|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Irinel Stativã

Acum cã ati pierdut majoritatea în Parlament si procente importante în rândul electoratului, vã sfãtuim sã vorbiti cu doamna judecãtor sã vã gãseascã un serviciu pânã o sã ajungeti sã luati pensia specialã. Nici la Protectia Copilului nu mai tine, fiindcã liberalii vin la putere în judet si vã rad pe toti. Încercati la Tribunal, ca grefier.

Daniel Olteanu

Ati votat motiunea, am vãzut si explicatiile motivatiei pe care ati avut-o, dar ne întrebãm cum veti vota pentru guvernul liberal, în frunte cu Ludovic? Suntem curiosi, fiindcã am vãzut cã seful dvs. tot o trage cu liberalii în ultima vreme, iar dvs. tocmai de acolo ati plecat dupã ce ati luat în dos niste suturi.

Adrian Solomon

Am vorbit cu Ramona de la Muzeu si e foarte încântatã cã sunteti student la Drept. Cã dacã tot vã are prins cu un post la ea în institutie, faptul cã vã specializati îi picã mãnusã. Credem cã nu mai trageti nãdejde la vreun mandat de parlamentar. La ce îngrãmãdealã va fi pe listã si la ce scor veti avea atunci, mai mult de un deputat nu cred cã o sã prindã PSD, poate si un senator la redistribuire.

Mihai Botez

Avem o întrebare pentru dvs., asa de amorul artei. Dvs. chiar vã doriti alegeri anticipate? Nu de alta, dar în Parlament ati ajuns cu un sfert de voturi dintr-o normã de parlamentar. Acum cã sunteti pe val, ar trebui sã luati un mandat întreg si douã treimi din altul ca sã se compenseze. Ce ziceti, vã bãgati la un pariu?

Gabriela Cretu

V-am vãzut la Husi, când ne-a vizitat doamna Dãncilã, cã erati foarte agitatã si nervoasã. La un moment dat, v-ati luat si de Tudorel. Cred cã nu-i stãtea bine gulerul la geacã! Oare anticipati încã de pe atunci cã va pica Guvernul? Suntem curiosi ce curs va lua cariera dvs. politicã în noul context politic. Stiti, catedra pe care o aveti la LMK, existã!

Ion Hadârcã

Ce voios ati votat motiunea! Dacã asa ati primit ordin din Moldova, ce era sã faceti? Ei bine, de data asta mãcar ati fost pe linie cu partidul. De bucurie cã a picat Guvernul, seful dvs. de cabinet s-a îmbãtat. Sperã ca ALDE sã ajungã la guvernare pe filiera PNL si sã prindã si el un post de subprefect.

Dumitru Buzatu

Cum s-a vãzut motiunea de la Herghelia? Ati vãzut-o în direct sau stiati rezultatul dinainte? Unii la Vaslui spun cã dupã ce liberalii se instaleazã la Putere vor umbla cu dubele prin judete, mai les pe la consilii judetene. O sã vedem atunci dacã prietenia cu Statul Paralel o sã mai fie asa de strânsã! Dvs. l-ati tinut subprefect cu toatã camarila de liberali din deconcentrate, el credeti cã o sã fie la fel de atent?

Eduard Popica

Cât o sã mai fiti prefect, noi o sã vã rezervãm locul aici. A fost o onoare sã lucrãm cu dvs., fiindcã n-ati fost supãrãcios, nu ne-ati dat în judecatã si nici nu ne-ati certat. Ba, uneori, ne-ati mai si dat câte un sprit. Ca notã, nici nu stim cât sã vã dãm, dar putem spune cã ati fost cel mai comunicativ si transparent prefect.

Ciprian Trifan

Cum Buzatu e la Herghelia si Mariciu ocupat cu Facebook, se pare cã dvs. ati rãmas cel mai mare în grad în judet. De asta, ati convocat ieri o sedintã de urgentã cu partidul, de-a rãmas doamna Plãcintã de la ISJ necoafatã. Acum nu avem de unde sti dacã la sedintã n-a participat on-line pe Facebook si Buzatu, dar, la cum îl stim, nu credem.

Vasile Pavãl

V-a scârbit, în ultima perioadã, Marius Arcãleanu si de asta ati luat decizia sã mergeti douã sãptãmâni la Herghelia, la refacere. Ne întrebãm cine v-a plãtit sejurul, fiindcã stim cã aveti rate mari la masina pe care ati cumpãrat-o si pe care o tineti ascunsã de ochii electoratului. Vedeti, tot comunist ati rãmas. Ce, dacã vã vede lumea cu masinã bengoasã?

Dumitru Boros

Ati plecat tocmai la Sibiu. V-a chemat Iohannis sau ati plecat, asa, într-o plimbare? Dac- o vedeti pe Carmen, pupati-o din partea noastrã pe gingii, cã parcã a uitat cã o perioadã a copilãriei si-a petrecut-o pe la Vaslui. Convingeti-o mãcar în campanie sã vinã cu sotul ei pe aici.

Ioan Ciupilan

V-a iesit treaba cu Dãncilã. Nimeni nu a înjurat-o, din contrã au pupat-o, babele au plâns cu ea. Ce mai, telenovelã curatã! Însã toate energiile negative s-au descãtusat în timpul concertului. S-a luat curentul la scenã, artistii au fost loviti cu bile de la pistoalele de jucãrii cumpãrate de la mesterii populari. Ca la balamuc! Cât priveste curentul de la scenã, noi îi bãnuim pe liberali. Ei s-au bãgat si au tãiat cablurile.