|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Aurel Cãciulã

Ati vrut sã faceti alegerile la Husi, la partid, pe repede înainte, dar nu v-a mers. Primarul Ciupilan v-a mirosit si v-a dat la picioare. Acestea se vor face când vrea el. Numai cã de data asta candideazã la functia de presedinte. Asa, ca sã vã enerveze.

Daniel Olteanu

Ati reusit un lucru foarte tare. I-ati arãtat pisica lui Ponta si noul grup din Camera Deputatilor nu se cheamã doar Pro România ci Pro România Social Liberal. Cicã ãstia vor sã vã punã sef de grup. N-ar fi rãu.

Adrian Solomon

Acum cã ati fost reconfirmat pe functie, v-ati gândit sã mai aduceti un sef la IPJ. Vreti sã-l urcati pe Bâgu mai sus, pe post de adjunct. Aveti însã grijã, sã nu tot urcati dar apoi sã ajungeti jos. Numai cã trânta va fi pe mãsurã.

Mihai Botez

Sunteti în plin proces de pesederizare a USR. Suntem curiosi cât de loiali sunt noii veniti. Se va vedea în scorul de la prezidentiale. Pe unde mergem pe la tarã sau prin orase, tot mai auzim cum un pesedist s-a transferat la dvs. la partid.

Ion Hadârcã

Ati terminat negocierile cu PNL. Dacã în vreun caz v-ati fãcut calculele cã o sã candidati de la Vaslui pe listele de la Senat sã stiti cã ati gresit. Locul 1 e rezervat pentru Nelu Tãtaru si nu prea aveti cum sã-l dati jos. Mai bine încercati alt judet.

Gabriela Cretu

Am vãzut cã vã mândriti pe Facebook cu realizãrile din judetul Vaslui. Cu cele de la spitalul judetean sau de pe drumurile judetene, proapãt asfaltate. Dacã vreti, o sã vã arãtam noi adevarata fatã a judetului! Uitati-vã pe Facebook, dar nu la paginile rosii, ci la alea neutre, si o sã vã luati de cap.

Dumitru Buzatu

Deja se aratã la orizont câtiva contracandidati la alegerile care urmeazã în PSD. Asa cã nu mai fiti atât de sigur pe scaunul de presedinte. Doi deja îi stim, si credeti-mã cã sunt valabili. Dar pânã atunci, mai sunt alegerile prezidentiale.

Eduard Popica

A fost greu în Harghita, cu ungurii. Nu întelegem de ce mai mergeti la cursuri de perfectionare dacã tot se va schimba Guvernul. Nu mai bine v-ati pregãti pentru viitoarea dvs. meserie? Cã dupã alegerile prezidentiale, la cum merg treburile sigur o sã fiti pus pe liber.

Mircea Gologan

De când vã trageti cu trotineta prin târg ati crescut în ochii nostri. Chiar si în ochii unora de la PSD, care de dragul dvs. erau sã-l schimbe pe avocatul Prisecaru din BEJ. Noroc cã unul mai istet si-a dat seama si v-a blocat.

Vasile Pavãl

Unii încearcã sã vã convingã sã candidati împotriva lui Buzatu la alegerile interne din PSD. Noi stim cã nu o veti face, dar de dragul competitiei mai tragem nãdejde. Sã stiti cã de data aceasta Buzatu nu va mai fi candidat unic.

Dumitru Boros

Sunteti toatã ziua pe traseu spre disperarea postacilor de serviciu de la PSD. Nu reusesc ei sã scrie pe retelele de socializare la câti kilometri faceti prin oras pe la diferite obiective. Si cei din USR îsi pierd rãbdarea. Mai ales finantatorul lor, care cam pierde procesele cu primãria.

Ioan Ciupilan

Cum plecati din primãrie, cum vine Cãciulã cu o hârtie la Registraturã. Ba vrea sã demoleze, ba vrea sã facã supermarketuri. Ca sã fie mai convingãtor, spune prin oras cã s-a înteles cu dvs. pe tema construirii magazinului Penny în locul hotelului. Nu-l bãgati în seamã, cã oricum nu-l crede nimeni.