|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Irinel Stativã

În sfârsit vã mai vede lumea. La congresul lui Buzatu ati stat în primul rând, pozând în aghiotantul lui Solomon. Multi pesedisti din Vaslui nu vãd cu ochi buni aceastã asociere. S-ar putea sã vã fie nefastã aceastã prietenie.

Gabriela Cretu

Discursul dvs. de la întrunirea pesedistilor a fost unul greu de digerat. N-ati reusit sã depãsiti nivelul unui comandant de unitate de pe vremea pionierilor. Ne-a plãcut raportul dvs., prin care ne-ati reamintit câte tãri ati vãzut si câte discursuri ati rostit prin locurile pe unde ati fost.

Aurel Cãciulã

La sedinta de ieri ati stat numai în stânga primarului Ciupilan. Ati dat-o la pace sau asa v-a fixat Buzatu locurile? Va fi interesant de vãzut la primãvarã, dacã la Husi, în Centrul Civic, va apãrea un hipermarket.

Daniel Olteanu

Mâna întinsã oferitã de muribundul Bichinet e de bun augur. Mostenirea pe care v-o lasã e beneficã si s-ar putea sã vã scoatã din hãul politic în care ati intrat. Nu dati cu piciorul sansei ivite. Bichinet nu va mai candida.

Adrian Solomon

V-ati plimbat ca un curcan printre pesedistii adunati la Vaslui sã-l valideze pe Buzatu. Ar fi fost mai bine dacã cineva dintre lupii tineri l-ar fi contracandidat. Era doar un exercitiu. Dacã n-ati avut curaj, mãcar trebuia sã-l sprijiniti pe Ciprian.

Mihai Botez

E interesant atacul pe care-l faceti împotriva lui Tudor Buzatu. Dacã sunteti atât de critic la adresa colegilor dvs. politicieni din aceeasi generatie cu dvs. de ce nu-l criticati si pe Tudorel Buzatu? Nu vã dã voie Solomon?

Dumitru Buzatu

Acum cã ati fost reconfirmat candidat, presedinte si tãtuc suprem, ne întrebãm si noi ca profanii: câti ani mai aveti de gând sã domniti, cã noi ne-am cam sãturat? Oricum pãrerea noastrã nu conteazã, dar ziceam si noi asa.

Mircea Gologan

Tinem sã vã informãm cã în procesul cu Dobrovolschi sumele pentru despãgubirile datorate de colegii nostri cãtre marele manager al Tãrii de Jos s-au micsorat de vreo trei ori si tragem nãdejde cã la recurs se vor anula. V-am anuntat fiindcã stim cã sunteti interesat.

Ciprian Trifan

La congresul de reconfirmare a lui Buzatu, ati fost atât de singur încât am trãit sentimentul cã pe lângã faptul cã nu sunteti înteles, creati si o repulsie unor lingãi. O sã vedem câti ori sã mai rãmânã dupã alegerile din vara aceasta.

Vasile Pavãl

Aveti grijã cum vã beti ceaiul cã au apãrut niscvai documente compromitãtoare la adresa dvs. Sunt câtiva interesati de prin primãrie sã nu mai fiti primar si peste patru ani si deja au trecut cu arme si bagaje la liberali. Sã nu vã culcati pe-o ureche, campania de anul acesta va fi una grea!

Ioan Ciupilan

Ne-a distrat tare cã rãspânditi în oras faptul cã v-ati certat cu gasca lui Marian si Dogaru. E distractiv si dac-o tineti pe linia aceasta chiar o sã zicã lumea cã sunteti mincinos. Mai bine vã luati de Tãtaru, deveniti mai credibil!

Ioan Buta

Când v-a vãzut poporul PSD cã la congres ati venit la brat cu Bors, viceprimarul dvs., nimeni nu mai stia ce sã creadã. Parcã erati certati de la motorina consumatã de utilajul care v-a fãcut piscina? Ori cumva lupta pentru ciolan v-a regrupat.