|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Daniel Olteanu

Aveti o dilemã! Nu stiti cu cine sã votati duminicã. Noi vã dãm un sfat: mergeti pe mâna lui Dãncilã, dacã sunteti un tip sentimental, sau cu Iohannis, dacã sunteti normal. Al naibii încurcãturã! Pãi cam asa a fãcut si Tãriceanu, cã nu-l mai întelege nimeni.

Adrian Solomon

În turul II ati fost cel mai harnic. Ati fãcut campanie Vioricãi ca pe vremurile când lucrati pentru Titi Constantinescu. O sã vã propunem pentru stimulente, cu conditia sã vrea si Buzatu.Dacã nu, îi cerem acceptul lui Ana Birchall, cea fãrã de partid.

Irinel Stativã

A dat norocul peste dumneavoastrã! Ne-a soptit o pãsãricã, faptul cã Solomon o sã vã punã vicepresedinte la Comisia de Muncã. Locul s-a eliberat si cum PSD-ul are majoritatea, e posibil sã-l obtineti. Atunci o sã vedeti cum doamna judecãtor se va uita cu alti ochi la dvs.

Mihai Botez

Sunteti oportunist, ca de fiecare datã! Cum candidatul USR-ului nu s-a calificat în finalã, dumneavoastrã v-ati si dat la fund. Nu mai sunteti bataiorul din turul I. Ne place cã la Vaslui, încet – încet, aduceti în partid toatã orchestra lui Bîicu.

Aurel Cãciulã

Nu are rost sã vã întrebãm cu cine veti vota, fiindcã s-a scãpat sotia dumneavoastrã si ne-a zis. Ea voteazã cu Iohannis, ca sã îi facã în ciudã primarului. Mai mult, i-a convins si pe copiii dumneavoastrã sã facã la fel. Întrebare: cum va vota broasca?

Ion Hadârcã

Se apropie ziua de 1 decembrie si de-abia asteptãm mesajul dumneavoastrã unionist. Suntem siguri cã anul acesta vor fi nuante de dreapta, în cuprinsul sãu. Apropo, dumneavoastrã ati pus-o pe ziarista de la Chisinãu sã-i adreseze lui Dãncilã o întrebare în limba rusã?

Dumitru Buzatu

Peste douã zile vã veti juca destinul politic. Dacã vã bate Tãtaru încã o datã, va însemna cã judetul se vindecã de ciuma rosie. Noi ne asteptãm sã vã mobilizati, pentru ca acum e chiar scaunul dumneavoastrã în joc.

Mircea Gologan

Edi v-a pãrãsit si dumneavoastrã ati rãmas singurul pe baricade, în acest tur II al alegerilor. Numãrati cu atentie voturile, mai bãgati vreo douã, trei în plus la Iohannis si, cine stie, poate o sã vã punã chiar si prefect. Asa ar fi normal. Pufanii care vor veni, teoretic, ar trebui sã înceapã ca suprefecti.

Ciprian Trifan

Dacã veti bate PNL în acest tur II, totul se datoreazã dvs. Buzatu a fost sef de campanie si la europarlamentare si în turul I. Acum a venit rândul dvs. sã vã implicati. Noi vã tinem pumnii, asa ca si colegi de generatie, fiindcã bunicilor le-a cam venit vremea sã se pensioneze.

Vasile Pavãl

Pe 1 Decembrie, Buzatu v-a fãcut un cadou frumos! Operatorul de gunoi va intra în pâine. De acum vor începe problemele, fiindcã nu aveti nicio pârghie sã actionati împotriva lor, dacã nu vor duce gunoiul la timp. Suntem curiosi sã aflãm ce taxã de gunoi va plãti Sârbu, la cei 2000 de moldoveni pe care îI are luati în spatiu.

Dumitru Boros

Ne-a plãcut foarte mult declaratia dumneavoastrã cu privire la Solomon si la gasca lui de bãieti, care cotonogesc pe cei ce pun pe Facebook mesajul “M..e PSD”. Însã nu întelegem de ce v-ati înmuiat, dupã ce Solomon a reactionat, destul de violent la conferinta de presã!

Ioan  Ciupilan

Am înteles cã vã pune Nelu Tãtaru prefect. Numai asa vã poate scoate din Primãrie! Noi nu credem cã avocatul Bobârnat o sã vã poatã bate la varã, în alegerile locale, dar e interesant de aflat. Noi credem cã ati face o echipã bunã cu Gologan.