|

Horoscopul politicienilor vasluieni

Gabriela Cretu

Criza Covid-ului v-a prins în fata televizorului, unde, ce sã vezi: nesimtitii de la ProTv au reluat emisiunea de anul trecut în care erati prezentatã drept baroneasã judetului. Culmea e cã, aici au cam gresit. Altcineva v-a luat locul, iar jurnalistii s-au fãcut cã nu o vãd. A apãrut chiar si pe filmare.

Adrian Solomon

Acum cã e stare de urgentã, dumneavoastrã vreti sã fiti un fel de haiduc. Pãi, trebuia sã o faceti atunci când Buzatu se lingea pe degete de la gazele de sist. Acum vreti sã pãreti un om antisistem, fiindcã la Bârlad s-a luat decizia sã fie spital de tratarea infectiilor cu Covid-19? Zãu, cã sunteti penibil!

Daniel Olteanu

Nu încercati ca în aceste vremuri de restriste sã vã faceti campanie electoralã. Da, la Bârlad s-a luat decizia sã fie “spital Covid” din motive ce tin de strategie si nu cã cineva de la Vaslui considerã Bârladul oras de mâna a doua. Asa cã, puneti umãrul si sprijiniti autoritãtile sã instaureze ordinea si disciplina. Nu instaurati anarhia!

Mihai Botez

Sunteti tare cumintel. Stati cumva în carantinã, fiindcã nici gurita nu v-o mai auzim. Ar trebui sã fiti în mijlocul evenimentelor, sã fiti în fruntea voluntarilor care sã ajute semenii si sã fiti un exemplu pentru cei tineri. Bãtrânii, neputiinciosii au nevoie de sprijinul dvs.

Aurel Cãciulã

Ati ajuns si dvs. sã vã donati indemnizatia. Hai cã e de râsul lumii! Vã doare sufletul când vedeti cã husenii suferã. Ce bine le-ar mai fi prins acum un hipermarket în mijlocul orasului. Dar nu a fost sã fie. Poate data viitoare.

Ion Hadârcã

Aveti grijã sã nu veniti la Vaslui! Alde Braniste e posibil sã fie contact cu tânãrul care e pozitiv. Si atât vã mai trebuie sã vã infecteze, dupã ce trei ani v-a parazitat ca un pãduche. Dacã vã sunã si vrea sã se întâlneascã cu dvs., dati-i cu flit! Trimiteti-i banii pe card si scãpati de el.

Dumitru Buzatu

V-ati trimis oamenii acasã si v-ati retras si dvs. în bârlog. Pânã si celor de la buletine le-ati dat liber. Pãi, dacã nu mai vin moldovenii sã-si facã domicilii fictive, ce rost mai aveau sã stea la serviciu? Apropo, pe smecherii care triazã moldovenii la centrul de afaceri si îi repartizeazã la cei care detin un numãr record de flotanti i-ati trimis în somaj tehnic?

Mircea Gologan

La Vaslui stati foarte bine cu Covizii. Aveti însã mare grijã cã adevãrata pandemie la Vaslui va avea o cu totul altã fatã. Smecherii veniti de afarã, dupã ce îsi vor termina banii, o sã se apuce de tâlhãrit oamenii. Cã doar nu credeati cã o sã se apuce de treabã!

Ciprian Trifan

Acum cã aveti zilele acestea libere, vã sfãtuim sã vã duceti la partid sã vã continuati treaba. Alegerile s-au amânat si dacã Buzatu se ciocneste cu Covid-ul, s-ar putea sã fiti dvs. candidat la CJ. Asa cã, fiti constiincios si mergeti mai departe! Nu vã mai plângeti, cã o dati nasol în fata primarilor!

Vasile Pavãl

Sunt o serie de oameni de afaceri nemultumiti cã le închideti afacerile. V-ati gândit si la niste scheme de ajutor. Bani ar fi! Nu le mai plãtiti ajutoarele financiare la moldovenii cu domiciliul fictiv si lucrurile se rezolvã. Cã dacã o sã închidã de tot granitele, cine o sã mai vinã dintre moldoveni la Vaslui?

Dumitru Boros

V-ati cam dat arama pe fatã. Pãi cum v-a venit în minte sã vã luati de brat cu Solomon si sã contestati decizia celor care fac ordonante militare, ca spitalul din Bârlad sã fie unul pentru pacientii cu Covid? Credeti cã la Bucuresti tine cont cineva de protestul dvs., acum când e stare de necesitate?

Ioan Ciupilan

Noroc cã aveti o casã mare cu curte si aveti unde sã stati izolat. Aveti grijã sã nu tuseascã peste gard Cãciulã si sã vã infesteze cu Covizii ãia pe care el îi descoperã când îsi tine respiratia. Vestea proastã pentru dvs. e cã s-au amânat alegerile si Nelu Tãtaru e ministru. În rest sã ne auzim cu bine!