|

Ideea lui Pecheanu: succesorul lui Grindeanu, un moldovean serios!

IDEI Primarul de la Drânceni iar se face portavoce si anuntã cã, dupã ce s-a sfãtuit cu mai mult de 20 de primari PSD, Dragnea se poate baza pe vasluieni, în conflictul de la vârful tãrii. Gelu Pecheanu îi dã si un sfat lui Liviu Dragnea: data viitoare sã punã prim-ministru un moldovean.

“Noi, moldovenii, stim si ce e seriozitatea, si ce e greul si stim sã fim muncitori si disciplinati. Unul de-al nostru n-ar face niciodatã panarama pe care o face acum acest Grindeanu. E un soldat indisciplinat. Ce ar fi dacã, pe câmpul de luptã, orice soldat s-ar trezi sã aibã alte idei decât conducãtorul?! Nu se poate asa ceva”, a rãbufnit primarul Pecheanu. Acesta sustine cã s-a sfãtuit cu peste 20 de primari PSD si toatã lumea e de partea lui Dragnea. “Peste 20 de primari mi-au spus acelasi lucru: Grindeanu sã se ducã acasã, cã e slab, e necopt si e o dezamãgire. Lumea a votat PSD-ul, nu pe Grindeanu. Eu asta spun si colegii mei la fel. Noi avem nevoie de un Guvern puternic, pentru cã avem proiecte pe care trebuie sã ni le aprobe; avem sperante, ca toti oamenii. Dar el ce face? S-a lipit de scaun si parcã s-a prostit. Stã acolo si nu vrea sã plece. Nu putem sti ce are în minte, dar nici dacã ceea ce face este doar din mintea lui sau altii îl manipuleazã. Sã se ducã acasã si sã ne lase tara în liniste”, a spus primarul Gelu Pecheanu.

Un moldovean la cârma Guvernului

Alesul de la malul Prutului crede cã acesta este un moment important ca, în functia de prim-ministru sã acceadã, în sfârsit, un moldovean. “Eu cred cã dacã domnul Dragnea vrea sã ducã toatã treaba la capãt si programul la bun sfârsit, ca lumea sã trãiasacã mai bine si sã fie cum s-a promis, sã punã un prim-ministru din Moldova. Din Vaslui, de ce nu? Poate sã spunã cine ce vrea, dar în Moldova trãiesc oameni extraordinari. Aici s-au nãscut mari politicieni. Sã mai spun de domnitorul Cuza, sã mai spun de Mihail Kogãlniceanu si câti altii?! Eu spun cã un moldovean muncitor si serios ar fi un prim-ministru foarte bun”, a spus primarul Pecheanu.