|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Adrian Solomon

Viata de student la 43 de ani e grea. Când altii sunt la schi în Alpi, dvs. învãtati pentru sesiune. Dar cine o sã fie absolvent de douã facultãti? Poate dacã o sã terminati dreptul, o sã vã aleagã si bârlãdenii la Primãrie, precum au fãcut cu Boros.

Daniel Olteanu

Ati plecat pe un drum nou. Teoretic aveti un avantaj, cuplându-vã cu Dan Marian, dar se va vedea la alegerile din varã, când veti numãra primarii. Sã aveti grijã! Fostul senator e un carnivor recunoscut.

Aurel Cãciulã

Încet, încet, deveniti om politic. Numai asa se explicã admiratia pe care v-ati manifestat-o public la auzul vestii cã Nelu Tãtaru a deblocat soseaua de centurã a Husului. Cât ati fost la Putere si ati activat si la Comisia de Transporturi, n-ati putut face nimic. Probabil de aici si acest sentiment de superioritate.

Irinel Stativã

Vestea cã Armeanu s-a pensionat, v-a luat usor pe nepregãtite. Nu vã asteptati s-o facã asa devreme. Pe vremuri cineva v-a promis locul acestuia, însã conditia era ca iesirea la pensie s-o facã undeva pe la toamnã, când vi se termina mandatul. Numai cã de ziua dvs., n-ati primit cadoul dorit.

Gabriela Cretu

Cum stim cã sãrbãtoriti Anul Nou pe vechi, precum concitadinii nostri de la Slobozia si Doagele, vã urãm un cãlduros: “La multi ani!”. Vã asteptãm sã încingeti hora cu primarul de la Gârceni si sã primiti urãtorii cum se cuvine. Dar sã nu le dati câte un leu cum a fãcut Miticã, cã iar rãmâneti fãrã geamuri la masinã.

Doina Silistru

Anul 2020 s-ar putea sã fie unul cu noroc pentru dvs. Dacã se vor face anticipate, sigur o sã aibã nevoie de dvs. Sunteti singurul om politic din PSD care are o imagine pozitivã. Doar Ramona mai stã bine la acest capitol.

Dumitru Buzatu

Probleme la orizont. Unora din partid a început sã le scapete lantul, altora li s-a urcat puterea la cap. Însã toti uitã cã fãrã dvs. PSD la Vaslui nu ar fi exitat. Interesant e cum s-au fãcut taberele când s-a anuntat startul alegerilor interne.

Mircea Gologan

Pãcat cã ati plecat în tãrile calde. Si la noi a venit vara. De exemplu, domnul subprefect e la Mira si face plajã, iar dvs. credeati cã o sã stea în vârful troienelor, dirijând masinile care fac deszãpezirile.

Narcis Poiana

Ciomaga e cu ochii pe dvs. ca pe butelie. Asa cã, nu vã mai umflati cã sunteti prefectul suprem al judetului, cât Mircea este în concediu. Pãcat cã nu e zãpadã, sã vã vedem cât de competent sunteti. Dar nu se stie niciodatã.

Vasile Pavãl

A fi sau a nu fi…primar! Asta-i întrebarea în 2020? Noi facem pariu cã veti mai continua încã patru ani, desi spuneti cã nu ati luat nicio decizie în acest sens. Asa cã, vicele Dragos, degeaba îsi pregãteste costumul de primar! Mai are de asteptat, iar rândul e dupã Arcãleanu.

Dumitru Boros

Drumurile la Bucuresti vã omoarã. Ati simtit pe pielea dvs. cã nu e usor nici cu ministrii PNL. Primul soc l-ati avut la Ministerul Muncii, unde sefa de acolo v-a pus asa de multe întrebãri cã ati plecat cu sentimentul cã la Putere e alt partid, nu al dvs.

Ioan Buta

Începutul de an nu vine cu vesti tocmai bune pentru dvs. Nelu Tãtaru, noul secretar de stat din Guvernul lui Orban, e hotãrât ca în orasul dvs. sã deschidã o sectie de jandarmerie. S-a dus veselia alegãtorilor dvs, certati cu legea si cãrora le cântati mai mereu în strunã.