|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Gabriela Cretu

Nu prea întelegem ce cãutati dvs. la topul firmelor, însã putem presupune cã brusc sunteti interesatã de cum se miscã economia vasluianã. Probabil aveti vreun capital de plasat. La foamea de bani care e în piatã la ora actualã, banii negri s-ar albi foarte repede.

Adrian Solomon

Ciracii dvs. din CL, în frunte cu dom’ profesor Andrei, si-au cam pierdut uzul ratiunii. Fac numai prostii în sedintã. Mai chemati-i pe la partid, mai instruiti-i, cã o sã vã mãnânce si ultima brumã de credibilitate de care încã vã mai bucurati în Bârlad.

Daniel Olteanu

A fãcut Tãriceanu al dvs. un salt între aliante cã ne mirãm cum de n-a scãpat sã fie julit. La cum merg lucrurile, iar vã vedem cu Tãtaru la brat prin judet. Nu ca copresedinti, ci ca aliati. Mai bine ati sterge-o din ALDE, cât mai e timp, cã sincer noi nu vã mai vedem capabil de o întoarcere la PNL.

Aurel Cãciulã

Aveti asa niste emotii cu votul de luni la Parlament, cã ati uitat de toate. Si de hotel, si de spãlãtorie si chiar si de deputãtie. Vã dãm un sfat. Ca sã nu rãmâneti pe dinafara jocului, votati guvernul lui Orban si aveti o micã sansã sã rãmâneti în joc, ca liberal. Cã oricum ar fi, Jan vã beleste.

Mihai Botez

Bre, nea Botez! Cum v-a venit în minte sã puneti iar corturile pe stradã dupã ce le-ati acoperit siglele de la partid . Chiar cã-i credeti prosti pe vasluieni. Pãi dacã regula e clarã pentru toti, dvs. de ce tot cãutati mici chichite pentru a demonstra cã partidul dvs. e mai presus de lege. Proclamati-l pe Barnea împãrat si terminati odatã democratia.

Ana Birchall

Mâine, poimâine nu e luni si odiseea dvs. în Guvern s-a cam terminat. Noi suntem de pãrere cã si cariera dvs politicã, cel putin în judetul Vaslui a ajuns la capãt. De aceea noi pe viitor nu o sã ne mai pierdem vremea cu dvs. pe la aceasatã rubricã. Asa cã, hai pa!

Dumitru Buzatu

Acu’ cã tot i-ati supãrat pe liberali, nici Doamne-Doamne nu vã ajutã. Din urmã vã prind smecheriile fãcute de Leustean de la Centrul din Codãiesti si s-ar putea sã vã fie chiar fatale. Apropo, ne ce nu s-a mai terminat de construit cascarabeta aia de 74 de metri, care costa 60.000 de euro?

Eduard Popica

Cam sunteti pe ultima sutã de metri. Sincer sã vã spunem ati fost un bãiat fain si ne întrebãm cã dacã tot ati ajuns apolitic, nu o sã vreti sã rãmâneti asa si dupã debarcare. Ca sã dovediti tuturor, cã chiar sunteti un prefect de meserie. Cine stie, poate la urmãtoarea turã vã ia USR prefect.

Mircea Gologan

Vedeti cã ati pierdut prim-planul în bãtãlia pentru functia de prefect. V-au luat-o alde Arcãlenii înainte. Vedeti sã nu pierdeti si pozitia de subprefect, cã chiar ati ajunge de râsul curcilor. La cum se contureazã directivele de la Bucuresti, nu prea vã vedem bine, dar cine stie…

Vasile Pavãl

Cea mai bunã glumã a dvs. pe acest an e declaratia cu privire la candidatura dvs. Cum sã nu vã mai intereseze functia de primar al Vasluiului. Pãi ce, vreti sã vã rugãm? Pãi si când respirati, credeti cã moleculele de oxigen pe care le trageti în plãmâni sunt altele, decât cele pe care noi le inspirãm.

Dumitru Boros

Acum cã Titi nu mai e penal, s-ar putea sã vã treziti cu el candidat la Primãrie din partea PSD. La viteza cu care organizatia a postat pe Facebook anuntul, noi credem cã deja se ia în calcul serios aceastã ipotezã. Nouã de convine, fiindcã omul nu vine singur, ci la pachet cu prietenul nostru care ne carã prin Tribunale.

Ioan Ciupilan

Nu vã supãrati pe Cãtãlina Popa! Asa a interpretat sãrãcuta raportul Curtii de Conturi. Sau cel putin asa i s-a zis. Pãcat însã cã e economistã si ar fi trebuit sã înteleagã acele cifre. Însã are o scuzã, e la pensie si probabil mintea îi mai joacã si feste. Totusi sã spui o ineptie, de genul cã un primar poate fura 60 de miliarde într-un an, fãrã sã fie prins, e o nebunie totalã.