|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Aurel Cãciulã

Am înteles cã ati gãsit leacul împotriva coronavirusului. Cicã cei infectati trebuie sã-si tinã respiratia 20 de secunde si coronavirusul crapã. Si când noi credeam cã vinul de Husi si rachiul de pufoaicã i-ar veni de hac.

Daniel Olteanu

Multã lume vã dã drept candidatul PSD-ului la locale. O fi vreo pistã falsã sau strategie politicã marca Solomon? Nouã ne-ar conveni, fiindcã PSD Bârlad, cu exceptia lui Dorin Apostul, fostul viceprimar, alt candidat mai rãsãrit nu are.

Doina Silistru

Sunteti cea mai viteazã dintre senatori. Am înteles cã nu vã este fricã de coronavirus si chiar ati glumit pe seama colegilor liberali, care fãceau pe ei de fricã cã sunt infectati de la pacientul zero de pe scena politicã, senatorul Chitac.

Gabriela Cretu

Cam râdeti de oamenii care s-au bulucit la marile magazine, pentru fãinã, ulei sau zahãr. Este adevãrat, ei nu au bani, dar dvs. aveti din plin pe card, pentru cã prostimea v-a votat la Parlament. Sfatul nostru: mergeti la magazine si vã cumpãrati un bax de pempãrsi. Ajutã la multe chestii!

Mihai Botez

Partidul dvs. la Vaslui se cam scufundã. Miticã îsi pune pe listele dvs. de candidati de la locale numai oamenii lui. Pãcat, fiindcã chiar sunt niste oameni de ispravã în partid care ar putea produce schimbarea.

Adrian Solomon

Sã fiti blând cu Tudor Polak la audieri. El nici mãcar nu e în prima linie precum Violeta, dar conteazã dacã îl lãudati un pic. Meritã! Chiar îsi face treaba. E singurul din minister care nu este la izolare, fiindcã de luni a stat numai pe teren.

Dumitru Buzatu

Nu vã mai bagã nimeni în seamã la centru, desi vã buricati pe la Vaslui. V-ati lãudat cã PSD nu o sã voteze guvernul lui Cîtu, desi onor parlamentarii din partidul dvs. voiau sã valideze acest guvern. E greu sã recunoasteti cã nu mai sunteti în gratiile noilor sefi, ati cam fãcut un pas în spate, cu toatã experienta dvs, cu tot.

Mircea Gologan

Pregãtiti-vã! Sãptãmâna viitoare va fi un val de infectati cu coronavirus si în Vaslui. Pânã acum, judetul nostru a fost ferit, însã inconstienta unor stranieri veniti acasã si care umblã liberi pe strãzi e de neconceput. Ei vor fi si cei care vor aduce boalã în familiile vasluiene.

Narcis Poiana

Vã plângeti peste tot cã prefectul nu vã dã de lucru. Nici n-ar avea cui. Fãrã supãrare, dar pentru dvs., administratia publicã e precum limba rusã. Asa cã, puteti sã vã continuati jocul de Solitaire pe calculator si rugati-l pe Ciomaga sã vã aducã o canapea în birou si-o pernã.

Vasile Paval

Vã tot gânditi unde o sã deschideti un centru de carantinã. Cicã e groasã rãu. Nu puteti dormi nici noaptea de gânduri. Nu stim de ce sunteti stresat, fiindcã nu dvs., trebuie sã le plãtiti, ci doar sã le identificati. Vedeti cã are Dobrovolschi un spatiu si tot umblã pe la Bucuresti sã-l închirieze pentru cei carantinati.

Dumitru Boros

Ati ratat un prilej important de a vã pune bine cu pensionarii din Bârlad. Ati lipsit de la Adunarea Generalã de la CARP. Singurul politician care a fost prezent e nimeni altul decât Miticã Buzatu. Iar a punctat Sexy Roxana.

Ioan Ciupilan

Aveti noroc cã Tãtaru va candida la CJ, fiindcã dacã intra în competitie cu dvs. la Primãria Husi, vã bãtea mãr. O emisiune de-a lui face cât zece strãdute asfaltate de-a dvs. Si dacã sunt dintr-acelea în care trotuarele sunt mai late decât strada în sine, atunci chiar cã ati fi luat sub 25%.