|

Iatã cine este politistul iubãret!

Procurorii urmeazã sã stabileascã implicarea sefului de post în scandalul violului si al sechestrãrii celor douã adolescente!

SOCANT… Unul dintre bãrbatii acuzati de regizarea unei “orgii” la Lunca Banului este, nici mai mult, nici mai putin decât… seful de post al comunei Vetrisoaia! Agentul de politie Marius Dan Niticã figureazã, alãturi de alte douã persoane, în reclamatiile a douã minore, care s-au plâns procurorilor huseni, cã au fost fortate sã întretine relatii sexuale. Chiar si pânã la stabilirea completã a celor întâmplate, comunitatea este uluitã fie si pentru faptul cã un politist este pomenit într-un asemenea context infractional. “Vã spun sincer cã am rãmas uimit, când am auzit dimineatã despre caz. Domnul sef de post, Marius Niticã, s-a dovedit pânã acum a fi un politist serios, sãritor. Nu-mi dau seama ce s-o fi întâmplat. Oricum, toatã lumea mai greseste. Ancheta va arãta dacã e vinovat sau dacã fetele nu spun adevãrul”, a spus viceprimarul de la Vetrisoaia, Florin Barbosanu. Apropiatii unuia dintre bãrbatii acuzati de viol si sechestrare sustin cã acestia, împreunã cu familiile lor, fac tot posibilul sã cadã la o întelegere cu cele douã fete, însã niciuna dintre ele nu ar mai rãspunde la telefon.

Cum oare sã mai facã fatã judetul Vaslui ponegririlor si etichetãrilor de tipul “judet de violatori”, dacã pânã si un sef de post este amestecat într-un dosar de viol si sechestrare de minore?! Autoritãtile locale atât de la Vetrisoaia, cât si de la Lunca Banului s-au arãtat consternate de faptul cã numele politistului are, iatã, tangentã cu un asemenea caz deosebit de grav, intrat deja în atentia procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângã Judecãtoria Husi. Aici, douã minore, ambele în vârstã de 16 ani, au depus plângere pe data de 9 noiembrie. Se pare cã fetele, ambele din zona arondatã municipiului Vaslui, au fost poftite la un “bairam” de ziua Sfintilor Mihail si Gavriil, într-o locuintã din satul Lunca Banului. Acolo fetele se plâng cã au fost fortate sã întretinã relatii sexuale cu mai multi bãrbati, între ei, minorele indicându-l si pe seful de post de la Vetrisoaia, Marius Niticã. Ele au mai spus cã orice încercare de a scãpa din mâinile agresorilor a fost imposibilã, pentru ore bune. Când au reusit sã plece, au mers tintã sã depunã plângere.

Parchetul Husi: “Existã douã sesizãri pe numele a trei persoane. Una dintre ele este agent de politie”.

Sunt si voci care sustin cã fetele nu ar spune adevãrul, cã totul s-ar fi petrecut cu voia lor. Fetele însã au fost vehemente în plângerea lor, iar procurorii cerceteazã cazul. “Existã douã sesizãri pe numele a trei persoane. Una dintre ele este agent de politie. Pãrtile vãtãmate sunt ambele în vârstã de 16 ani. Mai multe detalii, în aceastã fazã a cercetãrilor, nu pot fi oferite”, a spus procurorul Antonela Pãlie, purtãtorul de cuvânt al Parchetului de pe lângã Judecãtoria Husi.

Neinspirat la femei! Politistul Niticã a depus actele de cãsãtorie cu sexy-studenta de la Duda, proaspãt condamnatã pentru furt!

INEDIT… Marius Dan Niticã are 27 de ani, iar în 2012 a absolvit scoala de Politie. Din aprilie 2017 ocupã functia de Sef de Post al comunei Vetrisoaia. A dat examen pentru asta, pe care l-a luat cu nota 8,17. Pânã acum a lãsat o impresie bunã oamenilor din comuna Vetrisoaia. “E bãiat vrednic, cam tânãr pentru a fi sef de post, dar sãritor. Am colaborat bine cu el, a intervenit prompt la cazuri. Mai stã si aici, în comunã, dar se mai duce si la pãrinti la Husi. E tânãr, e frumusel, putea sã îsi gãseascã orice fatã, nu sã aibã el treabã cu fetisoare din acestea, de umblã cine stie cum, fãrã cãpãtâi. Nu ne dãm seama ce s-a întâmplat”, a spus viceprimarul Florin Barbosanu. Se pare însã cã, în general, agentul de politie Niticã nu e foarte inspirat când vine vorba despre femei. Fosta sa iubitã, cu care, pe 5 iulie 2016, si-a depus actele de cãsãtorie la Primãria municipiului Husi, este nimeni alta decât… sexy-studenta de la Duda-Epureni, condamnatã în urmã cu câteva zile pentru furt, dupã ce a sustras din casa unui cetãtean obiecte din aur si au ceas marca Rottary.