. Apropo, nu uitati sã treceti pe la omul cu mâncarea, ca sã vã luati tainul. La el toate serviciile au termen de valabilitate redus, inclusiv la “spagã”.

Dumitru Buzatu

Ne place la nebunie prestatia dvs. din ultima perioadã. Se încadreazã perfect în teoria dvs., precum cã Dumnezeu când vrea sã piardã un om, mai întâi îi ia mintile. Tineti-o tot asa si o sã vã enervati electoratul precum a fãcut-o, la Bârlad, Solomon. Mai tineti minte cum v-a huiduit lumea la Hora din Strãbuni? A fost primul semn!

Eduard Popica

Vã întrebãm si noi, ca de la spãgar la un înalt functionar cinstit, chiar vreti sã candidati la primãria Bârlad? Mai bine duceti-o acolo pe primãrita de la Zorleni si dvs. candidati în locul ei, cã tot aveti domiciliul pe comunã. Promiteti-le oamenilor cã veti uni Zorleniul cu Bârladul si e suficient ca sã câstigati alegerile.

Mircea Gologan

Vedeti cã o sã vã vinã la semnat niste excluderi de consilieri PNL de la Gherghesti. Aveti grijã cum le gestionati, fiindcã primarul de acolo s-a dus la Buzatu, iar acesta i-a promis cã se va ocupa personal. Sã aibã Marius Arcãleanu hârtiile beton, cã altfel iese cu scandal. Ati vãzut cã în ultima perioadã, Viorica dã afarã subprefectii.

Vasile Pavãl

Nu vã culcati pe o ureche în alegerile care vin. Lãutarul de la USR, pe care Botez vi l-a promis drept contracandidat, nu va mai fi la Vaslui, dupã ce Barna va fi izgonit din partid, imediat dupã prezidentiale. Asa cã, luati la mânã electoratul si atrageti-l de partea dvs. Vã ajutãm cu un exemplu. Faceti între blocuri la Textila o parcare calumea si o sã vã voteze toatã lumea.

Dumitru Boros

Vedeti cã e un nene Munteanu, care vrea nu stiu ce iaz de prin Bârlad, care se tot duce pe la Orban, pe la Bucuresti si vã mãnâncã de dos. Omul e din acela cu barbeticã la gât si se laudã pe la el prin “unitate” cã Orban i-ar fi propus sã fie el candidatul PNL la primãrie. Vã dati seama ce curent furã omul?

Ioan Ciupilan

Vã cam mãnâncã din traistã deputatul Cãciulã. În ultima perioadã vedem cã îsi asumã toate realizãrile de prin Husi, de parcã dvs. ati fi cam inexistent. Ca si bomboanã pe colivã, sã vã mai spunem cã omul se laudã prin Husi cã v-a furat de sub nas afacerea cu Penny si zice cã el s-a bãgat fiindcã are ouãle tare si rezolvã cu demolarea.