|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Mihai Botez

Cum boierul e boier, de ziua numelui ati fãcut mare bairam la Dobrina, la alde Mariani. Vedeti cã vã procopsiti cu ei în partid. La PNL au fost dati afarã, la PSD au bãtut în poartã, dar momentan li s-a zis pas, acu’ încearcã la dvs. Cãrarea o are fãcutã de Dobro, un bãiat din Bârlad cu care mai cochetati.

Daniel Olteanu

Nu fiti disperat! Duminicã va fi ziua când o sã zâmbiti. E normal ca acum sã vã apuce deznãdejdea, fiindcã ALDE numai e un partid balama, dar cu tact vã puteti juca cartea frumos. Vã dãm un sfat! Stiti cã puteti ajunge secretar de stat! Dacã vreti reteta, dati o bere si v-o vindem.

Adrian Solomon

Vã pune Boros pielea pe bãt. Pe Dorin l-a executat, iar de încercati sã iesiti cu Titi Candidat o sã luati exact procentele pe care le-a luat si Nechita la Iasi, dupã ce a stat la bulãu. Poporul nu-i uitã pe corupti, chiar dacã judecãtorii îi fac fete mari. Iar, odatã la patru ani, poporul e suveran.

Ion Hadârcã

Ne place cã dvs. ati fost primul în partid care a anticipat miscarea, încã din varã, cã Tãriceanu va vira spre PNL. Mai învãtati-l si pe Braniste. Acu’ era prefect dacã juca precum dvs. în Parlament. Asa e doar în CA la Casa de Asigurãri.

Gabriela Cretu

Vai ce nenorocire! Sã vã vinã odorul acasã, cu coada între picioare când se obisnuise si dânsul cu sacoul. Va trebui sã munceascã din nou la Centrul de Afaceri, pe un salariu de mizerie. N-o sã mai aibã bani de costum si iar o sã treacã la pantaloni scurti si galosi.

Aurel Cãciulã

Acum sã vã vedem în Opozitie. Cã înainte, pe vremea când Viorica tãia si spânzura în România, orice piatrã se punea pe drumurile nationale din judet, erau opera dvs. Numai Dan Marian mai gândea asa. Parcã ati fi mâncat din aceeasi pita si din acelasi sos.

Dumitru Buzatu

Ati fãcut o campanie Vioricãi de parcã v-ar fi fost cel mai mare dusman. Nu întelegem de ce? Ponta, Nãstase sau Geoanã nu au dat nimic judetului, si pentru ei ati mers în genunchi, iar când Viorica v-a umplut desagele, dvs. i-ati întors spatele. Noi credem cã nu stiti sã faceti campanie si de fiecare datã v-a purtat valul.

Eduard Popica

Se cunoaste cã sunteti din alt aluat. Dacã erati croit din spuma ciumei rosii, stãteati prefect pânã vã semnau ãstia ordinul de schimbare, plus 60 de zile concediu medical. Acum, ati pãsit demn, arâtând lumii cã în PSD mai sunt si unii care nu sunt rupti în cur de putere.

Mircea Gologan

Tare mândru mai sunteti cã rãmâneti si în aceastã guvernare. Deja vã credeti vesnic pe scaunul de prefect. Dacã am fi în locul lui Arcãleanu, zãu cã as bate cu pumnul în masã la partid sã vã schimbe si pe dvs. Duhniti a Buzatu si a PSD, oricât v-ati parfuma cu arome liberale.

Vasile Pavãl

Domnule primar, vã rugãm frumos ca în numele zecilor de mii de tineri (am estimat numãrul, în functie de ametitoarea cifrã a locuitorilor din Vaslui, 140.000) sã puneti un patinoar în Centrul Civic. Cã la pensionari le-ati construit cluburi, sãli de sport, parcuri, le-ati dat liber sã interzicã tinerilor dreptul de a sta la o terasã dupã ora 10.00 seara, dreptul de a tine concerte târzii la Teatrul de varã si libertate sã ne sfideze.

Dumitru Boros

Ar trebui sã ne faceti o cinste mare. Noroc de noi cã ati descoperit mormântul acela si ati scãpat de Dorin Apostol. Dar sã stiti de la noi: vavoul era sigilat si nu era niciun pericol. Bezmeticul de constructor vroia sã-i punã mortului un etaj deasupra sã intre si consoarta. Zãu, cã nu a fost asa de grav!

Ioan Ciupilan

Doar dvs. mai credeti în PSD cã Viorica are o sansã sã ajungã la Cotroceni. Sunteti singurul pesedist din urban care trageti pe brânci pentru aceste alegeri, precum alti primar din rural care mai cred cã Dãncilã e premier.