|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Irinel Stativã

V-ati remarcat, în aceste zile, prin faza aceea de la televiziuni, în care stati în Parlament si vã scobiti în nas, ba chiar vã smulgeti si un fir, care vã scotea din minti. Sunteti un deputat bun, care faceti legi bune, asa vã place sã vã lãudati oamenilor. Noi spunem cã dumneavoastrã chiar ati putea fi asa cum spuneti, dacã nu v-ar încurca… pãrul din nas.

Gabriela Cretu

Postati de câteva zile pe Facebook mesaje prin care demonstrati cât de redusi au fost vasluienii, atunci când au votat PNL si Iohannis. Dincolo de invidia de partid, probabil cã ar fi trebuit sã vã gânditi la asta, atunci când ati spus la televiziuni cã vasluienii vã vor vota “oricum”.

Adrian Solomon

Luminitele lui Firea din Bucuresti v-au inspirat si, cum ati ajuns acasã, v-ati fãcut pomul de Crãciun. Desi Ignatul a trecut, astãzi veti sacrifica si porcul pe care vi l-a crescut fostul director de la ANSVSA.

Daniel Olteanu

Le-ati fãcut colegilor de partid o mare surprizã la petrecerea de Crãciun, aducându-l pe Dan Marian, un exilat politic. Aveti grijã cu el, cã o sã vã mãnânce toate prãjiturile de pe masã.

Mihai Botez

De Crãciun, v-ati propus sã escaladati un munte! Noi vã propunem sã îl cãlãriti pe Buzatu, dacã vreti cu adevãrat sã pãreti un lider de dreapta. Însã se mai pune întrebarea: vã lasã inima s-o faceti?

Aurel Cãciulã

Jan vã va pune pielea pe bãt, mai ales cã l-ati înfruntat. Oricât ati încerca sã aruncati esecul din campanie pe umerii sãi, nu merge. Luati-vã adio de la un loc eligibil de pe listele viiotarelor alegeri parlamentare.

Dumitru Buzatu

La Episcopie ati fost singur. De obicei, în teritoriu, plecati însotit de sefa de cabinet. V-a fost fricã de pãrintele Ignatie, sã nu vã vadã împreunã? Sau, pur si simplu, asa s-a nimerit? Probabil stimabila doamnã pregãtea bradul de Crãciun.

Mircea Gologan

Acum, cã aveti un subprefect de nãdejde, puteti pleca linistit în vacanta pe care ati dat o grãmadã de bani. Nici gândul cã vor da troienele peste Vaslui sã nu vã tinã departe de vacanta de 10 mii de euro. Narcis Poianã si-a adus la Prefecturã niste lopeti performante, cu care se va face deszãpezirea la foc automat.

Narcis Poianã

Bine ati venit la aceastã rubricã! Pe noi ne bucurã foarte mult prezenta dumneavoastrã. Avem un sentiment cã veti fi clientul nostru permanent, iar, la o primã evaluare, pãreti un personaj ideal pentru aceastã rubricã.

Vasile Pavãl

Sunteti supãrat tare pe firmele care trebuiau sã aducã haleala în centrul orasului, la târgul lui Mos Crãciun. Unii au mai adus doi-trei cârnãciori, altii au venit cu mâna-n… buzunar. Vã recomandãm sã nu fiti nervos de sãrbãtori, anul viitor aduceti KFC si MacDonalds în centru si sã vedeti record de vânzãri.

Dumitru Boros

Ne place cã ati deschis un centru de permanentã, taman în coasta spitalului de urgentã, unde facem pariu încã de pe acum, cã doctorii vor dormi pe rupte, în gãrzile bine plãtite. Si banalele injectii, pe timpul noptii, le vor face tot personalul din CPU.

Ioan Ciupilan

Sunteti usor îngrijorat de ascensiunea liberalilor în orasul dumnevoastrã si, oricât v-ar spune Ion Iacob sã stati linistit, un gând nu vã dã pace. Liberalii vor scoate din joben, un candidat surprizã.