|

Huseanul de la Finante a murit înecat!

VERDICT… Necropsia a stabilit cauza care a stat la baza mortii economistului de la Finatele Publice Husi, Costel Hagiu. Bãrbatul a murit înecat, dupã cum a stabilit Serviciul de Medicinã Legalã Vaslui. Desi acest verdict al medicului legist ar fi trebuit sã clarifice totul, acum se iscã mai multe întrebãri. Cum sã se înece un bãrbat cu constitutia lui Costel Hagiu într-un pârâias cu un fir de apã?! Unii spun cã omul ar fi fost bãut, mai ales cã fusese ziua la un parastas. Ar fi cãzut în acea zonã si acolo a rãmas. Abia finalul anchetei, coordonate acum de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângã Judecãtoria Husi, va stabili însã, în detaliu, ce s-a întâmplat în acest caz.

Costel Hagiu s-a înecat în apa pârâului unde a fost descoperit. Aceasta a fost concluzia necropsiei, efectuate de Serviciul de Medicinã Legalã Vaslui. Bãrbatul si-a gãsit sfârsitul în pârâul care curgea nu departe de locuinta sa. Pentru cine cunoaste zona si stie cã acel pârâul nu are un debit în care sã se poatã îneca o persoanã cu constitutia lui Costel Hagiu, nedumerirea este cu atât mai mare. Singura explicatie, spun apropiatii, ar fi aceea cã bãrbatul ar fi fost bãut, iar, prin cãdere în albia pârâului ar fi ajuns cu capul în apã. Nu s-a mai putut misca si, nefiind nimeni în zonã care sã îl observe la timp si sã îl ajute, acesta a murit cu zile în acest fel stupid. Apropiatii sãi spun cã acesta nu era un consumator de alcool constant, dar, când era cazul, mai servea câte un pahar, poate douã. “Ca fiecare, mai bea câte un pahar. Poate cã era mai slab la bãuturã, poate cã în ziua aceea, când fusese la pomana fãcutã la restaurant, a servit un pahar în plus, greu de spus. Variante sunt multe. Putem lua în calcul cã i s-o fi fãcut rãu si a alunecat în pârâu. Despre o idee de sinucidere, nici nu poate fi vorba, cãci era un bãiat prea vesel, prea deschis cu lumea. Plus cã avea planuri multe, sã facã, una, alta”, au spus apropiatii sãi.

Fire caldã, Costel era mereu înconjurat de prieteni!

Pe retele de socializare curg mesajele de condoleante pentru huseanul Costel Hegiu, dar si fotografiile în care bunii sãi prieteni îl prezintã în mijlocul lor, vesel, plin de viatã si, în generel, o persoanã agreatã de toatã lumea. “Dumnezeu sã te ierte, cumatrule! Ai fost un om bun si de admirat! Nu pot crede cã tu ai plecat asa devreme de lângã noi. Nu te vom uita niciodatã! Dumnezeu sã te ierte”, a scris Costel Malancã. “Bunul meu prieten si coleg Costel (Cristi), nu- mi vine a crede cã acum câteva sãptãmâni (01.03.2019) atât de fericiti eram alãturi si acum tu ai plecat la îngeri! Aceasta este ultima noastrã fotografie, cãci mereu, Leatule, eram cu zâmbetul pe buze. Nu gandeam noi acum douã sãptãmâni mai bine, când am imortalizat aceastã imagine cã tu ne vei pãrãsi! Dumnezeu sã te ierte!”, a fost un alt mesaj sensibil, venit din partea lui Valericã Musteatã, prieten si coleg de serviciu cu Costel Hagiu.