|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Ana Birchall

Tot mai multi colegi de partid se detaseazã de dvs., fiindcã vreti cu orice pret sã desfiintati sectia specialã. Toate apucãturile astea, ei cred cã le aveti de la Iohannis. Nu intrãm mai adânc în subiect, fiindcã ne depãseste, dar suntem bucurosi cã sigur la alegerile viitoare nu o sã mai candidati în judet. Probabil o sã stricati aerul prin alte pãrti.

Adrian Solomon

Ati coborât în iarbã, cum îi place lui Trifan sã spunã. Si parcã vã si place. Numai cã atunci când dati de unul care are antenã DIGI pe casã, e de rãu. Mai sã vã ia cu parul. Una peste alta, astãzi aveti o bilã albã de la noi. Motivul? Ati revenit la talpa electoratului, cutreierând satele cu pliantul Vioricãi.

Daniel Olteanu

La cât de mult a luat-o la vale Tãriceanu, noi vã sfãtuim sã vã gãsiti partid. ALDE intrã în disolutie în ritmul în care merge. Încercati la Pro România, cã tot ati fãcut aliantã. Nimeni nu o sã vã zicã cã sunteti traseist. Prima conditie pe care ar trebui s-o îndepliniti e aceea de a nu vota Guvernul lui Orban.

Mihai Botez

Ati cãlcat pe BEC. V-a demonstrat si aceastã institutie cã furati curent. Cum sã veniti cu autocarele colate cu mecla lui Barna cât roata carului si apoi sã vã numiti Corectii lui Peste Prãjit? Acum, cã ati pierdut înfruntarea cu BEC, nu ar fi cazul sã vã cereti public scuze pentru cã ati încãlcat legea electoralã.

Aurel Cãciulã

S-a enervat tata Jan si nu vã vãd bine deloc. La iarnã, în ritmul în care a luat-o s-ar putea nici presedinte sã nu mai fiti la PSD Husi. Si apoi dacã dã Dumnezeu alegeri anticipate, chiar o sã scãpãm de dvs. Astfel o sã aveti timp sã strângeti bani sã vã plãtiti rata la BRD pentru creditul luat la hotel.

Irinel Stativã

Domnule Stativã, luati exemplul lui Solomon si faceti campanie Vioricãi. Cã de nu iese, dvs. nu cã o sã fiti condamnat la uitare, dar vã alungã si doamna de acasã. Sã nu cumva sã vã afisati poze de la Hoceni si sã raportati la Bucuresti cã sunteti în campanie, cã ne supãram. Mergeti în fiefurile useriste si liberale, dacã vreti sã vã vedeti valoarea.

Dumitru Buzatu

Nu-i mai puneti piedici lui Edi la BEJ. Lãsati-l sã-i facã praf pe cei de la USR, care au sãrit calul rãu de tot. Dacã-l sprijiniti si omul simte cã are o stâncã în spate, s-ar putea sã descopere cum furã Statul Paralel cu softul de la STS voturile. Si s-ar porni Revolutia de la Vaslui, iar Viorica ar ajunge presedinte, cu Tudorel consilier pe probleme de securitate.

Eduard Popica

Vã distrati cum vã cântã unii prohodul prin Prefecturã, unii mai vocali, altii indirect. N-ar trebui sã vã afecteze, fiindcã dvs. stiati cã, la un moment dat, asa o sã fie. Ce-i drept, în cazul de fatã, e mai devreme cu un an, dar asta sã fie paguba. O sã echilibrati balanta, câstigând în dragoste.

Ciprian Trifan

Partidul e din ce în ce mai gol. Pe vremuri era îngrãmãdealã mare, acum dai cu pusca si nu gãsesti pe nimeni. N-ar fi rãu sã vã mutati la un sediu mai mic. E unul mai la doi pasi. Ce ziceti? Cicã unii chiar vã doresc, dar nu sunt sigur dacã ati crescut bãiat mare si v-ati întãrcat.

Vasile Pavãl

Aveti pile la Orban. Soseaua lui Jan de la Husi n-a fost luatã în calcul de liberali în programul lor nou de guvernare, pe când cea de la Vaslui e printre primele trecute. Putem spune cã ati avut inspiratie sã fiti la Herghelia cu cine trebuie, când s-a votat motiunea.

Dumitru Boros

Vã pregãteste USR si PSD o cacealma cu soseaua de centurã de nu o sã vã vedeti. Culmea e cã vã lucreazã chiar cu oamenii pe care dvs. i-ati adus în primãrie. Asa e când aduci toate gunoaiele de la Murgeni si le pui în vazã precum florile. Noi am mirosit miscarea si o sã actionãm. Probabil cã asa a vrut Dumnezeu.

Ioan Ciupilan

Vestea cã liberalii v-au scos soseaua de centurã a picat ca un trãsnet la Primãrie. De nervi, i-ati sunat pe cei de la ALDE, care aveau si ei interes ca Husul si Bârladul sã aibã sosea de centurã, fiindcã se pregãteau sã-si asume autostrada Tisita-Albita. Telefonul a avut efect. Seful ALDE pe Modova, Vosganian, l-a anuntat pe Tãriceanu cã nu voteazã Guvernul Orban, tocmai din cauza centurii de la Husi.