|

Horoscopul politicienilor vasluieni | PAMFLET

Gabriela Cretu -  Ati luat-o pe urmele lui Bichinet, din pãcate. Ne-ati trimis un mesaj pe Facebook, în care ne dati de înteles cã din banii dvs. s-a refãcut casa arsã de la Moara Domneascã. Si mai spuneti: “Suma e atât de mare, de nu a mai rãmas de plãtit presa ca sã laude”. Pãi, noi am scris de fiul dvs. cã a ajutat familia necãjitã. Dar, se pare cã v-ati intoxicat cu metodele lui Bichi, care a luat o pauzã de gândire, de la atât de multe filme cu spãgi care i-au umplut creierul.

Doina Silistru – Nu prea stim cu ce vã mai ocupati prin Parlament, însã ne-a atras atentia un lucru. Cam rãrut cu declaratiile politice. De trei ani, nicio nemultumire, nicio declaratie, nimic. Când era Ciolos la putere, curgeau declaratiile politice. Dar, cum PSD a fost la putere în acesti ani, nu dãdea bine sã vã criticati propriul partid. Acum, e liber din nou la atacat dusmanul de clasã, peneleul lui Orban. Asteptãm reactii.

Solomon Adrian – Nici bine n-ati terminat sesiunea, cã hop cu motiunea! Asta ne place la dvs. cã sunteti mereu în prizã. Dacã tot sunteti student, v-am sugera sã mergeti si la un curs de educatie politicã. A venit timpul sã vã gãsiti un candidat serios si la Bârlad. Noi vã dãm o sugestie, dar în particular.

Daniel Olteanu – Miscarea pe care ati fãcut-o cooptându-l pe Dan Marian în echipã e una de mare risc. Acum chiar cã sunteti pe un drum cu sens unic politic. Dacã nu reusiti, sunteti pa! Dacã reusiti vã furã Dan Marian partidul. Asa cã singura solutie e sã reveniti în PNL. Dumnezeu vã mai întinde o mânã încã o datã prin aceastã motiunea. Negociati cu cap!

Mihai Botez – Am vãzut cã vreti sã vã luati la trântã cu noi. Problema e cã nu ne intereseazã. Noi chiar vrem sã vã ignorãm si stiti de ce? Pentru cã sunteti un om politic care are hãturile în altã parte si atunci orice v-am spune, dvs. nu aveti controlul. Mai degrabã vorbim cu peretii, cã tot aia e.

Aurel Cãciulã – Mare nãdejde mai trageti cu aceastã motiune. Vreti sã reveniti la putere, ca sã-i arãtati pisica lui Ciupilan. Stiti ce n-ati înteles dvs. pânã acum? Cã în politicã treburile nu se fac cu rânzã. Apropo, s-a cazat cineva la hotelul pe care l-ati cumpãrat? Sau mai trageti nãdejde cã mai vine un hipermarket si varsã tosca cu bani în curtea dvs?

Dumitru Buzatu – Nu e liniste deloc în cuibusorul de la cejeu. Unii pleacã, altii vin, alegerile bat si ele la usã si cam o sã fiti locomotivã. Sã vedem ce vagoane veti lua dupã dvs., suntem tare curiosi. Legenda spune cã o sã aveti de furcã cu cu peneleu, în varã. O sã vã luptati si cu cercetatu’ de la DNA, dar numai pe telefon…

Narcis Poianã – În Poiana lui Narcis, totul e atât de frumos si de linistit… Atât de linistit, încât Miticã a crezut la ultima sedintã de cejeu cã ati devenit omul invizibil, când a vãzut cã dati cu flit onoratei adunãri de consilieri. Ba nu, Miticã a zis asa: “Si, din partea Prefecturii participã domnul… Nu e niciun domn. O fi Domnul de Sus”. Suntem curiosi ce ati fi putut spune la sedintã. Un sfat: nu vã mai aplecati atâta în fata steagului national, sã nu vã vinã rãu!

Dumitru Ciomaga – Bine ati venit la rubrica noastrã! Chiar ne bucurãm, fiindcã vã asteptãm cam de vreo cinci ani. Pânã la urmã s-a rezolvat. A fost doar un exercitiu al rãbdãrii. Cea mai grea perioadã a fost cea din ultima lunã, când polifriciu v-a suflat functia pe ultima sutã de metri. Vã dãm un sfat: sã veniti îmbrãcat frumos la Prefecturã, cu costum si cravatã!

Vasile Pavãl – Mai are putin Castanã si vi se urcã în cap, plus vreo doi-trei generali de- ai lui. Bine cã ati gãsit solutia si-i mutati la premãrie, dupã ce ati discutat cu Bolojan, de la Oradea. Faceti curãtenie în politia orasului, nu mai aveti ‘jde functii de sefi, toatã lumea la muncã. Pãi, la Oradea sunt 76 de politisti locali, iar la Vaslui, 110? Treabã-i, asta?

Dumitru Bouros – Gunoiul vã nãpãdeste. E rãzbunarea lui Buzatu si a lui Solomon. Ar trebui sã vã asteptati la chestia asta. Firma care se ocupã de gunoaie ar trebui sã-si facã singuri publicitate. Au avut buget si firma de consultantã care trebuia sã se ocupe, însã i-a pãpat Gheboasa. Sã facã ea promovare pe TV-ul ei.

Ioan Ciupilan – Parcã v-ar conveni ca PSD-ului sã nu-i treacã motiunea, doar asa sã se oftice Cãciulã. Varianta PNL cu alegerile anticipate vã picã bine. Vã scuteste sã alegeti, fiindcã în ultima perioadã vã bãtea gândul sã candidati la Senat, dupã alegerile locale. Dacã anticipatele picã odatã cu turul doi, treabã e sigurã. Veti merge la Primãrie!