|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Ana Birchall

Mamã ce ne mai distrãm. Adevãratul dvs. caracter acum iese la ivealã. Dupã postarea ucigãtoare de pe Facebook, unde faceti praf tot partidul, vede toatã lumea cã am avut dreptate, când am zis cã sunteti o mare …!

Gabriela Cretu

Vedeti ce vã face cea mai bunã prietenã a dvs. Dã din casã dupã ce partidul sotului dvs. a scos-o deputat si apoi ministrul Justitiei. Noi când v-am spus cã nu e de soi, dvs. ati sãrit la bãtaie.

Aurel Cãciulã

Vine iarna si n-ati mai dãrmat hotelul. A plecat si partidul de la butoane, asa cã nu prea mai vedem cum o sã luati bani de la UE sã renovati. Noi vã dãm un sfat: faceti un lãcas pentru cei fãrã de adãpost si o sã vã ajute Dumnezeu mai mult.

Daniel Olteanu

Vedeti cã Todericã dã târcoale pe la partidul dvs. L-o fi trimis Nelu Vrânceanu ? Noi vã garantãm cã sigur si-a bãgat coadã, cã altfel nu venea sclavul sãu aici, tocmai din inima Ardealului.

Mihai Botez

Acum sã vã vedem cum vã devorati seful. Stiti cine ar fi bun de presedinte în locul lui Barna? Bãiatul astã, lãutarul. Cântã misto la chitarã, bagã si manele unde e cazul si poate cânta chiar si la masa bogatilor din PNL.

Adrian Solomon

Degeaba îi luati apãrarea lui Dorin Apostol. Omul a uitat sã acopere mortul, cã-l stresati dvs. cu campanie. Oricum la cât de motivat vã vedem, în turul doi o sculati din mormânt pe Dãncilã, cã de nu vã pasc anticipatele.

Dumitru Buzatu

Nesimtitii ãia de la Bucuresti nu au învãtat nimic de la dvs. În turul II o sã rupeti norii. Pânã acum v-ati încãlzit cu nea Vasile, ba pe la Herghelia, ba pe la grãtare. Dar si când vã veti scula…

Mircea Gologan

V-ati vãzut visul cu ochii. Sunteti prefect interimar. Ar trebui sã vã lãsati mustatã ca a lui Dragnea. O schimbare de look atrage functii mai înalte. Ne place cât de grav intrati în clãdire si jandarmul vã salutã regulamentar: Sã trãiti, dom’ prefect!

Ciprian Trifan

Vi s-a împlinit visul. Au început lucrãrile la drumul strategic. Numai cã primarii zic cã drumul s-a fãcut datoritã lor, fãrã sã aminteascã de CJ. Noi vã propunem sã abandonati acel santier si sã începeti de la capãtul celãlalt. Ca sã nu mai zicã ãia de la Bãcani cã ei l-au fãcut.

Vasile Pavãl

Facem un pariu cã nu o sã scoateti peste 50% în turul II, orcicât vã implicati dvs.. Doar dacã vin bãietii de dincolo de Prut acasã, atunci poate, poate. Ei pot vota, dar nu credem cã cu PSD.

Dumitru Boros

Trag pesedistii în dvs. din toate directiile. Noi vã propunem sã o folositi ca scut pe Sexy Roxana. Cine ar avea curaj sã ridice piatra împotriva ei? Vã punem o întrebare: de ce îi mai tineti în partid pe Luca si Toporas? Cã ei de mult sunt în PSD.

Ioan Ciupilan

V-a enervat rãu de tot Nelu dupã alegeri. Vã sfãtuim sã-i rãspundeti cu aceeasi monedã. Mobilizati-vã si câstigati dvs. turul II. Cã acum nu mai este PMP, USR sau Mircea Diaconu. Si atunci îi puteti da si dvs. replica.