|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Daniel Olteanu

Dupã atâtea vesti proaste, în sfârsit primiti una bunã. Ca prin minune ati reusit sã vã puneti un om în BEJ. Noi stim cã norocul ni-l facem singuri, însã pentru ascultãtori, în cazul dvs., mergem pe teoria hazardului.

Mihai Botez

Partidul dvs. fierbe. Gânditi-vã cã nici n-ati ajuns la putere si deja efectivul de partid s-a încãierat. Închipuiti-vã ce va fi atunci când se vor împãrti deconcentratele sau fuctiile publice. Noroc cã aveti un lãutar în partid si o sã aibã cine sã cânte când o sã va spargeti capurile.

Adrian Solomon

Mâine vine Viorica, dar se pare cã nu aveti curaj sã o aduceti în Bârlad. Nu vã fie fricã, Boros n-o sã punã nici fanfara sã cânte marsul mortuar si nici n-o sã primeascã amenintãri cu moartea. Alta e spaima dvs. Sã nu ajungeti de râsul curcilor!

Aurel Cãciulã

Umblã vorba cã primarul Ciupilan v-a “convins” sã nu faceti în centrul Husului, magazin Penny. Asa cã ati trecut la planul B si anume sã accesati un fond european (POR 22) pentru modernizarea actualului hotel. Grãbiti-vã! Cã vin anticipatele, iar dacã nu mai sunteti deputat, canci! bani europeni.

Gabriela Cretu

Probabil cã o sã fiti si dvs. în suita Vioricãi, cãnd aceasta va veni în judetul dvs. Apropo, sã nu uitati sã vã luati niste mãruntis în buzunar. Sã aveti cu ce-i milui pe ziaristii spãgari. Cã Miticã nu poate da. Ar fi conflict de interes.

Ana Birchall

Acum cã s-a împlinit si previziunea noastrã (cã nu o sã mai fiti ministru), vedem cã cel Atotputernic ne rãsplãteste cu o altã veste bunã. Sunt unii care v-au pus gând rãu în PSD si vor sã vã excludã. Probabil, acesti domni s-au gândit la mia aia de euro pe care ne-ati luat-o abuziv.

Dumitru Buzatu

Pãcat cã nu ati fost la Briscaru, directorul Centrului de la Bãcesti, când acesta a predat stafeta. Noi vã stiam orgolios, dar nu si las. Probabil nu v-a lãsat Horatiu, fiindcã în acea zi, spun sursele noastre, dvs. erati chiar prin Negresti.

Mircea Gologan

Oricât v-ati opus dvs, avocatul Prisecaru tot a ajuns în BEJ, din partea PSD-ului. E drept cã acesta v-a fãcut zile fripte la celelalte alegeri, dar ati meritat-o. Împreunã cu Statul Paralel ati fãcut praf procesul de numãrare a voturilor, iar avocatul v-a mirosit. Pãcat cã n-a mers Buzatu pânã la capãt, cã se lãsa cu arestãri.

Vasile Pãvãl

Ati vãzut cã acum pânã si «râul, ramul, etc » vã este ostil. Altãdatã, vremea ar fi tinut cu dvs. mai ales cã în Centrul Civic se adunase la concert toatã floarea pensionarilor, dar acum totul s-a rãsturnat. Dumnezeu nu mai este pesedist.

Dumitru Boros

Ceea ce anticipa mazilitul Cain de la Murgeni, vreme în urmã, se împlineste. Dupã ce ati scãpat de toti cei incomozi din partid a venit vremea sã vã certati între dumneavoastrã. Se pare cã doctorul Tãtaru nu vrea sã dea Bãrladului locul I pe listele de la Deputati, de la viitoarele alegeri. Acum vã cãutati partizani printre cei maziliti.

Ioan Ciupilan

Puneti mai multe sarmale pe foc cã vine Viorica Dãncilã la Husi si e flãmândã rãu. Nu de voturi, cã oricum stie cã nu iese, dar nu are unde mânca, fiindcã de la Bucuresti pânã la Vaslui liberalii au pârjolit tot în cale si au otrãvit chiar si apa din fântâni. Poate-poate or scãpa de ea!

Ioan Buta

Traseismul la dvs. e precum râia la capre. Ati fost în partidul lui Diaconescu si l-ati vândut fãrã niciun resentiment PSD-ului. Acum a venit rândul lui Buzatu sã fie vândut. Ati încercat la USR, dar nu v-a mers, si în cele din urmã v-a ajutat Onofrei si în urmãtoarele alegeri veti candida pe listele PNL-ului.